Home

Polygon (MATIC) и Solana (SOL) се надпреварват за следващото поколение Web3 приложения, а борсата Pullix (PLX) привлича трейдърите, които търсят печалби

18.12.2023 14:00 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Polygon (MATIC) и Solana (SOL) се надпреварват за следващото поколение Web3 приложения, а борсата Pullix (PLX) привлича трейдърите, които търсят печалби

В бързо развиващото се пространство на криптовалутите Polygon (MATIC) и Solana (SOL) се очертават като силни претенденти.

Те захранват следващото поколение Web3. Polygon (MATIC) бележи ръст през последната седмица. Solana (SOL) стана свидетел на рязко увеличение на обема на продажбите.

Pullix (PLX), нов пионер с очакван ръст от 100x при пускането на пазара, се очертава като обещаваща опция за трейдърите.

Polygon (MATIC) запълва празнината във вселената на Web3 с портала Polygon

Polygon (MATIC) е на път да направи революция в Web3 пространството с пускането на новия си портал. Чрез Twitter Polygon обяви представянето на портала Polygon. Порталът Polygon действа като мост, който създава взаимосвързано Web3 пространство. Потребителите вече имат достъп до всички местни приложения на една страница чрез единния интерфейс на платформата.

Порталът предлага множество функционалности, които включват инструменти за разработчици, документация, мостове за трети страни и др.

През изминалата седмица цената на Polygon (MATIC) спадна с над 10%, докато през последните 24 часа криптовалутата отбеляза спад от 8.2%. Понастоящем Polygon (MATIC) се търгува на цена от $0.76.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Значителен етап за Solana (SOL) с големи продажби

Solana (SOL) се превърна в победител, тъй като надмина първенеца на пазара на NFT – Ethereum. Със значителен ръст в обема на продажбите Solana (SOL) изпревари Ethereum с 53% ръст през изминалата седмица. От началото на четвъртото тримесечие на 2023 г. Solana (SOL) е свидетел на рязко покачващи се цени, като обемът на продажбите ѝ възлиза на близо $16 милиона. От друга страна, продажбите на Етериум спаднаха до $11.4 милиона.

През изминалата седмица Solana (SOL) отбеляза ръст от 6.7%. Докато през последните 24 часа Solana (SOL) е надолу с малко над 2%.

В момента Solana (SOL) се търгува на цена от $68.

Pullix (PLX): Обещаващ участник в света на криптовалутите

Крипто  пространството, с пазарна капитализация от $1.49 трилиона, жужи в очакване на навлизането на обещаващ играч – Pullix. Тази модерна платформа е бъдещето на онлайн търговията, тъй като предоставя изгодни решения на проблеми като липсата на ликвидност в Defi. Като преодолява пропастта между централизираните и децентрализираните борси, тя има за цел да трансформира опита в търговията.

Pullix предлага на търговците надеждни мерки за сигурност, които им позволяват да запазят активите си и да разполагат с частните си ключове, като отхвърлят необходимостта от KYC. Освен това платформата обещава нулеви комисионни ставки, като същевременно предлага на инвеститорите награди с криптовалути от типа “търгувай, за да печелиш” чрез своя токен PLX.

Освен това тя позволява на търговците да търгуват с различни активи и дава възможност за стейкинг на няколко валути. Pullix също така предоставя усъвършенствани инструменти за търговия с помощта на Open AI.

Нарастващото привличане на вниманието около проекта означава, че той се е позиционирал като нещо повече от платформа за търговия. Инвеститорите очакват родният му токен, PLX, да нарасне с 580% в текущата предварителна продажба. Тъй като крипто ентусиастите, търсещи печеливши възможности, продължават да инвестират в предварителната продажба, вторият етап досега е събрал колосалните $292,378, като цената на всеки PLX е $0.042.

За повече информация относно предварителната продажба на Pullix вижте линковете по-долу:

Посетете Pullix
Присъединете се към общностите на Pullix


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Най-новите предварителни продажби на криптовалути, които да следите сега за печалби през 2025 г.

За трейдърите, които постоянно са в търсене на нови крипто монети, в които да инвестират, пазарът продължава да предоставя някои чудесни възможности.

01.10.2024 7:25 5мин. четене Kosta Gushterov

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.