Home

Голям инвеститор прогнозира рязък скок на Bitcoin и форкове като Bitcoin Spark още през декември

25.11.2023 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Голям инвеститор прогнозира рязък скок на Bitcoin и форкове като Bitcoin Spark още през декември

Криптовалутите предложиха добри инвестиционни възможности на инвеститорите с по-висок апетит за риск. Тяхната волатилност ускорява потенциалните награди за инвеститорите, които влизат в индустрията с цел печалба.

Големи базирани в САЩ инвеститори неотдавна изразиха бичите си прогнози за Bitcoin и неговите форкове, като прогнозираха значителен скок преди декември. Bitcoin Spark е хард форкът, който се откроява, като се очаква много развития да се случат приблизително в същия срок.

Как да добивате Bitcoin

Добивът на Bitcoin е една от печелившите дейности, в които могат да участват ентусиастите на Bitcoin. Процесът възнаграждава миньорите в BTC за потвърждаване на валидността и легитимността на новите блокове, както и за одобряване на транзакциите, които се случват в мрежата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


Процесът предизвика загриженост от страна на Bitcoin общността след централизираната му рамка, която ограничава действителния процес само до по-богатите. Стартирането на станция за добив на Bitcoin изисква интензивен капитал за закупуване на персонализирано оборудване за добив, големи обеми електроенергия и актуализирани графични процесори, които са скъпи.

Рамката за разпределение на възнагражденията в екосистемата също е линейна с индивидуалния хашрейт на конкретен възел. Повече от половината от дейностите по добив са под влиянието на две компании за добив – Antpool и Foundry USA, които могат да се обединят и успешно да извършат 51% атака на мрежата.

Как се добива BTCS

Bitcoin Spark е хард форк на BTC, който заимства ключови показатели, определящи репутацията на Bitcoin. Разработчиците на Bitcoin Spark усъвършенстваха процеса на добив в Bitcoin чрез познаването и прилагането на усъвършенствани технологии, които не бяха налични по времето, когато се е разработвал Bitcoin. Мрежата на Bitcoin Spark използва нов консенсусен механизъм, наречен доказателство за процес (PoP), който пресича предимствата на добива и стейкването.

PoP усъвършенства процеса на добив чрез опростяване на мрежата. Мрежата Bitcoin Spark е много по-опростена и по-малко сложна от мрежата Bitcoin. Вместо да решават сложни математически уравнения, от миньорите в екосистемата Bitcoin Spark ще се изисква да решават само прости математически алгоритми чрез по-малко енергоемък процес.

Процесът ще бъде достатъчно лек, за да може да се изпълнява на ежедневни електронни джаджи, включително мобилни телефони, таблети, лаптопи и персонални компютри. За да свържат тези устройства с майнинг слоя на смарт договора на Bitcoin Spark, от екипът са си партнирали с разработчик на приложения от трета страна, който да следи за разработването на приложение за много устройства, работещо при стабилна интернет връзка.

Тази програма позволява на потребителите да контролират дейността по добив, за да оптимизират продукцията на устройството. Миньорът може да намали скоростта на минната дейност, когато устройството работи, което позволява ефективна мултифункционалност. Въпреки това миньорът може да ускори процеса на добив, за да подобри производителността и да увеличи изплащанията, когато джаджата не се използва толкова много. Участниците ще се възползват от програмата по различни начини, един от които е осигуряването на многопластов портфейл, който едновременно получава два потока от данни от различни доставчици на RPC. Членовете на общността Bitcoin Spark ще могат да съхраняват своите дигитални активи по сигурен начин с помощта на портфейла.

Bitcoin Spark поставя началото на ново бонусно събитие

Понастоящем Bitcoin Spark приключва дейностите си по първоначално предлагане на монети във фаза 10. По време на текущата фаза инвеститорите могат да закупят токени BTCS на цена от $3.75 за токен. Освен това разработчиците обявиха предстоящо бонус събитие, което ще издаде повече токени на участниците във фаза 10 на минимална цена, за да покаже благодарност към тях. Бонус събитието все още не е започнало и членовете очакват официална комуникация от разработчиците, която ще бъде предадена чрез социални платформи като X (Twitter).

Подобно на всички ICO-разпространени BTCS, токените, разпределени по време на събитието, ще дадат право на колекционерите да се възползват от двукратната ставка за добив, валидна за две години. Разработчиците очакват, че кратката ставка за добив ще натрупа на инвеститорите хиляди долари за две години, преди добивът да бъде стандартизиран за всички участници.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Анализатори на Coinbase разкриха какво мислят за сегашното състояние на крипто пазара

Според анализаторите на Coinbase пазарът на криптовалути показва повишена стабилност и по-балансирана динамика между натиска на покупките и продажбите след седмица на сериозна волатилност.

04.10.2024 21:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase делиства стабилни монети за спазване на регулаторните изисквания в Европа

Coinbase обяви плановете си да извади от списъка на Европейската икономическа зона (ЕИП) някои стабилни монети до края на годината в очакване на по-строгите разпоредби в региона.

04.10.2024 20:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Polygon (POL) и Cardano (ADA) са близо до $1, докато Dogen се насочва към скок на цената от $10

Криптовалутите се раздвижват, докато Polygon и Cardano се доближават до значителен ценови етап.

04.10.2024 20:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Cybro привлича вниманието на търговците с възвръщаемост на инвестициите до 1,300 пъти – DOT и POL изостават

Cybro поражда вълнение в света на търговията с обещания за огромна възвръщаемост, привличайки погледите на инвеститорите надалеч и надалеч.

04.10.2024 19:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.