Home

Биткойн гони $40,000, Polygon е напът да избухне, а нов токен блести с реална употреба на AI в крипто сектора

01.12.2023 17:55 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн гони $40,000, Polygon е напът да избухне, а нов токен блести с реална употреба на AI в крипто сектора

Вълнението на крипто пазара се разпали отново, след като Фед намекна за потенциално понижение на лихвения процент. Биткойн се възползва от това, като надхвърли $38,000, за да насочи погледа си към $40,000.

Polygon (MATIC) е друга криптовалута, която набра инерция през последните няколко дни. Поради тази причина един от най-добрите крипто аналитици прогнозира потенциален скок на цената на MATIC. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


На фона на ценовото рали Everlodge привлече вниманието на крипто пространството. Проектът набра популярност, тъй като се стреми да оглави приемането на реален изкуствен интелект в крипто пространството.

Биткойн възстанови стойността си от $38,000 и се насочи към $40,000

Ключов служител на Фед повдигна въпроса за възможността за намаляване на лихвите до пролетта, ако инфлацията продължи да се забавя. Съобщението осигури на пазара на криптовалути положителен тласък. 

Възползвайки се от оптимистичните перспективи, Биткойн се покачи над $38,000 и според мнозина може да се насочи към $40,000, ако пробие над $38,400. От TradingView също смятат, че Биткойн може да достигне $40,000.

Също така предстои евентуалното одобрение на спот ETF за Биткойн, което може да доведе до покачване на цената над $50,000. 

Анализаторите прогнозират, че цената на Биткойн може да се повиши до $100,000 след халвинг събитието на Биткойн.

Polygon (MATIC) може да се повиши скоро

Анализатор, познат като “Bluntz” сподели своите настроения относно Polygon (MATIC). Въз основа на неговия анализ, MATIC в момента показва значителни бичи признаци. 

Според Bluntz, цената на Polygon е готова за потенциален тласък от 20%. Когато това се случи, цената на MATIC може да се повиши до нов връх над $1. Цената на MATIC за последно се търгуваше над $1 през май.

Няколко събития биха могли да доведат до повишаване на цената на Polygon. Първо, мрежата се стреми към преход.  

Като част от обновяването мрежата Polygon ще пусне ребрандиран токен POL.

Освен това Lumoz обяви, че ще стартира StableNet – съвместим с EVM ZK-Rollup – на Polygon. Тези събития биха могли да дадат тласък за повишаване на цената на монетата Polygon.

Everlodge води в приемането на реален изкуствен интелект в криптовалутите

Изкуственият интелект (AI) се превърна в една от най-горещите тенденции през последните месеци. Според експертите AI в крайна сметка ще се окаже безценен за платформите, които разчитат на смарт договори и криптовалута. Everlodge прегърна това, интегрирайки AI в своя базиран на блокчейн пазар за недвижими имоти. 

Целта на тези инструменти е да подпомогнат членовете на Everlodge при вземането на по-добри инвестиционни решения в областта на недвижимите имоти. Тези инструменти са на разположение на клиентите на Everlodge за наблюдение, сканиране и анализиране на стойностите на недвижимите имоти в световен мащаб. 

Те не само ще имат достъп до най-актуалните световни цени на недвижимите имоти, но и технологиите с изкуствен интелект ще могат да прогнозират бъдещи стойности. Everlodge иска да осигури на тези имоти по-оптимизиран достъп.

Интегрирането на изкуствения интелект е в съответствие с целта на проекта за улесняване на глобалната достъпност и лесното инвестиране в недвижими имоти. Благодарение на това проектът вече стана популярен в крипто пространството, привличайки много инвеститори да закупят ELDG, родния токен на мрежата.

Проектът бързо продаде над 18 милиона токена ELDG. Също така, тъй като Everlodge е свързан с пазара на недвижими имоти, който се оценява на над $280 трилиона, анализаторите изразиха оптимизъм по отношение на него.

Поради това те са оценили по-голям потенциал за растеж на Everlodge, отколкото на монетата Polygon. До 2024 г. ELDG може да достигне $1 за токен, докато в момента се търгува за $0.025.

За повече информация относно Everlodge (ELDG), моля, посетете техния уебсайт.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Инвестирането в BNB може да навреди на портфейла ви – вместо това разгледайте тези 5 скъпоценни камъка за „Uptober”

Притежателите на Binance Coin (BNB) са изправени пред сурова реалност: докато криптопазарът празнува „Uptober“ с покачващи се цени, BNB остава назад.

07.10.2024 9:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Нова хибридна борса набира сила, докато пазарните дялове на Binance падат; ончейн метриките на Tron се покачват

Binance, една от водещите централизирани борси, загуби част от пазарния си дял на фона на продължаващия низходящ тренд в крипто пространството.

07.10.2024 8:49 4мин. четене Kosta Gushterov

SUI се разминава с ценовите си цели, но WIF поскъпва, а IntelMarkets се бори за 5Х бичи скок с успешна интеграция на AI

Sui Blockchain (SUI) се срива надолу, тъй като се бори да запази инерцията, докато IntelMarkets (INTL) потвърждава 5-кратен бичи ръст, а Dogwifhat (WIF) също се покачва!

07.10.2024 7:30 4мин. четене Kosta Gushterov

XRP се бори да реализира 10Х въпреки проблемите със SEC, но AI мощта на CYBRO може да го изстреля над XRP до 2025 г.

Продължаващата съдебна битка между Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) и Ripple Labs продължава да хвърля сянка върху бъдещето на XRP, родния токен на мрежата на Ripple.

06.10.2024 21:16 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.