Home

Разработчиците на Optimism се борят с хакерите чрез нова система на фона на предварителната продажба на BTCS

19.10.2023 13:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разработчиците на Optimism се борят с хакерите чрез нова система на фона на предварителната продажба на BTCS

Optimism, популярно решение за мащабиране на втори слой на Етериум, пусна система alpha за защита от грешки ", за да противодейства на злонамерени и вредни дейности в мрежата на Optimism.

Новата актуализация има три стълба, които работят ръка за ръка и вече са достъпни в тестовата мрежа на OP Goerli. Компонентите, които съставляват актуализацията, са кодът за изпълнение, който управлява EVM, протоколът за спорна игра и виртуалната машина, защитена от грешки (FPVM).

Системата ще изиграе ключова роля за повишаване на безопасността на оптимизма за потребителите на Web3 чрез предотвратяване на значителни грешки и ограничаване на злонамерените действия от лоши навици по време на транзакциите по ролбанда. Всички тези разработки се случват на фона на нарастващия хайп около новият хард форк на Биткойн, наречен Bitcoin Spark.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Какво представлява Optimism?

Optimism е решение за мащабиране на Етериум, разработено от група разработчици, за да се справи с проблемите на мащабируемостта на Етериум, които Виталик и други негови разработчици бяха пожертвали заради сигурността на мрежата.

Optimism използва “Optimistic rollups”, за да подпомогне потребителите на Web3 в достъпа до и използването на децентрализирани приложения, захранвани от Етериум, на по-ниска цена и много по-ефективно.

Optimism вижда оперативната съвместимост чрез своето изобретение – OP Superchain. Решението за скалиране също така е заграбило достъпа до внимателно проектираното си транспонируемо шаси за създаване на скалиращи вериги за специфични приложения за счетоводни книги, наречено “OP stack”.

С новото си подобрение на сигурността потребителите могат да се насладят на по-сигурна мрежа с повишена мащабируемост.

Как работи Bitcoin Spark?

Вместо да използват решения за мащабиране от втори слой в съществуващите преди това мрежи от старо поколение, потребителите вече преминават към тази нова дигитална платформа, наречена Bitcoin Spark.

Bitcoin Spark е новост в света на децентрализираните финанси, като решава множество предизвикателства в значимите блокчейн мрежи. Решенията увеличиха популярността на мрежата, привличайки вниманието на институционални инвеститори и китове.

Bitcoin Spark е предстояща екосистема с високопроизводителен блокчейн, усъвършенствани смарт договори, увеличена скорост на транзакциите, намалени разходи за транзакции и децентрализирана платформа за добив.

Високопроизводителният блокчейн ще използва консенсусен механизъм, познат като “доказателство за процес”, който намесва и свързва методологиите от механизмите, познати като “доказателство за работа” и “доказателство за залог”, за да направи мрежата по-скалируема и сигурна.

Мрежата ще увеличи скоростта на транзакциите, като намали времето за генериране на блокове и разшири капацитета на един блок.
Освен това мрежата Bitcoin Spark ще включва увеличено количество оператори на възли, съчетано с намалени разходи, които в комбинация значително намаляват транзакционните разходи за потребителите на мрежата, които ще извършват транзакции с дигитални активи през първата и втората година след изсичането на първоначалния блок.

След две години планът за превръщане на мрежата в безгазова счетоводна книга ще бъде изпълнен и мрежата ще стане безгазова, което ще позволи извършването на гигантски транзакции без начисляване на такси за тях.

Смарт договорите, предлагани от Bitcoin Spark, са много по-усъвършенствани, като в тях се помещават различни езици за програмиране, включително Vyper и Solidity. Те ще разполагат и с паралелен слой, който изчислява разгръщането на договорите в Rust. Освен това компании като Contract Wolf и Vital Block вече са одитирали смарт договорите на платформата.

Основателите са преминали и през интензивен KYC одит на Cognitos успешно, което показва, че основателите на платформата са посветени на насърчаването на отчетността и прозрачността.

ICO-то на мрежата Bitcoin Spark има значителен успех от самото начало, като само за няколко седмици събра милиони. Предварителната продажба в момента е в етап 7, а потребителите могат да закупят BTCS токени за $3 за токен.

Научете повече за Bitcoin Spark на:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/
Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Забравете Dogwifhat – тези меме криптовалути могат да се окажат следващите 10Х токени

В постоянно развиващия се свят на криптовалутите, меме монетите остават интригуващ начин за инвестиране и бързи печалби.

03.10.2024 13:38 3мин. четене Alexander Zdravkov

Предварителната продажба на Mpeppe достигна $3 милиона, тъй като Mpeppe пусна нова платформа в Telegram

Mpeppe (MPEPE), крипто проект, обединяващ онлайн игри и децентрализирани финанси (DeFi), достигна значителен етап, като предварителната му продажба надхвърли границата от $3 милиона.

03.10.2024 12:55 4мин. четене Kosta Gushterov

Анализатор прогнозира 1,000% ръст за Dogecoin (DOGE), за да достигне $10, но казва, че ETFSwap (ETFS) може да е готов за 15,000% ръст, за да достигне $1.5

Неотдавнашните анализи на крипто експерти изтъкнаха два токена, които може да са готови за забележителен растеж през последното тримесечие на 2024 г.

03.10.2024 12:01 4мин. четене Kosta Gushterov

С Toncoin (TON) и Cardano (ADA) на минус, китовете се насочват към IntelMarkets (INTL), обещаваща 10X алтернатива

Крипто пазарът отбеляза лек спад, тъй като настроенията в сектора се охладиха.

03.10.2024 11:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.