Home

Pushd (PUSHD) иска да промени индустрията за електронна търговия, Лайткойн (LTC) и Shiba Inu (SHIB) ще спаднат, прогнозира анализатор

08.01.2024 7:30 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Pushd (PUSHD) иска да промени индустрията за електронна търговия, Лайткойн (LTC) и Shiba Inu (SHIB) ще спаднат, прогнозира анализатор

Лайткойн (LTC) се появи заради проблем, който хората имаха с Биткойн. Потребителите смятаха, че той става все по-централизиран и че корпоративните миньори получават по-голям дял, така че Лайткойн (LTC) се роди, за да отговори на тези опасения. Той се превърна в добиваемата монета, на която потребителите се радват днес.

След като меме монетата Dogecoin (DOGE) стана масова, се появиха много други. Shiba Inu (SHIB) обаче се обособява като убиец на Dogecoin (DOGE). Shiba Inu (SHIB) се захранва от Етериум.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Докато Лайткойн (LTC) и Shiba Inu се опитват да докажат своята стойност на пазара, все повече анализатори предричат тяхното падане. Повечето от тези анализатори посочват, че Pushd (PUSHD) може да се превърне в един от най-добре представилите се през 2024 г., тъй като има за цел да промени индустрията за електронна търговия.

Инвеститорите в Лайткойн (LTC) търсят по-добри възможности за инвестиции

Изглежда, че Лайткойн (LTC) се представя достатъчно добре, но някои хора, които са купили тази идея, сега изглежда имат ново мнение за токена. Лайткойн (LTC) не започна добре годината. След като започна годината на стойност $72, цената на монетата спадна с 11.13% през последните 7 дни. Цената на LTC прекара по-голямата част от последните няколко седмици на червено. Тези цифри не укрепват доверието на инвеститорите.

Всички признаци сочат към спад на Shiba Inu (SHIB)

Инвеститорите са притеснени, защото Shiba Inu (SHIB) се позиционира като убиец на Dogecoin (DOGE), но досега не се е случвало кой знае какво убиване. Сравнението на цените на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) показва, че през последните три месеца DOGE превъзхожда SHIB. За да бъдем справедливи, Shiba Inu е на опашката спрямо Dogecoin (DOGE) в продължение на една година, но изглежда, че SHIB в най-добрия случай е равностоен, а в най-лошия е под нивото на Dogecoin (DOGE).

Всичко това и още нещо кара инвеститорите да се замислят за инвестиции в Pushd (PUSHD). Те виждат проекта такъв, какъвто е, а именно бъдеща компания, която може да стигне до ранг “син чип”.

Pushd (PUSHD) има за цел да промени електронната търговия

Предварителните продажби на Pushd (PUSHD) са рекордни. Първият етап на предварителната продажба е разпродаден а вторият – вече в ход. Причината толкова много инвеститори да инвестират в Pushd (PUSHD) е, че виждат нейния потенциал. Pushd (PUSHD) ще бъде платформа, която съчетава всички предимства на децентрализираната икономика с лекотата на онлайн пазари като eBay и Amazon. Тя ще бъде и първата по рода си, тъй като има за цел промени начина, по който мислим за електронната търговия.

Pushd (PUSHD) ще превърне потребителите си в основен приоритет. Тя обещава несравнима ефективност, безопасност и прозрачност.

Потребителите ще имат думата при вземането на решения и дори ще могат да подават предложения за корекции на платформата. В допълнение към това потребителите имат възможност да получат стимул при достигане на определени етапи и ще получават процент от таксите за транзакциите от печалбата.

Pushd (PUSHD) вече е във втория етап на предварителните продажби и се продава на цена от $0.048. Според мнозина, имайки предвид потенциала за растеж на платформата, е много трудно да се видят каквито и да било недостатъци за инвестиране в Pushd (PUSHD).

За повече информация относно предварителната продажба на Pushd (PUSHD) посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милионер от Dogecoin залага на Dogen: това ли е следващата сензация на меме монетите?

След като е направил състояние от Dogecoin, интелигентен инвеститор сега подкрепя Dogen.

08.10.2024 16:40 4мин. четене Kosta Gushterov

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.