Home

Топ криптовалутите, които да следим в момента

08.12.2023 7:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ криптовалутите, които да следим в момента

В неотдавнашен анализ съоснователите на Glassnode Ян Хапел и Ян Алеман, известни като "Negentropic", представиха прозрения за пазара на криптовалути, като се фокусираха конкретно върху алткойните.

Те проучиха потенциалния момент, в който алткойните биха могли да наберат значителна сила, като признаха историческото им изоставане от Биткойн (BTC).

Дуото изтъкна доминиращата роля на Биткойн в пазарните тенденции, но също така отбеляза признаците на нарастваща пазарна капитализация сред алткойните. Забележително е, че основните играчи като Етериум (ETH) отразяват плътно траекторията на Биткойн, както е посочено в неотдавнашното им съобщение от 7 декември. Те предположиха, че това може да е сигнал за предстоящ скок на алткойн пазара.

Въз основа на тези наблюдения бяха идентифицирани три алткойна, които се очаква да се възползват от всеобхватния наратив за Биткойн:

XRP

Въпреки като цяло положителната фаза на пазара на криптовалути, XRP не показа подобно представяне напоследък. Въпреки това оптимистичните прогнози за бичо рали се запазват. В публикация в TradingView на 2 декември известният крипто аналитик “FieryTradingизрази позитивизъм за XRP, предлагайки потенциална цел от $25.

FieryTrading отбеляза консолидационния модел на XRP, белязан от по-високи дъна и по-ниски върхове, определяйки го като бичи модел на флаг след забележителния 7,000-кратен скок през 2017 г.

Етериум (ETH)

На фона на възходящата инерция в сектора на криптовалутите, Етериум, втората по големина криптовалута по пазарна капитализация, изпита подобни тенденции. Според експерта по крипто търговия Али Мартинез, надхвърлянето на $2,000 от страна на Етериум може да представлява подходящ момент за покупка.

Мартинез отбеляза и значително придобиване на ETH около това ценово равнище, както е описано подробно в анализа му от 3 декември.

Solana (SOL)

Сред неотдавнашните печалби на по-широкия пазар на криптовалути, Solana (SOL) особено нарасна с над 50% през последния месец. Забележително е, че Solana може би се приближава към върха на възходящ триъгълник, видим на 12-часовата ѝ графика.

В анализа на Мартинез от 7 декември се подчертава значението на потвърдено затваряне над $68.2 за бичи пробив към $90, като се набляга на значението на нивото на подкрепа от $60 и на потенциала за прибиране на печалби около $47.

Макар че тези дигитални активи демонстрират силни резултати в последно време, като могат да се похвалят с висока пазарна капитализация и обем на търговията, от решаващо значение е да се помни изключителната волатилност на пазара на криптовалути. За инвеститорите, които разпределят своите ресурси, се препоръчва повишено внимание и задълбочено проучване.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Трейдър прогнозира още печалби за алткойн, който вече донесе голяма възвръщаемост

Крипто анализаторът Altcoin Sherpa сподели, че е оптимист относно потенциала за значително рали при меме монета, която вече е поскъпнала над 300 пъти за по-малко от година.

07.10.2024 19:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Топ 4 криптовалути, които да следим през октомври

С навлизането на третото тримесечие и очакваното пазарно рали, някои криптовалути демонстрират потенциал за растеж.

07.10.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Меме криптовалутите отново доминират крипто сектора

Меме монетите продължават да доминират на крипто пазара със своите печалби.

07.10.2024 16:02 1мин. четене Alexander Zdravkov

Токенът на една от големите крипто борси загуби около 50% от стойността си

На 7 октомври токенът на една от големите крипто борси шокира търговците, като се срина от $1.14 до малко над $0.50 – внезапен спад от около 50%.

07.10.2024 15:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.