Home

Топ 5 на новите криптовалути, които могат да скочат със 100х? Поглед към Sui, Ordinals, Pepe, Celestia и новата монета ApeMax

15.12.2023 12:50 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 5 на новите криптовалути, които могат да скочат със 100х? Поглед към Sui, Ordinals, Pepe, Celestia и новата монета ApeMax

Тъй като крипто вселената очаква потенциален скок през 2024 г., експертите от индустрията и проследяващите данните за цените на монетите наблюдават нарастващи цени на криптовалутите в целия спектър през последните няколко седмици.

Макар че нищо не е гарантирано, когато става въпрос за крипто, краят на 2023 г. е домакин на редица нови топ криптовалути, които предизвикват любопитството на купувачите и читателите на токени.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


В тази статия, след подробно проучване на новите монети, ще може да видите някои от най-горещите нови токени, които изпитват различни нива на популярност, разглеждайки някои от техните уникални характеристики, които стоят зад неотдавнашния ръст на приемането им.

В тази статия ще разгледаме млади меме монети като Pepe и ApeMax, както и нови монети с по-голяма капитализация от Sui до Ordinals Coin.

Списък на нови криптовалути, които могат да достигнат 1,000х

1. ApeMax (APEMAX)

ApeMax е една от младите горещи нови меме монети от декември 2023 г. Тя се отличава с уникалните си характеристики, по-специално с авангардния си “Boost-to-Earn” протокол за залагане. Тази новаторска децентрализирана система позволява на притежателите да стейкват и да стимулират предпочитаните от тях субекти във веригата, подобно на гласуване, като в същото време потенциално печелят награди от токени.

С наближаването на 2024 г. предварителната продажба на ApeMax е сред тенденциите в сектора на предварителните продажби на нови монети. Ранните купувачи на токени също могат незабавно да използват функцията за увеличаване на капитала. Тези функции дават възможност за незабавна полезност, а предварителната продажба на ApeMax продължава да привлича нови правоимащи купувачи с настъпването на новата година само след няколко седмици.

2. Sui (SUI)

SUI е DPoS (Delegated Proof of Stake – делегирано доказателство за залог) блокчейн от първи слой, който работи на езика за програмиране Move, първоначално разработен от Facebook за смарт договори в проекта Libra (Diem). Собственият токен за комунални услуги, SUI, служи за различни цели, включително за покриване на мрежови такси, участие във валидаторни стейкове, осигуряване на ликвидност на приложенията във веригата и притежаване на претенции за бъдещи управленски решения.

Протоколът използва паралелна обработка на транзакции, обектно-ориентирани модели на данни и уникален консенсусен механизъм, което позволява мащабируемо и ефективно изпълнение на транзакции с ниски такси за газ. Подобно на SUI, ApeMax също се възползва от ниските такси за газ, но последният се захранва от BSC.

3. Ordinals Coin (ORDI)

Монетата Ordinals или ORDI е сравнително млада криптовалута и първият BRC-20 токен, използващ протокола Ordinals и на блокчейна на Биткойн. ORDI и другите BRC-20 токени бяха обект на спорове в Биткойн общността, тъй като появата на такива токени доведе до претоварване и последващи скокове в цената на газа във веригата на BTC.

4. Pepe Coin (PEPE)

Pepe Coin е нова меме монета от 2023 г., която рязко увеличи популярността си след пазарната си премиера в края на април 2023 г. Pepe Coin се издигна до върха в класацията на меме монетите и пазарната ѝ капитализация бързо премина прага от $1.5 милиарда при последния си ръст.

Pepe Coin е базирана на зелена жаба, която е противоречив интернет персонаж, известен още като Пепе. За разлика от ApeMax, който работи на BSC, и ORDI, който работи на BRC, Pepe coin е ERC-20 токен във веригата на Етериум.

5. Celestia (TIA)

Celestia е съвременна модулна мрежа за наличност на данни (DA), която сигурно се мащабира с нарастването на броя на потребителите, предоставяйки лесна за използване платформа за създаване на индивидуални блокчейни.

Модулният блокчейн модел на Celestia позволява на потребителите да стартират своите блокчейни без валидатори, осигурявайки наличност на данните чрез иновативна технология, известна като Data Availability Sampling (DAS).

Какво представлява следващото поколение криптовалути?

Съществуват няколко крипто монети от следващо поколение, като Celestia и меме монети от следващо поколение като ApeMax, които въвеждат нова полезност.

Къде мога да намеря нови криптовалути?

За да намерят нови криптовалути, анализаторите използват няколко инструмента и ресурси.

  • Проследяване на активността на новите монети в блоковите проучватели.
  • Платформа за пускане на нови монети
  • Разглеждане на агрегатори на DEX данни
  • Уебсайтове за предварителна продажба на нови монети, като например за ApeMax
  • Специализирани новинарски статии и публикации за нови монети
  • Съобщения в сектора на крипто пресата, в които се изтъкват новите токени

Кои са новите меме монети през 2023 г:

Някои от най-актуалните нови меме монети през тази година включват:

  • Pepe Coin – нова мем монета с ERC-20, вдъхновена от известно меме
  • ApeMax – Първата в света криптовалута от типа “Boost-to-Earn” със забавен талисман.
  • HarryPotterObamaSonic10Inu – Сатиричен токен, който се подиграва с жанра на меме монетите.

Заключение

Тъй като няколко крипто наблюдатели следят за потенциално нарастване на популярността на блокчейн през следващата година, нови монети като ApeMax, Sui, Ordinals Coin, Pepe Coin и Celestia са сред тези, които генерират хайп.

ApeMax, млада меме монета, въвежда иновативния протокол за залагане “Boost-to-Earn”, привличайки вниманието с уникалните си характеристики. Междувременно Sui функционира като DPoS блокчейн от първи слой, а Pepe Coin набира популярност като нов ERC-20 меме токен във веригата на Етериум.

Celestia, модулна DA мрежа, се отличава със своята мащабируемост, а Ordinals Coin предизвиква полемика като първия BRC-20 токен във веригата на Биткойн. Крипто пейзажът се развива с тези отчетливи нови попълнения, всяко от които извежда на преден план собствена иновация.

Макар че в момента преобладават бичите настроения, от решаващо значение е да се подхожда внимателно към всяка криптовалута и да се отчитат присъщите на всеки токен волатилност и рискове, както и че пазарните настроения могат да се променят по всяко време в Web3 сферата.

Тази статия не предоставя инвестиционни или финансови съвети. Освен това закупуването на крипто токени може да не е подходящо за всички лица. За тези, които се интересуват от предварителната продажба на ApeMax, всички подробности за правилата за допустимост на купуване можете да намерите на официалния уебсайт на ApeMax.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Докато меме криптовалутите се сриват, този токен се придвижва към края на ICO-то си

При значителен спад за крипто пазара, меме монети като Dogecoin (DOGE), Shiba Inu (SHIB), Dogwifhat (WIF) и Bonk преминават през корекции.

08.10.2024 12:21 3мин. четене Alexander Zdravkov

Анализаторите вярват, че Биткойн (BTC) може да достигне $200,000 през 2025 г., и прогнозират, че когато това се случи, тези два алткойна може да поскъпнат със 7,000%

Тъй като прогнозите са за покачване на цената до $200,000 до 2025 г., Биткойн (BTC) също се счита за инвестиция, която си заслужава, въпреки променливия си характер.

08.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) върви по пътя на Uptober, докато Solana (SOL) и Ethereum (ETH) следват – потенциални ключове към богатството!

Наскоро Uptober напомни за своето присъствие на крипто пазара, докато ОАЕ обявиха, че скоро ще премахнат таксите за крипто транзакции.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Ентусиасти прогнозират огромна възвръщаемост на инвестициите в DTX, стигащи до 2,000%; разработките на APT предизвикват рали, докато TRX разочарова

На фона на спада на крипто пазара хората търсят нови възможности за инвестиции, а монетите с малка капитализация изглеждат примамливи за следващото рали.

08.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.