Home

3 токена под $1, които може да нараснат с огромни темпове през 2024 г.

02.01.2024 16:30 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 токена под $1, които може да нараснат с огромни темпове през 2024 г.

С наближаването на 2024 г. пазарът на криптовалути се намира на прага на ера на трансформация и се заговори за токени, които обещават повече положителни преживявания, тъй като имат потенциал за растеж.

В тази статия може да разгледате три токена на цена под $1, които през 2024 г. може да поскъпнат. Нека проучим причините за очаквания им скок и какво ги отличава в крипто сферата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Retik Finance ($RETIK)

Цена на токена: $0.050 (етап 3 на предварителна продажба)

Retik Finance, със своя иновативен подход към децентрализираното финансиране (DeFi), се позиционира като ключов играч в прекрояването на глобалния финансов пейзаж. На настоящия етап на предварителна продажба цената на токена $RETIK е едва $0.050, което предлага на инвеститорите значителна възможност за растеж.

Фактори, подкрепящи растежа през 2024 г:

Цялостна екосистема: Retik Finance има за цел да създаде напълно децентрализирана финансова екосистема чрез своите Retik Wallet, DeFi Debit Cards и Retik Pay. Този всеобхватен подход за сливане на цифровите и традиционните финанси предоставя на потребителите безпроблемна платформа за транзакции, печелене и харчене на криптовалути.

Финансова автономия с токена $RETIK: Токенът $RETIK служи като гръбнак на екосистемата, насърчавайки финансовата автономия, управлението и ангажираността на потребителите. С напредването на проекта през етапите на предварителна продажба токенът ще набира стойност, предлагайки на ранните инвеститори значителна възвръщаемост.

Растящ успех на предварителната продажба: Retik Finance вече е натрупал над $3.1 милиона по време на предварителната си продажба, продавайки над 73.4 милиона RETIK токена. С текущ марж на печалба от 86.36% проектът набира скорост и предизвиква значителен интерес сред инвеститорите.

Бъдещо листване и прогнозна цена: Цената на токена за третото тримесечие на 2024 г. е планирана да се покачи до $0.15. От настоящия етап на предварителна продажба до листването инвеститорите могат да очакват огромна печалба от 200%, което допълнително подчертава потенциала за растеж на $RETIK през 2024 г.

>>>> Кликнете тук, за да купите RETIK токени <<<<

Sei ($SEI)

Цена на токените: $0.5452

Sei се откроява в крипто пространството с репутацията си на най-бързия блокчейн, задвижван от Twin-Turbo Consensus. Тази уникална технология, съчетана с ниски транзакционни разходи и водеща в индустрията пропускателна способност, позиционира Sei като токен, който най-вероятно ще се наблюдава доста през следващата година.

Фактори, подкрепящи растежа през 2024 г.

Технологичен напредък: Технологията Twin-Turbo Consensus дава на Sei конкурентно предимство по отношение на скоростта на транзакциите и мащабируемостта, което я прави идеален избор за съвременни приложения, изискващи висока производителност.

Подход, ориентиран към сигурността: Sei дава приоритет на сигурността над всичко останало, като е подкрепена от някои от най-големите институции в световен мащаб. Този ангажимент към сигурността повишава доверието на инвеститорите и утвърждава Sei като надеждна и сигурна блокчейн платформа.

Функции, ориентирани към потребителите: С дълбока ангажираност към справедливостта Sei е с изцяло отворен код и предлага нативна защита от фронтални действия, безпроблемна оперативна съвместимост и множество нива на пакетиране на транзакции. Тези ориентирани към потребителите функции допринасят за привлекателността на Sei както сред разработчиците, така и сред потребителите.

Разрастваща се екосистема: През последните 24 часа Sei отбеляза забележително увеличение на стойността си с 25%, а през седмицата – със забележителните 77%. The Pallet Exchange, собствената платформа за търговия с NFT на Sei, наскоро надхвърли $1 милион в пазарен обем, което показва нарастващ интерес към екосистемата на Sei.

>>>> Кликнете тук, за да купите RETIK токени <<<<

BONK ($BONK)

Цена на токена: $0.00001453

BONK заслепи финансовия свят с изключителните си резултати, демонстрирайки годишна печалба, с която малко токени могат да се сравнят. Тъй като BONK продължава да придобива известност, той остава токен, който си струва да се обмисли за растеж през 2024 г.

Фактори, подкрепящи растежа през 2024 г:

Успехът на екосистемата Solana: BONK е здраво вкоренен в екосистемата Solana, което допринася за забележителния му годишен ръст от близо 13,000% през 2023 г. Тази асоциация на екосистемата позиционира BONK за по-нататъшен растеж и иновации.

Стратегически списъци: Големите борси за криптовалути, включително Binance и Coinbase, ускориха листването на BONK в отговор на многоседмичния му скок. Тези стратегически листвания значително увеличиха достъпността на BONK, правейки го достъпен за по-широка аудитория от инвеститори и търговци.

Устойчивост при пазарна волатилност: Дори в условията на несигурност на крипто пазара BONK продължи да блести ярко. Неотдавнашните данни от CoinGecko сочат забележителен 96% скок в обема на търговията с BONK през последните 24 часа, което демонстрира нейната устойчивост и поддържа доверието на инвеститорите.

Обещаващо бъдеще: В перспектива BONK изглежда изключително обещаващ. С изключителното си представяне и новооткритата си значимост на големите борси BONK може да е готов за по-нататъшен растеж и иновации през 2024 г.

В заключение, тези три токена под $1 – Retik Finance ($RETIK), Sei ($SEI) и BONK ($BONK) – представляват убедителни възможности за инвеститорите, които търсят значителен растеж през 2024 г. Всеки токен носи уникални характеристики, технологични постижения и пазарно позициониране, които допринасят за потенциала му да расте с огромни темпове през следващата година.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Бяла книга: https://retik.com/retik-whitepaper.pdf
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

6 съперника на Етериум (ETH) под $5 за наблюдение за достигане на портфейл, съдържащ $2 милиона до 2026 г.

Етериум (ETH) наистина е една от най-добрите сред всички блокчейн валути, но има няколко съществени проблема, като например прекомерната консумация на енергия, бавната скорост на работа и високите разходи за газ.

09.10.2024 17:24 5мин. четене Kosta Gushterov

ABDS Token получи топ значка от CertiK за KYC

ABD Systems, компания с над 13-годишен опит в областта на IT решенията, наскоро обяви, че нейният нов крипто проект, ABDS Token, успешно е завършил KYC проверката чрез CertiK, като е получил високо признание в процеса.

09.10.2024 17:04 1мин. четене Kosta Gushterov

Анализаторите на Уолстрийт следят тези 4 монети за 5,000% печалба – могат ли да изпреварят Етериум в следващия бичи цикъл?

Четири криптовалути, базирани на мемета, привлякоха вниманието на водещи анализатори от Уолстрийт, които прогнозират, че тези дигитални активи могат да нараснат с до 5,000%.

09.10.2024 16:08 5мин. четене Kosta Gushterov

Popcat – какво я прави толкова интересна за меме крипто феновете и дали този токен ще я задмине?

Popcat, базирана на Solana, е меме монета, който напоследък привлича вниманието на крипто общността с впечатляващите си резултати.

09.10.2024 15:29 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.