Home

Най-ниските цени на майнинг оборудване в България – ето откъде да купите

12.12.2023 9:00 2мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Най-ниските цени на майнинг оборудване в България – ето откъде да купите

Популярният български ексчейндж за криптовалути Altcoins.bg наскоро разшири набора си от услуги, като обяви официалното си навлизане в сферата на дистрибуцията на майнинг оборудване.

Въпреки разпространените разбирания, че този пазар е достигнал точката си на насищане, Altcoins.bg има за цел да докаже точно обратното – че идва моментът, в който търсенето на майнинг оборудване ще се увеличи на фона на предстоящия бичи пазар и ще се усети нуждата от такива машини.

Altcoins.bg е осигурил официално партньорство в Китай, което гарантира директен достъп до оборудване от производителите, бързи доставки и конкурентни цени, като повишава цялостното качество на услугата.

Перспективата за печалба

В центъра на вниманието е KASPA. Изборът не е произволен; KASPA представлява нещо повече от криптовалута. Тя се явява иновативно решение от първи слой, осигуряващо безпроблемна платформа за трансакции с първокласни протоколи за сигурност, което я отличава на пазара.

С примамливия потенциал за генериране на 80-100 долара на ден на машина, Altcoins.bg цели да надхвърли краткосрочните печалби и да се предпази от онлайн измами и спекулативни начинания.

На снимката по-долу може да видите актуалната доходност от KASPA към момента на писане на тази статия след приспадане на разхода за ток.

Оферти и бонуси

Altcoins.bg представя висококачествените машини KAS KS3M 6th/s ASIC с два варианта за покупка, всеки от които е придружен от няколко бонуса с добавена стойност:

  • Налична машина: В този вариант може да вземете един от наличните в момента ASIC. Цената на е 25,500 лева.
  • Машина с доставка: В този вариант да изберете и да си поръчате ASIC, който да се достави по поръчка. Тук цената е 22,500 лева. При поръчка се подписва договор и се предоставя 20% капаро, като при получаване на машината се заплаща останалата част то стойността.

Бонусите включват безплатна доставка и обучение, портфейл Tangem с три карти за съхранение на KASPA и преференциални обменни курсове за KASPA!


Проучване на нови възможности

Altcoins.bg има за цел да предоставя решения за реални предизвикателства и да преодолява пропастта между традиционните финанси и криптовалутите. С доставките на тези машини за добив целта е да се създаде пасивен поток от доходи за заинтересованите страни.

За тези, които са заинтригувани от това предложение, Altcoins.bg кани да се отправят запитвания относно добива, доставката, инсталирането и др. Техният екип е готов да отговори на всички запитвания и да осигури безпроблемно преживяване.

Въпреки че все още повечето от най-големите борси не предлагат Kaspa, те осигуряват вариант за бърза и лесна обмяна на изкопаното количество токени при най-добри условия.

Altcoins.bg остава ангажиран с трансформирането на пейзажа на криптовалутите, като дава приоритет на качеството и високите постижения в света на майнинга.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.