Home

Три криптовалути за социална търговия: XRP, Everlodge и Solana

09.11.2023 14:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Три криптовалути за социална търговия: XRP, Everlodge и Solana

Запознайте се с бъдещето на XRP, Solana и Everlodge, за да видите докъде може да скочи стойността им въз основа на настоящите прогнози.

Много системи, приложения и борси дават възможност на инвеститорите и търговците да се включат в процеса на социалната търговия (copy trading).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Това дава възможност на всеки да копира сделките, сключени от други, много по-опитни трейдъри в реално време. Кои криптовалути обаче трябва да копират инвеститорите?

Според анализаторите XRP, Solana (SOL) и Everlodge (ELDG) могат да донесат огромна възвръщаемост. За да видим доколко това е вярно, днес ще се впуснем в представянето на цените на всяка криптовалута.

Обобщение

  • XRP ще се изкачи до $1.26 до края на 2023 г.
  • Solana може да повиши стойността си до $66.56 до края на годината
  • Everlodge може да се покачи с 2,500% при стартирането си

Цената на XRP ще се повиши до $1.26

През изминалата седмица XRP отбеляза значително повишение на цената. По-конкретно, в рамките на изминалата седмица цената на XRP се повиши с 25.9%. Стойността му се движеше от $0.568484 в долната част до $0.713042 в горната част.

Освен това понастоящем пазарната капитализация на XRP възлиза на около $38 милиарда, което го прави петата по големина криптовалута. Освен това криптовалутата има 24-часов скок на обема на търговията от около 89%, което показва, че много търговци копират тези движения. Въз основа на текущата прогноза за цената на XRP, тя може да нарасне до $1.26 до края на 2023 г.

Solana (SOL) може да повиши стойността си до $66.56 до края на 2023 г.

Обемът на търговията със Solana (SOL) се е понижил, което показва, че повече инвеститори задържат баланса си, следвайки покачването на стойността му. Въпреки това общото предлагане на Solana в обращение е малко над 420 милиона SOL, което показва, че много инвеститори исторически са купували и търгували с криптовалутата.

През изминалата седмица Solana се търгуваше между $34.77 и $45.05, а пазарната ѝ капитализация възлиза на $16.9 милиарда. През последния месец стойността на криптовалутата нарасна със 71.4%. Според текущата прогноза за цената на Solana, тя може да скочи до $66.56 до края на 2023 г.

Everlodge (ELDG) ще даде възможност на всеки да получи достъп до индустрията за временно ползване на собственост само за $100

Освен XRP и Solana, друга криптовалута, която инвеститорите трябва да разгледат, е Everlodge. Това, което отличава този пазар на недвижими имоти, е използването на блокчейн технология. По-конкретно, той ще комбинира частичната собственост върху ваканционни жилища с технологията за таймшеър и NFT.

Средната цена за влизане в пазара на таймшеър е $22,000. В резултат на това тази индустрия е недостъпна за много хора. Everlodge ще намали тази цена до само $100.

Платформата ще дигитализира луксозни вили и къщи и ще ги издава като NFT. След това те ще бъдат разделени на части и много хора ще могат да ги притежават съвместно.

Нотариалните актове и други данни за собствеността ще се съхраняват в метаданните на смарт договорът, което ще повиши прозрачността. Ще има и клуб за награди с безплатни нощувки.

В основата е токенът ELDG. Всеки може да стейква този токен за допълнителен пасивен доход.

Тъй като имотите се отдават под наем, инвеститорите получават капитал пасивно, въз основа на техния процент на собственост. По време на етап 6 от предварителната продажба токенът се търгува на цена от $0.023. При стартирането му анализаторите прогнозират покачване на стойността с 2,500%.

Посетете Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Докато Артър Хейс губи $47К от PEPE и MOG, инвеститорите в DOGEN очакват потенциален скок от 700% до края на 2024 г.

Меме монетите завладяват крипто света, предлагайки на инвеститорите възможността да видят нереални печалби за кратко време.

05.10.2024 14:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Търговецът, който спечели милиони от Shiba Inu, разкрива 4 алткойна, с които може да изгради портфейл от $10 милиона – DeFi монета оглавява неговия списък

Криптотрейдър, който направи милиони по време на стремителния възход на Shiba Inu, наскоро разкри четирите си най-добри алткойна за изграждане на портфейл от $10 милиона.

05.10.2024 13:07 5мин. четене Kosta Gushterov

Chainlink (LINK) очаква пробив при $10, FTT се бори за 5X печалба – но ентусиастите препоръчват този токен за 150Х потенциал

Chainlink изглежда готов за сериозен ценови скок, който потенциално може да пробие тавана от $10.

05.10.2024 13:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Защо Rexas Finance (RXS) може да е по-добър избор пред NEIRO или PEPE Coin за печалби през 2025 г.

Rexas Finance (RXS) може да се окаже по-добър инвестиционен избор от NEIRO и PEPE Coin за тези, които целят значителни печалби през 2025 г.

05.10.2024 10:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.