Home

3 открояващи се криптовалути, които да наблюдавате през 2024 г. и след това

11.10.2023 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
3 открояващи се криптовалути, които да наблюдавате през 2024 г. и след това

Преглед на правната победа на XRP и сингапурския лиценз, възхода на VC Spectra (SPCT) и бичото пътуване на THORChain (RUNE) през 2024 г. 

През 2024 г. пазарът на криптовалути обещава вълнуващи възможности. Три водещи алткойна привлякоха вниманието на инвеститорите. Например след като преодоля съдебна битка, XRP скочи до $0.51.

VC Spectra (SPCT) набра $2.4 милиона и показа обещаващи резултати в публичната си предварителна продажба. THORChain (RUNE) стартира силно през 2023 г., като се стреми към бича 2024 г.

Нека видим коя от тези популярни опции е най-добрата покупка на криптовалута за октомври и след това.

>>КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

XRP през 2023 г: Правна победа и лиценз в Сингапур

В началото на 2023 г. цената на криптовалутата XRP възлизаше на приблизително $0.33. През цялата година XRP беше изправена пред значителни предизвикателства, произтичащи от правната ѝ битка със SEC, която се въртеше около това дали XRP се счита за ценна книга.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


На 13 юли 2023 г. обаче XRP излезе частичен победител в решаващо правно развитие, осигурявайки така необходимия тласък. Оттогава насам цената на криптовалутата XRP отбеляза положителна динамика, като на 8 октомври 2023 г. достигна $0.51.

Освен това на 4 октомври 2023 г. одобрението на ключов лиценз за Ripple в Сингапур от паричния орган на страната, означаваше важна стъпка към легитимност и разширяване на азиатския пазар, което се отрази положително на цената на криптовалутата XRP.

Очаква се това развитие да повлияе положително на пазарната динамика на XRP и да засили доверието на инвеститорите в криптовалутата. Ако тази положителна инерция продължи, се очаква XRP да постигне значителни печалби през 2024 г. Прогнозата на анализаторите за цената на XRP през 2024 г. е да достигне до $1.64, което показва потенциално увеличение от 221%.

VC Spectra (SPCT): Най-добрият избор за криптовалута за 2024 г.

VC Spectra (SPCT), обещаващ играч в крипто сектора, привлече вниманието на много инвеститори. В своята частна сийд продажба VC Spectra (SPCT) успешно набра значителна сума от $2.4 милиона, с което подготви почвата за своята публична предварителна продажба.

VC Spectra не е само за печалби; това е децентрализиран хедж фонд, който предлага на потребителите тримесечни дивиденти и обратно изкупуване от инвестиционните печалби. Освен това потребителите получават достъп до ексклузивни възможности за първоначална/частна продажба и право на глас.

Токенът SPCT, изграден върху блокчейна на Биткойн, изпълнява множество функции, включително обмен, децентрализирана търговия, управление на активи и плащане на такси за транзакции. Публичната предварителна продажба, разделена на няколко етапа, беше посрещната със забележителен ентусиазъм.

Инвеститорите, които се присъединиха по време на етап 1 при цена от $0.008 за токена, вече станаха свидетели на ръст от 450%. Вълнението се разпростира и върху инвеститорите от етап 2, които отбелязаха увеличение от 300%. Понастоящем, в етап 3, SPCT токенът на VC Spectra се продава на цена от $0.044 поради огромното търсене, което показва огромния интерес към този проект.

Инвеститорите, които обмислят VC Spectra (SPCT), разполагат с убедително предложение. Закупуването на токени на цена $0.044 ги позиционира за 82% ръст, когато SPCT достигне прогнозираните $0.080 до приключването на предварителната продажба. Забележително е, че траекторията на представяне на VC Spectra (SPCT) предполага потенциал за още по-голяма възвръщаемост, което я прави примамлива перспектива.

>>КУПУВАНЕ НА SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

THORChain(RUNE): Увеличение на цената и бича прогноза за 2024 г.

През 2023 г. THORChain (RUNE) започна забележително пътешествие, започвайки годината на цена от $1.27. До октомври обаче THORChain (RUNE) се покачи до впечатляващите $1.71. Този значителен скок на цената се дължи на децентрализирания протокол за ликвидност и търговия на THORChain (RUNE), който отбеляза ръст в използването си.

Този скок е подкрепен от редица положителни показатели за растеж на THORChain (RUNE), включително увеличение на общата заключена стойност, обемите на търговия и дневните суапове. Тези фактори колективно допринасят за нарастващото търсене на THORChain (RUNE), като допълнително засилват потенциала му за продължаване на печалбите на пазара на криптовалути.

С положителните показатели за растеж и нарастващото използване на децентрализирания протокол за ликвидност и търговия на THORChain (RUNE), анализаторите са оптимисти, че THORChain (RUNE) може да изпита значителен бичи импулс, като потенциално достигне средна цена на алткойна от $3.71 през 2024 г.

THORChain (RUNE) остава актив, който трябва да се наблюдава отблизо, тъй като продължава да демонстрира потенциала си за значителен растеж през следващата година.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Анализатор прогнозира 1,000% ръст за Dogecoin (DOGE), за да достигне $10, но казва, че ETFSwap (ETFS) може да е готов за 15,000% ръст, за да достигне $1.5

Неотдавнашните анализи на крипто експерти изтъкнаха два токена, които може да са готови за забележителен растеж през последното тримесечие на 2024 г.

03.10.2024 12:01 4мин. четене Kosta Gushterov

С Toncoin (TON) и Cardano (ADA) на минус, китовете се насочват към IntelMarkets (INTL), обещаваща 10X алтернатива

Крипто пазарът отбеляза лек спад, тъй като настроенията в сектора се охладиха.

03.10.2024 11:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на криптовалутите: Може ли Лайткойн да се върне към славата, докато Етериум се стреми да премине $3,000

Лайткойн може да е на път да се възстанови, след като от юли насам се движи в диапазон под линията на съпротива от $70.

03.10.2024 10:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Цената на Биткойн (BTC) спада: Сега е моментът да следите Cutoshi (CUTO), водеща предварителна продажба на Етериум (ETH)

След като показа признаци на предстоящо рали, Биткойн изглежда загуби битката при границата от $65,000, като през последния ден отбеляза значителен спад.

03.10.2024 9:57 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.