Home

Най-добрите прогнози за AI криптовалути, които могат да предизвикат бичи пазар: Graph, Pullix и Injective

20.12.2023 11:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-добрите прогнози за AI криптовалути, които могат да предизвикат бичи пазар: Graph, Pullix и Injective

На DeFi пазара идентифицирането на потенциални фактори, които могат да доведат до възход, често включва сканиране на пазара за обещаващи проекти.

В последно време няколко алткойна привлякоха вниманието на анализаторите: The Graph (GRT), Pullix (PLX) и Injective (INJ). The Graph и Injective имаха звезден старт през декември, тъй като интересът към AI нараства.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Междувременно Pullix е възходяща сензация, намираща се във втори етап на предварителна продажба, за която много експерти намекват, че може да бъде следващият 100х токен през 2024 г. Нека разгледаме дали има шанс това да се случи.

The Graph (GRT): Бичи признаци

През последния месец The Graph (GRT) отбеляза огромен ръст. Цената на монетата се повиши от $0.13 на 15 ноември до $0.17 на 15 декември. Това увеличение дойде, тъй като интересът към токените с изкуствен интелект рязко нарасна. Освен това The Graph обяви, че 3-тият ѝ рожден ден ще се състои през декември тази година.

От техническа гледна точка тази бича тенденция за криптовалутата The Graph може да продължи. Например, този алткойн регистрира 17/30 (57%) зелени дни с 8.67% волатилност на цената през последните 30 дни. Освен това цената на The Graph сега е над своите 50 и 100-дневни ЕМА.

Експертите са взели под внимание всички тези данни, когато са правили своите прогнози за цената на The Graph, тъй като предвиждат потенциален скок до $0.18 преди края на декември 2023 г. за този алткойн.

Pullix (PLX): Един от най-добрите алткойни, които да наблюдавате

Друг криптоактив, който привлича вниманието, е Pullix (PLX). Тази хибридна DeFi платформа за търговия предизвика мания в крипто общността, тъй като ще съчетае най-добрите характеристики на CEX и DEX.

В резултат на това милиони търговци по света могат да очакват дълбока ликвидност, ливъридж 1,000:1 и самостоятелно попечителство на активите си – всичко това на една платформа.

Този иновативен подход ще премахне всички проблеми, с които се сблъскват традиционните платформи за търговия. Например, Binance и KuCoin имат ограничен избор на активи – само криптовалути. Но Pullix ще позволи търговията с всички класове активи (включително криптовалути). Ето защо вече няма да е необходимо да създавате множество акаунти в множество платформи.

В центъра на тази платформа се намира родния ѝ токен PLX, който сега е в етап 2 на предварителната си продажба. Монетата струва само $0.042 – и инвеститорите го забелязаха. Продадени са над 4.7 милиона токена, което помогна на Pullix да набере $199,000. Интересът е голям, тъй като Pullix ще приложи уникален модел за споделяне на приходите, който се връща на общността.

За да поясним, стейкърите на PLX ще получават процент от дневните приходи на Pullix – чудесна възможност за пасивен доход. Според ISDA пазарът на извънборсови деривати се оценява на $618 трилиона в края на 2022 г., което представлява ръст от 3.3% спрямо 2021 г. Тъй като този пазар се разраства, Pullix се позиционира стратегически, за да се възползва от него.

Ето защо потенциалът ѝ за дългосрочен растеж може да е голям, като анализаторите предвиждат 580% увеличение на стойността на PLX преди края на предварителната продажба и още 10х след излизането ѝ на борсите през първото тримесечие на 2024 г.

Предвиждане на цената на Injective

Injective (INJ) се откроява като друг забележителен претендент в този пейзаж. Неотдавна Injective обяви, че е постигнала нов крайъгълен камък: 370 милиона транзакции. Това е добра новина, тъй като показва вниманието и приемането, които този алткойн набира.

Що се отнася до движението на цената на Injective, тя нарасна от $19 на 8 декември до $34 на 15 декември и до $43 към момента на писане на статията. Неговият индекс на страха и алчността (Fear & Greed) също показва оценка 70 (алчност) – добри бичи признаци.

Пазарните анализатори посочват тези показатели, тъй като прогнозират, че цената на Injective може да достигне $47 до края на 2023 г.

С поглед към бъдещето

Graph, Pullix и Injective са три алткойна, които са издълбали ниша за себе си. Въпреки това Pullix печели предимство в сравнение с тях поради високите им пазарни капитализации. За да уточним, The Graph ($1 милиард) и Injective ($2 милиарда) ще имат трудности с поскъпването, тъй като изискват голям приток на нови средства. Pullix няма да го направи, тъй като има ниска пазарна капитализация от $8 милиона, което означава, че за удвояване на стойността му ще са необходими само $8 милиона – което го прави най-добрата крипто инвестиция.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милионер от Dogecoin залага на Dogen: това ли е следващата сензация на меме монетите?

След като е направил състояние от Dogecoin, интелигентен инвеститор сега подкрепя Dogen.

08.10.2024 16:40 4мин. четене Kosta Gushterov

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.