НАЧАЛО Прессъобщения

Нов алткойн остава бичи, Cardano продължава да се развива, Ripple вероятно ще спечели спора със SEC

08.11.2023 11:37 4 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов алткойн остава бичи, Cardano продължава да се развива, Ripple вероятно ще спечели спора със SEC

Пазарът на алткойни показва бичи движения, като XRP и Cardano са водещи, като Cardano (ADA) преодоля нивото от $0.30.

Междувременно анализаторите прогнозираха по-голям ръст на цената на Everlodge, токен, който повиши стойността си с над 100% през последните няколко месеца.

Трупането на XRP от страна на китовете продължава, докато Ripple се приближава към край на делото със SEC

XRP на Ripple се справя много добре напоследък. В момента токенът се търгува на цена, близка до $0.70. Освен това инвеститорите в криптовалутата XRP изглежда са по-уверени, тъй като китовете trupat все повече токени. Според компания за крипто анализи, наречена Santiment, монетата XRP не е била на това ценово ниво от 2 август.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Също така хората, които притежават от 100,000 до 1 милиард монети XRP, имат най-много XRP токени, които са имали през 2023 г. Това нарастващо трупане идва, тъй като се предвижда Ripple да постигне споразумение със SEC. Адвокатът Джон Дийтън прогнозира споразумение за $20 милиона или по-малко в рамките на съдебното дело срещу Ripple.

След неговия доклад цената на XRP е формирала бичи модел, който предполага, че в бъдеще монетата може да отбележи още печалби. Ако разгледаме графиката на цената на XRP, ще видим, че стойността на XRP е навлязла в бичи период.

Тя се търгува над 50-дневната и 100-дневната ЕМА, което е добър знак. В резултат на това през следващите седмици XRP може да отбележи още печалби.

Cardano (ADA) се изстреля над основната съпротива

Cardano (ADA) е заседнала в диапазон в продължение на месеци. За щастие, сега стойността на монетата се покачва. Миналия месец ADA отскочи от подкрепата от $0.24 и достигна важна линия на съпротива, според анализатора Filbfilb. През ноември тя дори докосна нивото от $0.33 и се изкачи допълнително.

Обемът на търговията с Cardano се е увеличил след пробива над нивото от $0.3. Цената на ADA също се е повишила до нивото от $0.342. През последните три седмици цената на ADA нарасна с 33%. Въпреки това инвеститорите трябва да следят нивата на съпротива при $0.35 и $0.38 за потенциален пробив.

Междувременно друг анализатор, Али Мартинес, също е оптимист за бъдещето на Cardano. Той смята, че тенденцията на цената на Cardano е подобна на периода от 2018 г. до 2020 г. Въпреки това той подчерта, че $0.47 е критичното ниво на съпротива, което трябва да се наблюдава за евентуален бичи ръст на криптовалутата Cardano.

Everlodge (ELDG): Анализаторите са бичи настроени към ELDG токена

Криптовалути като Ripple и Cardano биха могли да отчетат по-голям ръст на цените в бъдеще. Но сега един нов играч в крипто сектора, ELDG на Everlodge, привлича вниманието на инвеститорите, заради плана си да промени начина, по който хората купуват и продават недвижими имоти.

Основната цел на Everlodge е да улесни инвестирането в недвижими имоти за повече хора. Досега инвестирането в тези имоти беше отчасти ограничено само за богатите, защото за него са необходими много начални пари. От Everlodge обещават да отстранят тази основна пречка с помощта на NFT фракциониране.

Какво означава това? Това означава, че можете да купите част или дял от луксозни къщи под формата на NFT, без да купувате целия имот. Това е възможно чрез частична собственост. Освен това можете да печелите допълнителни пари, когато тези NFT се продават, тъй като имота повиши цената си – NFT-то ще последва.

Освен това въпросните NFT-та могат да се използват като обезпечение за получаване на заеми от кредитната платформа на Everlodge. Понастоящем стойността на ELDG е $0.023, което е повече от два пъти повече от началната ѝ цена от $0.01. Много експерти прогнозират, че поради ниската цена на токена увеличение на цената с 3,000% преди края на 2023 г. или средата на 2024 г. не е изключено.

Посетете Everlodge

Присъединете се към общността на Everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

DeFi криптовалутата може да надмине ралито на Gamestop със 100Х потенциал, инвеститорите на BNB се присъединяват към движението

Много проекти от хайп цикъла от 2021 г. станаха свидетели на забележителни ценови скокове. Експлозивният скок на GME подтикна инвеститорите да насочат капиталите си към ICO проекти с реална функционалност и солидна токеномика с огромен потенциал за растеж.

17.05.2024 9:01 3 мин. четене

Дали Algotech (ALGT) е легитимна платформа за търговия?

В дивия запад на криптовалутите, където новите алткойни никнат по-бързо от плевели, цари скептицизъм.

17.05.2024 8:59 5 мин. четене

3 алткойна с потенциал за 10Х възвръщаемост до края на 2025 г: Polygon (MATIC), Solana (SOL) и Retik Finance (RETIK)

В бързо развиващия се свят на крипто инвестициите идентифицирането на следващия голям проект може да се окаже трудна задача.

16.05.2024 22:32 5 мин. четене

Борба между Solana и Shiba Inu: Може ли цената на Furrever Token от $0.000648 и обещанията 15Х възвръщаемост на инвестициите да доведат до възстановяване на крипто сектора?



Докато Solana и Shiba Inu се борят с пазарните спадове, всички погледи се насочват към Furrever Token – обещаващ нов играч в крипто пространството.

16.05.2024 17:38 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.