Home

Притежателите на Tether (USDT) и Binance Coin (BNB) се присъединяват към новата крипто мания Pushd (PUSHD)

05.01.2024 8:30 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Притежателите на Tether (USDT) и Binance Coin (BNB) се присъединяват към новата крипто мания Pushd (PUSHD)

От пускането си на пазара преди 10 години Tether (USDT) предприе стъпки в правилната посока, благодарение на които се превърна в една от най-търгуваните монети по дневен обем на търговия.

Binance Coin (BNB) отвори врати за обществеността през 2017 г. с налични 200 милиона токена. В съответствие с тяхното първично предлагане на монети (ICO) наличните токени бяха разпределени между екипа на основателите (40%) и бизнес т.нар.бизнес ангели (10%), а останалите 50% бяха продадени на обществеността.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Но тези два токена напоследък изпитват известни затруднения в условията на несигурност, съпътстваща крипто пазара. За щастие, инвеститорите имат шанс да компенсират това, като инвестират в Pushd (PUSHD) – футуристичен децентрализиран онлайн пазар.

Инвеститорите са скептично настроени към Tether (USDT)

Tether (USDT) е основана с идеята да има цялата стабилност на щатския долар с предимствата на децентрализираната икономика.

Tether (USDT) има референтна цена от $1 и в повечето случаи се придържа към нея.
Но инвеститорите все още са скептично настроени към тази стабилна монета. Tether (USDT) невинаги е стабилен, поне по отношение на обема на търговията. Този вид нестабилност е малко притеснителен за инвеститорите. Например, през април 2022 г. пазарната капитализация на Tether (USDT) е $83 милиарда, само че два месеца по-късно тя спада до $66 милиарда.

Binance Coin (BNB) губи популярност сред купувачите

Binance стартира като борса за криптовалути, преди да пусне свой собствен токен – Binance Coin (BNB). Binance Coin (BNB) е изградена върху Binance Smart Chain и през годините се разраства доста бързо, като пазарната капитализация на алткойна към момента на написване на статията е $48.6 милиарда. Това е добре за Binance Coin (BNB), но изглежда, че купувачите все още се отдръпват.

Монетата Binance Coin (BNB) преживя няколко лоши дни. През последните 7 дни се наблюдава 3% намаление на цената ѝ, 31% спад на обема на търговията през последните 24 часа от момента на писане и 53% спад на цената спрямо историческия връх през 2021 г.

След като последните данни от Binance Coin (BNB) не са в тяхна полза, не е чудно, че инвеститорите търсят Pushd (PUSHD) за по-добра възвръщаемост.

Pushd (PUSHD) навлиза, за да спаси инвеститорите

Може да изглежда малко странно да се постави Pushd (PUSHD) пред Binance Coin (BNB) и Tether (USDT), но експертите от индустрията са точно на това мнение. С Pushd (PUSHD) ще инвестирате в платформа, която има предимството на първия, тъй като е първата децентрализирана платформа за електронна търговия. Поради нейната новост и стратегическо позициониране, инвеститорите знаят, че потенциално може да имат огромна възвръщаемост на инвестициите, когато инвестират в Pushd (PUSHD).

Хората, които пазаруват от Pushd (PUSHD), ще плащат по-ниски такси за трансакции от централизираните пазари, а тегленията и депозитите са незабавни. Ще има и програма за възнаграждения, която да стимулира допълнително инвеститорите.

Сега има чудесна възможност да инвестирате в бъдещ крипто продукт, който може да се окаже сред топ проектите. Pushd (PUSHD) сега е в етап 2 от етапа на предварителните продажби, като се продава за $0.048. Дори и с прогнозираните печалби за инвеститорите, Pushd (PUSHD) все още обещава да дава процент от таксите за транзакции на инвеститорите.

За повече информация относно предварителната продажба на Pushd (PUSHD) посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ алткойн, който да наблюдавате в бичи Q4: Китайските китове изоставят BNB и ADA, като се насочват изцяло към DTX Exchange след намаляването на лихвите

С очакването за потенциален бичи ръст през четвъртото тримесечие на 2024 г. за много алткойни се наблюдава масивна промяна на крипто пазара.

01.10.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.