Home

Убиецът на Polygon (MATIC), Retik Finance (RETIK), може да се подготвя за масивен ръст през 2024 г., експертите смятат, че има възможност за 100х

03.01.2024 16:08 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Убиецът на Polygon (MATIC), Retik Finance (RETIK), може да се подготвя за масивен ръст през 2024 г., експертите смятат, че има възможност за 100х

Пазарът на криптовалути не е чужд на амбициозни проекти, които се борят за надмощие в блокчейн пространството.

Polygon (MATIC) е един такъв проект, който привлече значително внимание заради решенията си за мащабиране от втори слой в мрежата на Етериум.

Тази звезда е Retik Finance (RETIK), а с наближаването на 2024 г. експертите прогнозират, че 100-кратното нарастване може да се окаже почти сигурно.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Retik Finance: Поглед към бъдещето на DeFi

За да разберем защо Retik Finance предизвиква такова вълнение както сред експертите, така и сред инвеститорите, нека разгледаме по-отблизо какво носи този проект. В основата си Retik Finance има за цел да революционизира пейзажа на децентрализираните финанси (DeFi), като въведе цялостна екосистема, предназначена да улесни както физически лица, така и предприятия по целия свят.

Основните елементи на екосистемата на Retik Finance включват:

Футуристични DeFi дебитни карти: Retik Finance предлага DeFi дебитни карти, които позволяват на потребителите безпроблемно да изразходват наличностите си от криптовалути в рамките на ежедневни транзакции. Това, което отличава тези карти, е тяхната многостепенна система – сребърна, златна и диамантена – всяка от които предлага нарастващи кешбек предимства. Притежателите на сребърни карти получават 2.5% кешбек, златните предлагат 3.75%, а диамантените са водещи с щедрите 5% кешбек.

Смарт крипто платежен портал: Умният крипто платежен портал на проекта повишава удобството на крипто транзакциите, като осигурява сигурни и ефективни плащания с дигитални активи. Тази функция отваря вратата за по-широко приемане на криптовалутите в ежедневните финансови дейности.

Захранвано с изкуствен интелект кредитиране от типа “peer-to-peer” (P2P): Retik Finance използва изкуствен интелект за улесняване на peer-to-peer кредитирането, като предоставя на потребителите възможността да получават възвръщаемост от своите дигитални активи чрез дейности по отпускане и вземане на заеми. Това не само насърчава по-голямата финансова ангажираност, но и насърчава финансовото приобщаване.

Многоверижен високозащитен DeFi портфейл без попечителство: Сигурността е от първостепенно значение в света на криптовалутите и Retik Finance се отнася сериозно към нея. Проектът предлага многоверижен портфейл без попечителство, който предлага сигурност от най-високо ниво според разработчиците на проекта, като същевременно осигурява лесен достъп до различни блокчейни.

RETIK токен: $RETIK служи като гръбнак на екосистемата на Retik Finance, насърчавайки финансовата автономност, управлението и ангажираността на потребителите. С общо предлагане от 1 милиард токена, $RETIK захранва децентрализираните транзакции и подхранва иновативните финансови решения, които определят платформата.

Отличителна черта на визията на Retik Finance е ангажиментът ѝ да преодолее пропастта между крипто сферата и ежедневието. От платформата признават, че истинското приемане надхвърля виртуалната сфера, и се стремят да интегрират криптовалутите в ежедневието на хората.

>>>> Кликнете тук, за да закупите RETIK токени <<<<

Предварителна продажба: Бърз темп и достигане до четвърти етап

Пътуването на Retik Finance към известността започна с предварителната продажба, която стартира на 6 декември 2023 г. Ранните инвеститори разпознаха потенциала на проекта и първият етап на предварителната продажба се разпродаде за по-малко от 72 часа, като набра значителна сума от $450,000 за преминаване към втория етап.

Инерцията не спря дотук – Retik Finance набра впечатляващите $2 милиона за по-малко от девет дни. С началото на 2024 г. Retik Finance не само поддържа, но и засилва тази инерция. Наскоро предварителната продажба премина в четвъртия си етап за по-малко от 30 дни, отбелязвайки значителен успех. Подробностите за текущия етап, етап 4 на предварителната продажба към момента на писане на статията, са следните:

  • 1 RETIK токен = $0.060
  • Продадени токени: 85,827,063 / 130,000,000
  • Набрани USDT: $3,749,825 / $6,400,000

Този забележителен напредък илюстрира нарастващия интерес и доверие към визията и потенциала на Retik Finance. Инвеститорите признават стойността на екосистемата на проекта и са готови да участват в неговия растеж.

>>>> Кликнете тук, за да закупите RETIK токени <<<<

Q3 – 2024: Пускане на Retik токени на DEX и CEX

Поглеждайки напред към втората половина на 2024 г., Retik Finance има значителен етап в пътната си карта, който може да промени правилата на играта – пускането на токена Retik както на децентрализирани, така и на централизирани борси (DEX и CEX). Това развитие е готово да отвори нови пътища за ликвидност, търговия и достъп до токена.

Възможността RETIK да се търгува на различни борси ще увеличи излагането му на по-широка аудитория от крипто ентусиасти, което потенциално ще стимулира търсенето и стойността. Тъй като все повече потребители се ангажират с екосистемата на Retik Finance и нейния роден токен, функционалността и приемането на проекта вероятно ще нараснат значително.

Впечатляващи печалби достигащи до 100х

А сега нека обърнем внимание на слона в стаята – впечатляващите печалби, които Retik Finance обещава да достави. Макар че никоя инвестиция не е лишена от риск, визията, полезността и динамиката на Retik Finance са безспорно убедителни фактори, които привлякоха вниманието на експертите. Пътната карта на проекта и потенциалът за растеж предполагат, че ранните инвеститори могат да бъдат достойно възнаградени.

Някои експерти и анализатори дори се осмеляват да прогнозират печалби до 100 пъти. Макар че подобни прогнози трябва да се приемат с повишено внимание, те подчертават оптимизма, който цари около Retik Finance.

Заключение: Пътят на Retik Finance

Докато навлизаме все по-навътре в пейзажа на криптовалутите, проекти като Retik Finance предизвикват статуквото и предефинират това, което DeFi може да постигне. С фокуса си върху реалната полезност, иновациите и цялостната екосистема Retik Finance се позиционира като сериозен претендент в блокчейн пространството. Макар че е невъзможно да се предскаже бъдещето с абсолютна сигурност, пътуването на Retik Finance досега според мнозина е впечатляващо.

Успехът на предварителната му продажба, предстоящото пускане на борсите и потенциалът за значителни печалби предизвикаха интереса както на инвеститорите, така и на експертите. с наближаването на 2024 г. Retik Finance стои на прага на нова ера в DeFi, която потенциално може да го превърне в убиец на Polygon, оспорвайки господството на утвърдени проекти като MATIC.

Дали ще достигне такива висоти, предстои да разберем, но едно е ясно – Retik Finance е проект, който трябва да се следи отблизо, докато продължава пътуването си към прекрояване на света на децентрализираните финанси.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

6 съперника на Етериум (ETH) под $5 за наблюдение за достигане на портфейл, съдържащ $2 милиона до 2026 г.

Етериум (ETH) наистина е една от най-добрите сред всички блокчейн валути, но има няколко съществени проблема, като например прекомерната консумация на енергия, бавната скорост на работа и високите разходи за газ.

09.10.2024 17:24 5мин. четене Kosta Gushterov

ABDS Token получи топ значка от CertiK за KYC

ABD Systems, компания с над 13-годишен опит в областта на IT решенията, наскоро обяви, че нейният нов крипто проект, ABDS Token, успешно е завършил KYC проверката чрез CertiK, като е получил високо признание в процеса.

09.10.2024 17:04 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализаторите на Уолстрийт следят тези 4 монети за 5,000% печалба – могат ли да изпреварят Етериум в следващия бичи цикъл?

Четири криптовалути, базирани на мемета, привлякоха вниманието на водещи анализатори от Уолстрийт, които прогнозират, че тези дигитални активи могат да нараснат с до 5,000%.

09.10.2024 16:08 5мин. четене Kosta Gushterov

Popcat – какво я прави толкова интересна за меме крипто феновете и дали този токен ще я задмине?

Popcat, базирана на Solana, е меме монета, който напоследък привлича вниманието на крипто общността с впечатляващите си резултати.

09.10.2024 15:29 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.