Home

Банкман-Фрийд обявен за виновен, бум в мрежата на Polygon, увеличение на борсовите транзакции с Chainlink, инвеститорите гледат към Bitcoin Spark

13.11.2023 13:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Банкман-Фрийд обявен за виновен, бум в мрежата на Polygon, увеличение на борсовите транзакции с Chainlink, инвеститорите гледат към Bitcoin Spark

Сам Банкман-Фрийд беше признат за виновен от съдебно жури в Ню Йорк за седем престъпления, свързани с фалита на борсата FTX. Но изглежда крипто индустрията е готова да продължи напред от спора за SBF. 

Крипто пазарът вече отбеляза огромен ръст напоследък благодарение на криптопроекти като Polygon и Chainlink. Междувременно Bitcoin Spark завладя крипто пространството, привличайки интереса на инвеститорите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Посетете Bitcoin Spark ICO, за да имате втори шанс за ранно присъединяване към Bitcoin

Съдебното жури призна Сам Банкман-Фрийд за виновен

Съдебното жури, председателстващо публичния съдебен процес срещу Сам Банкман-Фрийд, призна бившия главен изпълнителен директор на FTX за виновен по всички седем обвинения. По-конкретно съдът в Ню Йорк призна SBF за виновен по две обвинения в заговор за измама, две обвинения в измама по електронен път, едно обвинение в измама с ценни книжа, едно обвинение в пране на пари и едно обвинение в заговор за измама със стоки.

Присъдата на SBF ще бъде произнесена от съдия Люис Каплан на 28 март 2024 г. Крипто аналитикът Даниел Кун обаче заяви, че крипто търговците са готови да преминат отвъд сагата със SBF.

Доклад за Q3 2023 на Polygon (MATIC) 

Неотдавнашен доклад на Messari съдържа някои добри новини за екосистемата Polygon през третото тримесечие на 2023 г. Първо, броят на хората, които активно използват Polygon всеки ден, се е увеличил с 1.6% – от 359.000 в края на второто тримесечие до 364,000 в края на третото тримесечие. 

Освен това повече хора продължиха да използват Polygon в сравнение с преди. Броят на ежедневните потребители се е увеличил с 4.8%, като е нараснал от 273,400 на над 286,000 адреса. 

В други новини, OpenSea Pro току-що стартира в блокчейна на Polygon на 2 ноември. 

Това означава, че потребителите вече могат лесно да купуват, депозират, теглят и изброяват NFT на една от най-големите платформи за незаменяеми токени. 

Нетният поток на борсата Chainlink (LINK) се повишава 

Последните данни, съобщени от CryptoQuant, показват ръст за мрежата Chainlink. Данните разкриват масивен скок от 1,012% в нейния борсов нетен поток, който понастоящем се оценява на малко над $11 милиона. Данните показват значителен приток на средства към екосистемата Chainlink. 

Токените на Chainlink могат да видят подобрена ликвидност и по-стабилни пазари с увеличаването на притока на капитали. Това би отворило вратата за стабилен растеж и може би за скок в цената на криптовалутата Chainlink.

Прогнозите са, че LINK скоро може да достигне $19 към средата на 2024 г.

Bitcoin Spark демократизира добива, инвеститорите проявяват интерес

Според мнозина добивът на Биткойн е оставен само на няколко души, тъй като изисква скъпо оборудване без гарантирани резултати. Въпреки това той остава ключов процес за сигурността и успеха на мрежата. 

Bitcoin Spark стартира, за да промени това, като има за цел да демократизира добива.

Bitcoin Spark изгради по-ефективен консенсусен алгоритъм, наречен Proof-of-Process (PoP). Тъй като PoP изисква по-малко енергия за работа, потребителите на мрежата вече могат да добиват токени BTCS само със своите смарт устройства и стабилна интернет връзка.

По този начин Bitcoin Spark позволи на повече потребители да участват в осигуряването на нейната блокчейн мрежа. 

Bitcoin Spark се фокусира върху предлагането на по-високо ниво на сигурност и повишена лекота на достъп за миньорите в мрежата. Сега, в деветата си фаза на предварителна продажба на криптовалути, инвеститорите могат да се сдобият с BTCS на цена от $3.50 за токена. 

Анализаторите обаче прогнозират бичо движение на цената на Bitcoin Spark преди края на 2023 г.

Научете повече за ICO на Bitcoin Spark по-долу:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Ентусиасти посочват най-интересните алткойни за 2024 г: KAS, TON, ADA, CYBRO и SOL са водещи в групата

Експертите посочиха няколко алткойна, които са готови за значителни печалби през следващата година.

05.10.2024 16:50 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Артър Хейс губи $47К от PEPE и MOG, инвеститорите в DOGEN очакват потенциален скок от 700% до края на 2024 г.

Меме монетите завладяват крипто света, предлагайки на инвеститорите възможността да видят нереални печалби за кратко време.

05.10.2024 14:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Търговецът, който спечели милиони от Shiba Inu, разкрива 4 алткойна, с които може да изгради портфейл от $10 милиона – DeFi монета оглавява неговия списък

Криптотрейдър, който направи милиони по време на стремителния възход на Shiba Inu, наскоро разкри четирите си най-добри алткойна за изграждане на портфейл от $10 милиона.

05.10.2024 13:07 5мин. четене Kosta Gushterov

Chainlink (LINK) очаква пробив при $10, FTT се бори за 5X печалба – но ентусиастите препоръчват този токен за 150Х потенциал

Chainlink изглежда готов за сериозен ценови скок, който потенциално може да пробие тавана от $10.

05.10.2024 13:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.