Home

7 най-добри предварителни продажби на криптовалути и нови монети с участието на Dogwifhat, Bonk, ApeMax и други

30.12.2023 13:10 4мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
7 най-добри предварителни продажби на криптовалути и нови монети с участието на Dogwifhat, Bonk, ApeMax и други

Меме монетите продължават да пленяват крипто общността, създавайки шум в социалните медии и предизвиквайки вълнение сред крипто ентусиастите.

На фона на целия шум в криптосферата ApeMax се откроява като нова мемe монета с интригуващи характеристики. Докато последните участници като Bonk и Dogwifhat започнаха да нарушават съществуващия пазарен дял, който се държи от гигантите на мемe монетите като Shiba Inu, Dogecoin и Pepe Coin, новодошлият ApeMax също прави вълни със своите вълнуващи функции и бърз растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въз основа на информация, събрана от надеждни източници, в този материал ще бъдат разгледани най-добрите предварителни продажби на криптовалути и листвания на нови монети, със специален фокус върху “Boost-to-Earn” токена – ApeMax.

Най-добрите предварителни продажби на криптовалути и листвания на нови монети

ApeMax (APEMAX)

ApeMax заема място в центъра на вниманието при предварителните продажби на криптовалути със своята иновативна токеномика и уникални характеристики. Монетата въвежда отличителната система за стейкинг “Boost-to-Earn”, която позволява на притежателите на токени потенциално да печелят награди, като залагат на любимите си проекти. Този новаторски подход добавя истинска полезност към меме монетата.

Притежателите на токени на ApeMax също така се радват на незабавен достъп до токените след покупката – характеристика, която е необичайна за повечето предварителни продажби на меме монети. Това осигурява на притежателите на монети незабавна функционалност, позволяваща участието им в стимулиращ стейкинг.

Dogwifhat (WIF)

Дебютирайки в блокчейна на Solana през ноември 2023 г., Dogwifhat бързо набра популярност със забавния си талисман – куче, носещо шапка. Въпреки неотдавнашния спад на цената, Dogwifhat достигна пазарна капитализация от $183 милиона в рамките на кратък период от време.

Bonk (BONK)

Новодошъл на сцената на меме монетите, Bonk се появи в блокчейна на Solana през декември 2022 г., като набра популярност заради връзката си с меме културата на Solana. Подобно на ApeMax, която оперира на Binance Smart Chain (BSC), Bonk се отличава от другите меме монети, като използва блокчейн платформа с по-ниски транзакционни разходи, фокусирайки се върху екосистемата Solana.

Coq Inu (COQ)

Работейки върху Avalanche C-Chain, Coq Inu може да се похвали с общо предлагане, надхвърлящо 69 трилиона токена. Основана от членове на общността, цялото предлагане на монетата беше инициирано със 150 Avalanche (AVAX) в първоначална ликвидност. Понастоящем деветият по големина меме токен по пазарна капитализация, COQ има пазарна оценка от $102 милиона.

Gorilla (GORILLA)

Подобно на ApeMax, Gorilla е меме токен, който съчетава невероятната си привлекателност със значителна полезност. Gorilla се отличава със своя IDO Launchpad, предлагащ стратегически предимства за ранните купувачи и DEX суап, разполагащ с усъвършенствани функции за стоп загуба. Понастоящем Gorilla се нарежда на второ място в списъка на CoinMarketCap с днешните тенденции при криптовалутите.

Troll Coin (TROLL)

Като сравнително нова меме монета, Troll Coin ангажира своята общност чрез креативен маркетинг и отличителен брандинг, заимствайки от широко използвани анимационни герои. Текущата ѝ пазарна капитализация е над $484,000.

Borroe Finance (ROE)

ROE е платформа за набиране на средства, задвижвана от изкуствен интелект, която позволява на базираните на Web3 бизнеси да набират парични средства, като изсичат бъдещите си приходи в тенденциозни NFT. Понастоящем ROE се намира в третия си етап на предварителна продажба и се съобщава, че предварителната продажба ще приключи през 2024 г.

Дали ApeMax е най-тенденциозната меме монета в предварителна продажба?

ApeMax привлича значително внимание като възходяща меме монета, която безпроблемно съчетава полезност с вълнуващи функции. Новаторската функция “Boost-to-Earn”, съчетана с незабавен достъп до токена за купувачите на предварителната продажба, привлича интереса на крипто ентусиастите. Предварителната продажба на ApeMax в момента е в ход.

Къде мога да намеря нови криптовалути?

Откриването на нови меме монети изисква задълбочено проучване. Социалните медийни платформи с фокус върху криптовалутите като Reddit, Twitter и Discord, заедно с ресурси като CoinMarketCap, CoinGecko и т.нар. “стартови площадки” (или launchapds) за предварителни продажби, са ценни инструменти за филтриране на обяви, проследяване на нарастващия обем и участие в ексклузивни стартирания. За ранните меме монети, пуснати на предварителна продажба, официалните уебсайтове за монети, включително уебсайтът за предварителна продажба на ApeMax, се грижат за отговарящите на условията купувачи.

Основни изводи

Няма съмнение, че крипто пазарът кипи от вълнение, особено по отношение на новите токени. Предварителните продажби на меме монети преживяват възраждане, а интересът към тези монети продължава да расте. Монети като ApeMax, които блестят заради уникалните си характеристики или новия си талисман, привличат значително внимание.

Не забравяйте, че меме монетите, както и другите видове криптовалути, са по своята същност нестабилни и имат свързани с тях рискове. Проведете задълбочено проучване, разберете рисковете и бъдете предпазливи. Тази статия не представлява финансов съвет. За тези, които се интересуват от ApeMax, посетете официалния уебсайт за регионални ограничения и други предпоставки за допустимост, преди да обмислите покупка.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Биткойн ETF-ите продължават поредицата от входящи потоци, фондовете за Етериум отбелязват спад

Биткойн спот ETF-ите в САЩ запазиха положителната си серия в понеделник, като нетните притоци достигнаха $61.3 милиона, отбелязвайки осем поредни дни на печалби.

01.10.2024 12:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.