Home

Binance обяви “Крипто личност на годината”: Пламен Андонов

20.12.2023 16:06 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Binance обяви “Крипто личност на годината”: Пламен Андонов

Пламен Андонов е обявен за Крипто личност на 2023 г. в гласуване, проведено от Binance, водещата глобална блокчейн екосистема и най-голямата борса за дигитални активи в света.

Кампанията на Binance, която стартира по-рано през декември, даде възможност на потребителите си да гласуват за Крипто личността, която според тях е допринесла най-много за развитието на индустрията и Web3 екосистемата в България. Участие в гласуването взеха над 1700 потребители на платформата, които отличиха Пламен Андонов като победител.

Пламен Андонов е едно от най-разпознаваемите лица в крипто общността у нас и печели категорично с вот от 34.3% (601 гласа). Мнозина го определят като най-популярния глас на Биткойн обществото в България. Пламен създава регулярно съдържание в YouTube, а името му се свърза и с наскоро открития първи ,,Биткойн бар” тук. Втора позиция в гласуването заема Благовест Белев със 17.29%, следван от Иван Драганов, който получи 8.28% от гласовете на потребителите.

Носител на отличието ,,Крипто дама на годината’’ e Вяра Стефчева, изпълнителен директор на компания, предоставяща маркетинг услуги, която събира 4% от потребителския вот. Специалната награда на публиката пък отиде при Милен Минев, който събра над 50% от вота в категория ,,Други’’.

,,Благодарни сме на всички наши потребители, които се включиха в кампанията ни и дадоха своя вот. За индустрия като нашата е от съществено значение да подкрепяме тези, които работят активно в посока нейното развитие, и които помагат на останалите участници на криптопазара да навлязат в него информирани. Всеки един от номинираните има своя несъмнен принос”, коментира Веселин Георгиев, Country Manager на Binance за България.

Binance реши да отличи и още няколко от номинираните за солидния им принос към развитието на крипто обществото у нас и популяризирането на блокчейн технологиите.

  • Георги Манолов за Принос в Биткойн Екосистемата
  • Иван Драганов за Крипто инфлуенсър на годината
  • Божидар Балевски за Крипто анализатор на годината
  • Владислав Драмалиев за Цялостен принос към крипто общността в България
  • Валентин Михов за Принос в ETH екосистемата

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ алткойн, който да наблюдавате в бичи Q4: Китайските китове изоставят BNB и ADA, като се насочват изцяло към DTX Exchange след намаляването на лихвите

С очакването за потенциален бичи ръст през четвъртото тримесечие на 2024 г. за много алткойни се наблюдава масивна промяна на крипто пазара.

01.10.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Може ли революционната AI платформа IntelMarkets (INTL) да победи ралито на Solana? Тези технически показатели казват „да”

Пазарните експерти са възхитени от предварителните продажби на IntelMarlets (INTL).

01.10.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Най-новите предварителни продажби на криптовалути, които да следите сега за печалби през 2025 г.

За трейдърите, които постоянно са в търсене на нови крипто монети, в които да инвестират, пазарът продължава да предоставя някои чудесни възможности.

01.10.2024 7:25 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.