Home

Нов алткойн се издига; ще отрази ли топ монети като Litecoin и Chainlink?

31.10.2023 15:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Нов алткойн се издига; ще отрази ли топ монети като Litecoin и Chainlink?

Litecoin и Chainlink са два крипто проекта, които отбелязаха бичи ръст през четвъртото тримесечие на 2023 г. Според CoinMarketCap цените на Litecoin и Chainlink са се увеличили с повече от 10%.

На пазара навлезе нов крипто проект и това е Everlodge. Подобно на Litecoin и Chainlink, процентът на приемане на Everlodge е висок през последния месец. Една от основните причини за приемането е връзката му с пазара на недвижими имоти.

Everlodge (ELDG) дигитализира недвижимите имоти

Everlodge (ELDG) се подготвя да представи нов Web3 пазар, който позволява на хора от всички сфери на живота да инвестират в недвижими имоти. Нека сега разгледаме как Everlodge планира да превърне това в реалност. Като начало Everlodge ще издава NFT (незаменяеми токени), които ще отразяват недвижимите имоти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.


След това тези NFT-та ще бъдат разделени на по-малки части, а минималната опция за покупка е $100. Това, което прави тези NFT примамливи, е, че имате възможност да ги продадете по всяко време. Можете да направите това или на собствения пазар на Everlodge, или на платформи, които поддържат ERC-20 токени. Освен това съществува и възможност за пасивен доход.

Можете да печелите пари, когато други наемат или купуват притежаваните от вас недвижими имоти. Освен това можете да инвестирате в токена на Everlodge, ELDG, да го стейкнете и след това да получавате пасивен доход всеки месец. Също така екосистемата на Everlodge ще въведе Launchpad, където разработчиците на имоти могат да си осигурят финансиране.

А има и програма за кредитиране, където инвеститорите могат да получат заеми, използвайки своите NFT като обезпечение. Понастоящем цената на токена ELDG на Everlodge е скромните $0.023.

Експертите предвиждат потенциално покачване до $0.38 до края на 2023 г., благодарение на ниската му пазарна капитализация и уникалните му характеристики. За да се присъедините към проекта по-рано, посетете уебсайта на Everlodge или се присъединете към тяхната общност тук.

Ще поскъпне ли Litecoin (LTC) на предстоящия бичи пазар?

През последните няколко години Litecoin (LTC) измина дълъг път. Той премина през две халвинг събития и се задържа в модел на симетричен триъгълник. От 16 октомври насам цената на токена се е повишила с около 10%.

Към 30 октомври Litecoin се търгува на цена $69, а общата му пазарна капитализация е приблизително $5.1 милиарда. Ако разгледаме графиката на цената на Litecoin, ще видим, че токенът LTC е заседнал в ценови диапазон. През изминалата седмица токентъ се движеше между $65.97 и $71.90.

Трейдърите, които търсят прогнози за цената на Litecoin, трябва да внимават за тези нива на подкрепа и съпротива. Нивата на подкрепа на Litecoin са на $42.7 и $53.4, докато съпротивата му е на $74.7 и $85.4. Според прогнозите на анализаторите за цената на Litecoin токенът може да достигне $87 през 2023 г.

Ще продължи ли поскъпването на Chainlink (LINK)?

Chainlink (LINK) имаше силна седмица като един от най-добре представящите се токени през октомври. Този тласък идва от партньорството му с Vodafone и други ключови играчи на пазара, което се очаква да засили още повече позициите му.

Според CoinGecko LINK е реализирала двуцифрен ръст от 50.1% и 37.8% на 14-дневната и 30-дневната графика. Това бичо рали изтласка цената на криптовалутата Chainlink до $11.33 долара на 30 октомври. Техническите индикатори за монетата Chainlink понастоящем са бичи, като RSI е над 70, което е знак за още повишения на цената.

Нивото на съпротива обаче ще играе решаваща роля при определянето на бъдещото движение на цената на Chainlink. Ако токена LINK успее да пробие тези нива на съпротива, той може да достигне нови исторически върхове. Междувременно прогнозата за цената на Chainlink сочи възможно движение до $23.8 през 2024 г.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Polygon (POL) и Cardano (ADA) са близо до $1, докато Dogen се насочва към скок на цената от $10

Криптовалутите се раздвижват, докато Polygon и Cardano се доближават до значителен ценови етап.

04.10.2024 20:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Cybro привлича вниманието на търговците с възвръщаемост на инвестициите до 1,300 пъти – DOT и POL изостават

Cybro поражда вълнение в света на търговията с обещания за огромна възвръщаемост, привличайки погледите на инвеститорите надалеч и надалеч.

04.10.2024 19:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 на криптовалутите, които може да надминат Биткойн през 2025 г. – експертите предвиждат печалби от 5,000%

Ентусиастите на криптовалути са развълнувани от потенциалните пробивни монети, които биха могли да надминат резултатите на Биткойн до 2025 г.

04.10.2024 15:21 5мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Toncoin: Защо този конкурент на TON се очаква да достигне $10 по-бързо?

Toncoin може да е на прага на значителен ценови скок, което кара крипто ентусиастите да се стремят да открият кои конкуренти биха могли да последват примера му.

04.10.2024 14:58 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.