Home

Chainlink (LINK) се движи положиелно, Curve DAO (CRV) се понижава, а VC Spectra (SPCT) привлича вниманието на китовете

26.10.2023 13:54 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink (LINK) се движи положиелно, Curve DAO (CRV) се понижава, а VC Spectra (SPCT) привлича вниманието на китовете

Тъй като топ криптовалутите като Chainlink (LINK), VC Spectra предлага на инвеститорите 587.5% възвръщаемост на инвестициите, което според мнозина я прави добра опция за покупка!

С възстановяването на крипто пазара топ криптовалутите като Chainlink (LINK) и Curve DAO (CRV) реагираха по различен начин.

Междувременно VC Spectra (SPCT), нововъзникваща криптовалута, която набра $2.4 милиона в своята начална/частна продажба, без усилие привлича крипто китовете, след като генерира 587.5% ръст по време на публичната си предварителна продажба.

Защо VC Spectra (SPCT) привлича купувачи, докато топ алткойни като Chainlink (LINK) и Curve DAO (CRV) се борят да наберат скорост?


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


>>КУПЕТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Резюме

  • Chainlink (LINK) печели 37% след преминаването от Staking V01 към Staking V02.
  • Curve DAO (CRV) се бори да набере скорост. Въпреки това предстои бичи ръст.
  • VC Spectra (SPCT) най-добрият алткойн през 2023 г., след като се покачи с 587.5%?

Chainlink (LINK) печели 48% за една седмица: Ще успее ли да задържи тези печалби?

Chainlink (LINK) се представя доста добре от 16 октомври насам. По-конкретно, на 16 октомври цената на Chainlink се колебаеше около $7.47. След четири дни на търговия в диапазон, цената на Chainlink започна да се покачва на 20 октомври. Този скок дойде, след като Chainlink (LINK) разкри, че е преминал от Staking V01 към Staking V02.

До 23 октомври цената на Chainlink (LINK) се покачи до $10.25. Тази разлика в цените означава, че към момента на изготвяне на данните Chainlink (LINK) е спечелил 48% за последната една седмица. Анализаторите смятат, че тези бичи новини за Chainlink ще доведат до покачване на цената на LINK до $11.29 до края на месеца.

Въпреки това, когато вълнението около тази новина спадне, експертите смятат, че Chainlink (LINK) ще започне да се коригира надолу и ще приключи годината с търговия на ниво около $9.89.

В дългосрочен план експертите смятат, че през 2025 г. Chainlink (LINK) ще достигне до $21.17. Тази прогноза за Chainlink според мнозина прави LINK добра криптовалута за покупка с цел дългосрочно държане.

Curve DAO (CRV) поскъпва с 4% за една седмица! Предстоят ли още печалби?

Curve DAO (CRV) се представя сравнително добре от 16 октомври насам. На 16 октомври Curve DAO (CRV) се търгуваше за около $0.45. Curve DAO (CRV) обаче започна да се покачва след новината, че членовете на общността на проекта са предложили да се създаде котвен ликвиден пул с два токена, свързани с лихви.

Тази новина доведе до покачване на Curve DAO (CRV) до $0.47 на 23 октомври. Тази ценова разлика представлява ръст от $4.44% през октомври. Тъй като инвеститорите продължават да купуват Curve DAO (CRV) поради тази новина, експертите смятат, че токенът ще нарасне до $0.77 до края на годината. Тази прогноза според мнозина превръща Curve DAO (CRV) в добра криптовалута, която може да наблюдавате!

VC Spectra (SPCT) измества основните алткойни, за да бъде най-добрата криптовалута през 2023?

VC Spectra (SPCT), иновативна компания, която има за цел да демократизира достъпа до блокчейн и финтех пространството, отбеляза огромен успех от началото на публичната си предварителна продажба. Растежът и мощното представяне на платформата идват от факта, че тя обещава на инвеститорите печеливша и устойчива възвръщаемост.

Към октомври VC Spectra (SPCT) започна етап 4 на текущата си публична предварителна продажба, като токенът SPCT се продава $0.055. Инвеститорите, които купят VC Spectra (SPCT) на цена от $0.055, могат да спечелят 45.45%, когато токена достигне целевата стойност от $0.080 в края на публичната си предварителна продажба.

На всичкото отгоре VC Spectra (SPCT) предлага на инвеститорите ограничен по време моментен бонус върху всички депозити. Това според мнозина може и да прави този етап добър момент за покупка на SPCT токени.

За да научите повече за VC Spectra (SPCT) и за предварителната му продажба, посетете:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Telegram: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Как да закупя Flockerz

Flockerz ($FLOCK) е нова меме криптовалута, която набра значителна популярност още от старта на своята предварителна продажба. Проектът вече е събрал над $399,000 и токенът се търгува на цена от $0.0056785. Flockerz предлага привлекателни стейкинг награди до 5337% APY, което го прави изключително интересен за инвеститорите в крипто пазара. В този кратък наръчник ще разгледаме […]

04.10.2024 13:17 3мин. четене

Бичи настроените към Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и хибридната монета Cutoshi (CUTO) инвеститори подготвят портфейлите си за рали

Пазарната капитализация на криптовалутите спадна доста наскоро, като бяха ликвидирани близо половин милиард бичи залози върху криптовалутите.

04.10.2024 11:04 4мин. четене Kosta Gushterov

Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на слабост, докато Rexas Finance (RXS) печели 1.67x за седмици, експерт вижда по-големи печалби пред себе си

На крипто пазара се наблюдава значителна промяна в инерцията, тъй като Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на забавяне.

04.10.2024 10:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн падна под $63,000 на фона на напрежението в Близкия изток – FoxLetFun се покачва, докато Pepe и TrumpCoin се борят!

Пазарът на криптовалути е доста засегнат от продължаващото геополитическо напрежение в Близкия изток, като Биткойн (BTC) потъна под $63,000.

04.10.2024 10:07 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.