Home

Открийте уникални възможности с Bitcoin Spark, Dai и Toncoin

11.10.2023 17:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Открийте уникални възможности с Bitcoin Spark, Dai и Toncoin

Откриването на крипто скъпоценни камъни, преди те да повишат стойността и да бъдат приети от масовия потребител, може да бъде вълнуващо и печелившо приключение.

Напоследък новаторски разработки разкриха дигитални възможности, от които онлайн инвеститорите могат да се възползват. Bitcoin Spark, Toncoin и Dai имат огромен потенциал да окажат положително въздействие върху уеб екосистемата чрез огромна функционалност, предлагайки революционни възможности на инвеститорите.

Bitcoin Spark се откроява сред емитираните дигитални активи заради изключителните си характеристики и потенциалната възвръщаемост, когато ранните участници се включат в текущото ICO събитие.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Какво е Toncoin?

Toncoin е дигитален актив, който захранва екосистемата на Ton. Екосистемата първоначално бе идея на популярната платформа за съобщения, наречена Telegram, с първоначалната цел да се интегрира мрежата на Telegram за онлайн покупки на услуги и продукти. Въпреки това компанията по-късно е принудена да се оттегли от проекта, след което независимата Фондация TON го завършва.

Тази идея първоначално дойде от големите групи в Telegram, за да се даде на модераторите и собствениците начин да печелят от каналите си, използвайки криптовалути. Мрежата използва консенсуса за доказване на залог (PoS) за управление на дейности като транзакции и има висока скорост от 55,000 транзакции в секунда.

Какво е Dai?

Криптоактивът е обезпечена стабилна монета, която поддържа обвързаността си с щатския долар в съотношение 1:1, като заключва други дигитални активи в договори.

DAI се възползва от маркерния протокол с отворен код – dApp, поддържан от основната мрежа на Етериум. Базовата стойност на DAI зависи от смарт договорите, разгърнати в мрежата на Етериум, които позволяват на кредитополучателите да заключват ETH токени, за да генерират DAI токени като заеми.

Какво представлява Bitcoin Spark?

Bitcoin Spark е ограничено издание на децентрализирана мрежа за криптовалути, която предлага подобрена мрежа в сравнение с Биткойн.

Мрежата има значително представяне в своето ICO събитие, което започна през август, и досега е набрала милиони долари от предприемчиви крипто фанатици.

ICO събитието на Bitcoin Spark е в седмия си етап и всеки BTCS токен е достъпен за всички инвеститори на цена от $3. Веднага след приключване на покупката, последващ бонус от 7% ще бъде начислен на всяка сметка за покупка в знак на благодарност от екипа на Bitcoin Spark към инвеститорите за ранното приемане и участие.

Освен това портфейлите, които получават BTCS директно от адреса на внедрителя, ще се радват на ексклузивни предимства, които включват двукратна скорост на добив с 2-годишна валидност.

Това означава, че портфейлите могат да участват в дейностите по валидиране на мрежата в замяна на допълнителен доход, депозиран в BTCS токени.

Най-добрите компании от сектора на сигурността на инвеститорите в Web3 вече направиха одит на Bitcoin Spark и не според информацията не е отчетен никакъв злонамерен проблем в смарт договора на Bitcoin Spark.

Това опровергава отдадеността на екипа за повишаване на прозрачността и отчетността дори и след като проектът излезе на живо при пускането на основната мрежа. С други думи, това означава, че средствата на инвеститорите са в безопасност.

Разработчиците на Bitcoin Spark създават онлайн приложение, съвместимо с няколко операционни системи, включително Android, Windows, Mac OS, iOS и Linux.

Това приложение ще служи като епицентър на дейностите на основната мрежа на Bitcoin Spark. Приложението ще позволи на миньорите да добиват BTCS чрез решаване на прости математически уравнения и ще предостави онлайн калкулатор, който да помогне на лицата да изчислят възможните си приходи, преди да започнат.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Анализатор прогнозира 1,000% ръст за Dogecoin (DOGE), за да достигне $10, но казва, че ETFSwap (ETFS) може да е готов за 15,000% ръст, за да достигне $1.5

Неотдавнашните анализи на крипто експерти изтъкнаха два токена, които може да са готови за забележителен растеж през последното тримесечие на 2024 г.

03.10.2024 12:01 4мин. четене Kosta Gushterov

С Toncoin (TON) и Cardano (ADA) на минус, китовете се насочват към IntelMarkets (INTL), обещаваща 10X алтернатива

Крипто пазарът отбеляза лек спад, тъй като настроенията в сектора се охладиха.

03.10.2024 11:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на криптовалутите: Може ли Лайткойн да се върне към славата, докато Етериум се стреми да премине $3,000

Лайткойн може да е на път да се възстанови, след като от юли насам се движи в диапазон под линията на съпротива от $70.

03.10.2024 10:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Цената на Биткойн (BTC) спада: Сега е моментът да следите Cutoshi (CUTO), водеща предварителна продажба на Етериум (ETH)

След като показа признаци на предстоящо рали, Биткойн изглежда загуби битката при границата от $65,000, като през последния ден отбеляза значителен спад.

03.10.2024 9:57 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.