Home

3 токена под $0.1 за покупка преди халвинга: Shiba Inu (SHIB), Retik Finance (RETIK), Pepe (PEPE)

18.12.2023 8:10 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 токена под $0.1 за покупка преди халвинга: Shiba Inu (SHIB), Retik Finance (RETIK), Pepe (PEPE)

До следващото халвинг събитие на Биткойн (BTC) остават по-малко от 130 дни. Това стимулира нов интерес от страна на инвеститорите, като тласна индекса на страха и алчността на пазара над 75, показвайки алчност.

Биткойн, Етериум и останалата част от крипто пазара продължават да се изтласкват нагоре, преминавайки предишните нива на съпротива. В тази статия ще разгледаме три криптовалути под $0.1, които да проследите преди халвинг събитието.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Shiba Inu (SHIB)

Откакто дебютира през 2020 г., Shiba Inu е една от най-добре представящите се крипто монети. Нейната най-добре представяща се година беше 2021 г., когато цената на SHIB се увеличи с 43 милиона процента. Тя също така постави исторически връх от $0.00008819.

Оттогава насам Shiba Inu спадна с приблизително 89% до сегашната си цена от $0.000009919. SHIB спадна заедно с останалата част от пазара на криптовалути по време на пазарния спад през 2022 г. Въпреки че е с 89% под най-високата си стойност за всички времена, Shiba Inu е умерено бича през 2022 г. Цената ѝ се повиши с 10% през последната година. SHIB също така има 21 зелени дни през последния месец, а графиката ѝ показва добра ликвидност.

Pepe (PEPE)

Pepe е сред най-новите попълнения в индустрията на меме монетите, след като беше пусната по-рано тази година. Pepe влезе в историята, като се превърна в най-бързата криптовалута, достигнала пазарна капитализация от $1 милиарда, след като постигна това постижение само за 19 дни. Оттогава тази пазарна капитализация обаче е спаднала до $593 милиона. PEPE се търгува на цена от около $0.0000014, което е с 68% под най-високата му цена за всички времена, постигната през май. През последния месец цената на PEPE се е увеличила с 18.49%. Освен това според информацията токенът е имал 18 от 30 зелени дни, което се равнява на 68% бичи резултат.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Retik Finance (RETIK)

Retik Finance е нова сензация в областта на децентрализираните финанси (DeFi). Retik беше пуснат чрез кампания за предварителна продажба по-рано този месец и представянето му е забележително. Първият етап на кампанията беше разпродаден в рамките на 72 часа и се набраха $450,000. Решението на екипа на Retik да стартира проекта чрез децентрализирана продажба на токени, а не чрез инвестиции от рисков капитал, е рискован подход, като се има предвид, че продажбата на токени винаги може да се провали.

Този ранен успех на продажбата на токени говори за доверието, което инвеститорите имат в Retik, въпреки че е нов участник на пазара. Децентрализираната продажба на токени също така позволява на инвеститорите да инвестират рано в потенциален титан и да бъдат в челните редици на промяната.

Retik Finance има за цел да направи революция в глобалните плащания със своя цялостен набор от DeFi решения. Те включват футуристични DeFi дебитни карти, многоверижен портфейл, който не е свързан с попечителство, и рентабилен платежен шлюз. Платформата включва и първия в света P2P протокол за кредитиране, задвижван от изкуствен интелект.

Футуристичните DeFi дебитни карти на Retik позволяват на потребителите да харчат своите дигитални авоари без усилие. Те дават възможност на картодържателите да плащат за ежедневни разходи, като използват криптовалутите в дигиталния си портфейл. Retik си партнира с традиционни платежни системи като Mastercard и Visa, за да осигури конвертиране на криптовалута във фиатна валута на място. Това позволява на картодържателите да харчат активите си дори на места, които може да не приемат директно криптоплащания.

Дебитните DeFi карти на Retik са свързани с многоверижния портфейл на Retik. Всяка транзакция се начислява в дигиталния портфейл на картодържателя. Портфейлът има множество нива на сигурност, което гарантира, че средствата на потребителите са в безопасност. Компанията твърди, че Retik Wallet е един от най-сигурните Web 3.0 портфейли, благодарение на комбинацията от AI и традиционни технологии за сигурност.

Retik Finance въвежда и Retik Pay, ориентирана към потребителите дигитална система за разплащания за компании и търговци, които искат да приемат криптовалути. Retik Pay може да бъде интегрирана с традиционните платформи за електронна търговия, което позволява на бизнеса да се възползва от индустрия с оборот от $1 трилион.

Платформата за разплащания е рентабилна, като начислява само 1% такса за транзакция, и може да се използва в световен мащаб без ограничения. Задвижваната от изкуствен интелект платформа за равнопоставено кредитиране на Retik въвежда нововъведения в крипто кредитирането.

Платформата използва технологии за машинно обучение, за да свързва заемодатели и заемополучатели в процес, който елиминира проблемите, свързани с традиционните платформи за кредитиране, като например неизпълнението на заеми.

Заедно тези отделни функции формират цялостно решение, което въвежда клиентите в нова ера в банкирането. RETIK се оценява на $0.04 във втория етап на предварителната продажба. Тази цена може да е прекалено ниска, като се имат предвид приложенията на платформата и нейният потенциал за растеж. Пазарните анализатори прогнозират до 100х възвръщаемост през 2024 г. за инвестиралите по време на предварителната продажба.

Кликнете тук, за да участвате в предварителната продажба на Retik Finance

Посетете линковете по-долу за повече информация относно Retik Finance (RETIK):

Уебсайт: https://retik.com/
Linktree: https://linktr.ee/retikfinance


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

PEPE, DOGS или Rexas Finance (RXS): Коя от тях ще се пребори с Shiba Inu за място сред 15-те най-добри криптовалути?

Феноменът на меме монетите допринесе за бързата експанзия на Shiba Inu (SHIB) и сега тя принадлежи към топ 15 на валутите с най-голяма пазарна капитализация.

20.09.2024 8:35 7мин. четене Kosta Gushterov

Правната драма на Binance и съпротивата на TRX от $0.15 изпращат китове към интересен токен в етап на предварителна продажба през 2024 г.

Правните проблеми на Binance и съпротивата на TRX водят инвеститорите към IntelMarkets (INTL). С търговия, управлявана от изкуствен интелект, и обещаваща предварителна продажба INTL е интересна възможност.

20.09.2024 8:20 4мин. четене Kosta Gushterov

Етериум, Chainlink и FXGuys ($FXG) са на път да направят огромно ценово движение, тъй като отвореният интерес към алткойните спада от мартенския връх

Последните данни разкриват спад на отворения интерес към алткойните от историческия връх през март, което е сигнал за потенциална предстояща волатилност за тези основни играчи.

20.09.2024 7:59 4мин. четене Kosta Gushterov

Централните банки се присъединяват към Фед в намаляването на лихвите: IntelMarkets на път да скочи с 2,000%, Solana и Dogecoin готови за подем

Намаляването на лихвените проценти е стъпка към повишаване на стойността на криптовалутите. Тъй като централната банка се присъединява към Фед, IntelMarkets е на път да се издигне със Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)!

20.09.2024 2:00 4мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.