Home

Инвеститорите в Binance Coin (BNB) и XRP се насочват към новата мания по предварителната продажба на Pushd (PUSHD)

03.01.2024 8:45 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите в Binance Coin (BNB) и XRP се насочват към новата мания по предварителната продажба на Pushd (PUSHD)

Крипто пейзажът е волатилен и постоянно измества интереса на начинаещи и опитни инвеститори, тъй като се появяват нови проекти с иновативни решения.

Един такъв проект, който набира значителна популярност, е Pushd – децентрализирана платформа, базирана на блокчейн, която в момента е в центъра на вниманието на инвестиралите в Binance Coin (BNB) и XRP. Като проучваме последните развития в BNB, XRP и нововъзникващата сила, каквато е Pushd, става ясно, че крипто общността се стреми към нови решения на децентрализирания пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Разглеждане на траекторията на растеж и техническия анализ на Binance Coin (BNB)

Благодарение на своята привлекателност и съотношението риск-печалба Binance Coin (BNB) отбеляза огромен растеж и привлече инвеститори. Но ако BNB падне под $301, това може да повлияе на очакванията, така че бъдете предпазливи.

Спад под $307 може да постави началото на мечи тренд към зоната на подкрепа от $273-$260, тъй като 4-часовата ценова графика показва фаза на консолидация. Седмичната графика показва зоната от $301.4-$315.4 като зона на подкрепа на BNB. Спад под $301.4 може да доведе до нива на подкрепа, достигащи $273.5 или $261.

Индексът на относителната сила (RSI), сочещ към 50.21 показва неутрално настроение на инвеститорите. Като се имат предвид спадащите цени и отворените лихвени проценти, бъдещето на Binance Coin (BNB) изглежда незначително в полза на продавачите.

XRP) се ориентира в регулаторните предизвикателства и глобалната експанзия

През 2023 г. се наблюдаваше рязък скок на XRP, който достигна връхна стойност от $0.82, преди да спадне до $0.62. Независимо от това, висящите съдебни спорове с Комисията по ценните книжа и борсите възпрепятстваха търговията с XRP на платформите в САЩ.

Решението на съдебния процес, насрочено за 2024 г., може да повлияе на цената на XRP. Полезна алтернатива на дигиталните валути на централните банки (CBDC), международната платежна система на XRP функционира добре извън САЩ. Въпреки съдебните спорове, бизнес възможностите на Ripple, компанията емитент на XRP, продължават да нарастват, което прави монетата полезно дигитално решение на пазара на криптовалути.

PUSHD се очертава като децентрализиран Web3 пазар с обещаващ инвестиционен потенциал

Pushd, децентрализиран пазар, имащ за цел да създаде революция в индустрията за електронна търговия, предлагайки Web3 платформа, която ще опрости листването, купуването и продаването на продукти. За разлика от традиционните платформи като Amazon или eBay, Pushd ще работи на децентрализирани принципи, което ще позволи на потребителите безпроблемно да регистрират, купуват и продават продукти. Простотата и ефикасността на платформата се изразяват в способността ѝ да елиминира необходимостта от преминаване през KYC процеси, като позволява на продавачите лесно да определят цени и да участват в търгове.

Приемането на различни криптовалути от Pushd също я отличава, предлагайки гъвкав и безграничен метод за транзакции. Тъй като до края на 2024 г. се очаква глобалният сектор на електронната търговия да достигне пазарна стойност от над $6 трилиона, крипто аналитиците смятат, че Pushd ще се позиционира като криптовалута, имаща потенциал да се нареди до други проекти от класа на “сините чипове”.

Протичащият в момента първи етап на предварителна продажба на цена от $0.035 предлага на инвеститорите уникална възможност да инвестират в екосистемата на Pushd, която ще донесе и значителни предимства на ранните инвеститори, включително дебитна карта, стимули за споделяне на приходите, услуга за размяна и програма за награди.

Въпреки че Binance Coin (BNB) и XRP може скоро да се представят по-добре, Pushd, която все още е налична на скромна цена в сравнение с първите монети, също е пионер в децентрализираната електронна търговия и може да се превърне в разумна инвестиция, която да обмислите в началото на тази година.

За повече информация относно предварителната продажба на Pushd (PUSHD), посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Бичи настроените към Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и хибридната монета Cutoshi (CUTO) инвеститори подготвят портфейлите си за рали

Пазарната капитализация на криптовалутите спадна доста наскоро, като бяха ликвидирани близо половин милиард бичи залози върху криптовалутите.

04.10.2024 11:04 4мин. четене Kosta Gushterov

Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на слабост, докато Rexas Finance (RXS) печели 1.67x за седмици, експерт вижда по-големи печалби пред себе си

На крипто пазара се наблюдава значителна промяна в инерцията, тъй като Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на забавяне.

04.10.2024 10:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн падна под $63,000 на фона на напрежението в Близкия изток – FoxLetFun се покачва, докато Pepe и TrumpCoin се борят!

Пазарът на криптовалути е доста засегнат от продължаващото геополитическо напрежение в Близкия изток, като Биткойн (BTC) потъна под $63,000.

04.10.2024 10:07 4мин. четене Kosta Gushterov

Бичи пазар през октомври 2024 г: Топ 5 на монетите, които могат да донесат 100-кратна печалба, включително DOGE, DOGEN и PEPE

Октомври 2024 г. е вълнуващо време за меме монетите, тъй като бичият пазар предизвиква очакване сред инвеститорите.

04.10.2024 8:36 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.