Home

Най-добри избори за големи печалби през януари – Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH) и Pullix (PLX)

08.01.2024 8:30 4мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добри избори за големи печалби през януари – Shiba Inu (SHIB), Ethereum (ETH) и Pullix (PLX)

Въпреки че годината едва започва, крипто търговците и инвеститорите вече търсят най-добрата криптовалута за покупка.

За съжаление има толкова много проекти, от които да се избира. В тази статия са изтъкнати три топ монети и защо те могат да се окажат добър избор. Това са Shiba Inu, Ethereum и Pullix.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Може ли токените Shiba Inu (SHIB) да увеличат цената си през януари?

Общността на Shiba Inu (SHIB) все още гори монети през 2024 г. На 5 януари те изгориха 5,203,527 SHIB, което увеличи процента на изгаряне с 2,274.64%.
На 1 януари 2024 г. се наблюдава още едно голямо увеличение на процента на изгаряне. Той се увеличи с 2,555 %, като бяха изгорени 129,716,497 SHIB. За съжаление, въпреки нарастването на темпа на изгарянето на токени, цената на Shiba Inu остава в застой.

Въпреки това общността на SHIB смята, че автоматизираният механизъм за изгаряне на токени на екипа ще ускори процеса. Ако това се случи, може да има по-малко монети Shiba Inu, което ще доведе до недостиг. Според някои анализатори съществуват две потенциални ценови точки: $0.00001893 и $0.00002091.

Прогноза за цената на Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH) показва бичи признаци, тъй като се опитва да се възстанови от неотдавнашния си спад. Както данните на веригата, така и техническите показатели подкрепят тази положителна гледна точка за ERC20 монетата. “Awesome Oscillator” (AO) и индексът на относителната сила (RSI) се покачват.

Освен това данни от Santiment показват, че натрупването от страна на китове се е увеличило, тъй като те купуват спада. Междувременно цената на Ethereum вече се търгува на ниво от $2,200. Това се случва след спада на цената на алткойна от диапазона около $2,400.

Анализаторите и инвеститорите все още са оптимистично настроени за монетата. Освен това индикаторът Global In/Out of the Money (GIOM) от IntoTheBlock показва, че Ethereum е изправен пред малка или никаква съпротива занапред. Нивото на съпротива от $2,347 не е много силно. Следователно, ако го премине, цената на Ethereum може да се повиши до $2,400, $2,562, $2,652 и $2,859, ако инерцията се повиши.

Pullix (PLX) може да предложи потенциално 100x печалба след старта си през януари

Подобно на Shiba Inu и Ethereum, Pullix (PLX) също се подготвя за ценови скок през този месец. Неотдавна токена се покачи до $0.08. Понастоящем биковете се стремят към по-големи печалби. Нека се потопим в някои характеристики, които правят Pullix достойна монета през януари тази година.

Pullix съчетава най-добрите части на децентрализираните (DEX) и централизираните борси (CEX), предоставяйки на потребителите пълноценно търговско изживяване. Pullix се отличава с голямото си разнообразие от активи, които можете да търгувате. Това включва дигитални валути, акции, форекс, ETF-и и стоки. Това улеснява хората да навлязат в различни финансови пазари в рамките на една платформа.

PLX е основен компонент на Pullix. Това е ERC20 монета, която е от решаващо значение за всичко в екосистемата на Pullix. Pullix предлага системата “Trade-to-Earn” (търговия към печалба), която става възможна с помощта на PLX. Колкото повече търгувате в платформата, толкова по-големи са печалбите ви от дела на печалбата на платформата.
Pullix също така предлага решение за търговия с копия, в което се използва изкуствен интелект. Pullix включва изкуствен интелект, за да подпомогне трейдърите в копирането на ходовете на опитни специалисти. Това е бонус, защото те са имали много успешни сделки, което може да ви помогне да сключвате по-добри сделки и да печелите повече пари.

PLX на Pullix вече е на разположение за предварителна продажба, а борсата става достъпна през януари. В момента PLX се оценява на $0.08. Въпреки това обменът му дава потенциал да се превърне в една от най-добрите криптовалути за покупка през 2024 г., като анализаторите прогнозират, че при стартирането на предварителната продажба скъпоценният камък ще нарасне 100x.

Заключение

Заради връзката си със световния пазар Pullix е един от най-добрите алткойни, в които можете да инвестирате през януари тази година. Друга добра възможност е Етериум.

Въпреки това, с Pullix, който иска да стартира този месец, експертите смятат, че токенът ще нарасне 100x след пускането на борсата.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ алткойн, който да наблюдавате в бичи Q4: Китайските китове изоставят BNB и ADA, като се насочват изцяло към DTX Exchange след намаляването на лихвите

С очакването за потенциален бичи ръст през четвъртото тримесечие на 2024 г. за много алткойни се наблюдава масивна промяна на крипто пазара.

01.10.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.