Home

Shiba Inu и Ethereum с огромен успех след старта на L2 мрежите, Everlodge с приток на трейдъри след демонстрация

19.10.2023 14:11 4мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu и Ethereum с огромен успех след старта на L2 мрежите, Everlodge с приток на трейдъри след демонстрация

Научете за бъдещето около Shiba Inu, Ethereum и Everlodge, за да видите стойността на коя криптовалута потенциално може да се покачи най-много.

zkEVM протокола от втори слой на Ethereum (ETH), известен като Scroll, потвърждава стартирането на основната мрежа. Освен това Shiba Inu (SHIB) отбеляза огромен успех със собственото си решение за мащабиране, Shibarium. Анализаторите са настроени оптимистично за тяхното бъдеще, но друга криптовалута привлече най-голямо внимание.

Everlodge (ELDG) създава вълнение сред Web3 средите, тъй като може да демократизира инвестициите в недвижими имоти. Вече този клас активи няма да бъде достъпен само за изключително богатите, тъй като всеки може да започне само със $100.

Обобщение

  • Shiba Inu може да се изкачи до $0.00001078 до края на 2023 г.
  • Ethereum може да се покачи до $2335.71 до края на Q4
  • Everlodge може да се увеличи с 40x при стартирането

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Shiba Inu (SHIB) привлича огромно внимание след пускането на Shibarium

Shiba Inu (SHIB) наскоро отбеляза ръст в стойността след успешния старт на Shibarium. По-конкретно, мрежата достигна 3.49 милиона транзакции и над 1.25 милиона адреса на портфейли. Използването на Shiba Inu достига своя връх и обемът му на търговия също се увеличава.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Въз основа на скорошното ценово представяне на Shiba Inu, криптовалутата отбеляза покачване на цените през последната седмица. Стойността му се покачи от $0.00000674 до максимална точка от $0.00000713. В допълнение, криптовалутата има пазарна капитализация от $4,065,054,565, което прави Shiba Inu 19-то по големина в момента. Според прогнозата за цената на Shiba Inu, анализаторите прогнозират, че тя може да достигне $0.00001078 до края на 2023 г.

Ethereum (ETH) привлича внимание със старта на мрежата Scroll

Ethereum (ETH) привлича значително внимание след пускането на нова мрежа от втори слой (L2). Scroll е ново протокол на Етериум виртуална машина с нулево знание (zkEVM), което възнамерява да мащабира блокчейна. Блокчейн данни от Etherscan предполагат, че основната мрежа на Scroll е активирана преди седмица. Въз основа на екипа, стартирането първоначално беше обявено на 17 октомври и съществуващите приложения и комплекти инструменти за разработчици на Ethereum могат да мигрират към новото решение за мащабиране.

През изминалата седмица Ethereum се търгуваше между $1,528.77 и $1,601.75. През изминалата година цената на алткойна се повиши с общо 17.9% и запази позицията си на втората по големина криптовалута по отношение на пазарна капитализация. Въз основа на прогнозата за цената на Ethereum, тя може да скочи до $2335,71 до края на 2023 г.

Everlodge (ELDG) ще нарасне в стойност след огромен успех при предварителна продажба

Everlodge ще даде възможност на хората в глобален мащаб да инвестират в недвижими имоти, започвайки от едва $100. Това от своя страна ще осигури така необходимата ликвидност на пазара. Всеки инвеститор, независимо от състоянието на доходите си, може да започне да влиза в света на недвижимите имоти.

Платформата ще включва хибриден модел на съсобственост на имоти чрез използването на NFT. Документите за собственост и подробностите за собствеността ще бъдат дигитализирани, след това изсечени и листнати на пазара. Те могат да бъдат фракционирани и ще позволят на инвеститорите да закупят малък дял от имот за няколко милиона долара. Освен това ще има клуб за награди и специален Launchpad.

По време на Етап 5 от предварителната продажба крипто ELDG се търгува само за $0.02. Въпреки това, със своята инерция и успех, стойността му може да нарасне 40 пъти при стартирането въз основа на прогнозите на анализаторите.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG).

Уебсайт: https://www.everlodge.io/
Telegram: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.