Home

Forbes очаква “преломен момент” за криптопазара – докъде ще стигнат XRP, Ethereum и Bitcoin Spark?

19.11.2023 13:00 4мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Forbes очаква “преломен момент” за криптопазара – докъде ще стигнат XRP, Ethereum и Bitcoin Spark?

Forbes изтъкна "повратен момент" за криптопазара, колко високо ще се скочат XRP, Ethereum и Bitcoin Spark?

Forbes съобщи, че криптопазарът е на прага на потенциално променящо играта развитие, което може да доведе до сериозно рали. XRP, Ethereum и Bitcoin Spark са алткойни, които биха могли да се възползват от този “преломен момент”. Но колко големи печалби очакват пазарните анализатори от тези алткойни?

Посетете ICO-то на Bitcoin Spark за втори шанс да се присъедините към Bitcoin по-рано

XRP може да се окаже в центъра на “преломен момент” за криптовалутите – Били Бамброу

Били Бамброу, старши сътрудник на Forbes, сподели мислите си за предстоящия преломент момент в крипто пространствот. Според Бамброу този момент може да доведе до увеличаване на пазарната капитализация на криптовалутите до $3 трилиона. Той също така заяви, че това събитие може да изстреля цената на XRP до нови висоти.

Макар че според Бамброу XRP може да бъде в центъра на това бичо събитие, той спомена предстоящото одобрение на Bitcoin ETF и халвинга през 2024 г. като възможни катализатори. Също така уреждането на съдебното дело срещу Ripple може да подхрани това рали. XRP вече преживя значително бичо движение на цената, като се увеличи с 40% на месечната графика.

Според анализатора на Forbes цената на XRP може да се увеличи с до 300% през следващите седмици. Въз основа на тази ценова прогноза XRP може да достигне връх от $2.1 през следващите месеци. Той обаче отбеляза, че това събитие трябва да се очаква между края на 2023 г. и началото на 2024 г.

Ethereum до нов исторически връх?

Ethereum е друг алткойн, избран като потенциален бенефициент на въпросния преломен момент. Макар че монетата Ethereum започна годината с изоставане от Bitcoin по отношение на печалбите, в доклада се посочва, че цената на ETH може да “експлодира” по време на следващия бичи пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 


На месечната графика цената на Ethereum се е увеличила с 21%, като в този процес възвърна нивото от $1,900. Друг анализатор прогнозира, че това е само началото на бичия импулс за Ethereum. Според, Маркус Тилен, ръководител на изследователския отдел в Matrixport, безумието на съживената мрежова активност може да стимулира по-добро представяне на цената на графиката на Ethereum.

Според прогнозата на Тилен за цената на Ethereum може скоро да се покачи до $3,000. Историческият максимум за ETH е $4,891, установен през ноември 2021 г. Дан Тапиеро от финансовия мениджър 1RT, също отбеляза, че пробивът на нивото от $2,200 ще доведе до покачване на цената на криптовалутата до $4,000 през следващите седмици.

Bitcoin Spark е готов да се изстреля до $50

Bitcoin ще изиграе значителна роля в преломния за криптовалутите момент, както и неговият последен форк – Bitcoin Spark. Около Bitcoin Spark се вдигна много шум заради подобренията, които внася в мрежата на Bitcoin. Най-дългоочакваната функция на Bitcoin Spark е изцяло новият консенсусен алгоритъм Proof-of-Processs.
Bitcoin Spark проектира PoP като смесица от Proof-of-Stake и Proof-of-Work, за да използва силните страни на двата модела. В резултат на това Bitcoin Spark работи в по-сигурна, ефективна и устойчива блокчейн мрежа. Енергийната ефективност също така отваря вратата на Bitcoin Spark към една от следващите големи крипто тенденции – майнинга от смартфони.

Удобството и достъпността на този модел ще позволят на Bitcoin Spark достъп до милиарди потребители на смартфони по света. Приложението Bitcoin Spark ще позволи на потребителите на мрежата просто да добиват BTCS чрез своите смартфони. Освен това PoP гарантира, че мрежата е в състояние да обработва смарт договори.

Благодарение на тези революционни функции, прогнозите за Bitcoin Spark са доста позитивни. Сега, на десетия етап от предварителната продажба на криптовалутата, токените BTCS се оценяват на $3.75. Криптоанализаторите обаче прогнозират ценова експлозия до $50, ако Bitcoin получи одобрение за спот ETF.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Shiba Inu: Цената бележи ръст след обявяването на новата стабилна монета

Shiba Inu (SHIB), втората по големина меме монета по пазарна капитализация, отбеляза значителен ръст на цената през последната седмица.

30.09.2024 19:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Стейкингът на Етериум може да се окаже по-доходоносен от американските облигации

Очаква се възвръщаемостта от стейкинга на ETH да надмине лихвените проценти в САЩ през следващата година, което може да повиши стойността му, тъй като инвеститорите търсят по-добра доходност.

30.09.2024 19:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Предстоящото отключване на токени през октомври може да освободи $1.3 милиарда в криптовалути

Няколко крипто проекта ще освободят токени през следващия месец, а именно Celestia, Sui и Aptos, като общо ще разпределят около $1.3 милиарда в съответните си екосистеми.

30.09.2024 17:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Binance разкрива нов майнинг пул с награди в LTC и DOGE

Binance Pool въведе обединен добив за Bellscoin (BEL), което позволява на участниците да добиват Лайткойн (LTC) и да печелят допълнителни награди в LTC, Dogecoin (DOGE) и Bellscoin (BEL).

30.09.2024 14:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.