Home

Cardano (ADA) и Binance Coin (BNB) са изправени пред спад: Открийте защо инвеститорите се насочват към Everlodge (ELDG)

04.10.2023 12:10 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Cardano (ADA) и Binance Coin (BNB) са изправени пред спад: Открийте защо инвеститорите се насочват към Everlodge (ELDG)

Омръзнало ви е да плащате високи наеми? Мечтаете да притежавате райско кътче? Everlodge може да задоволи вашите нужди.

Докато Cardano (ADA) и Binance (BNB) се борят, Everlodge процъфтява. Разберете защо инвеститорите се обръщат към тази нова платформа.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Цената на Cardano (ADA) се понижава въпреки добрите дългосрочни перспективи

Cardano (ADA) има добра дългосрочна оценка от 62 точки според InvestorsObserver. Тази оценка се базира на това как Cardano (ADA) се е търгувала в миналото, включително движението на цените ѝ през последните няколко месеца до една година, и как се сравнява с дългосрочните си средни стойности.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Като цяло цената на Cardano (ADA) се понижава през последните месеци. През последните 24 часа цената на Cardano (ADA) е спаднала с около 2.5%. Текущата цена на ADA е $0.25, което е с 92% под най-високата достигната стойност от монетата при нивото от $3.10.

Binance спира услугите за спот търговия с някои алткойни

Binance ще спре да предлага услугите на ботове за спот търговия за някои алткойни. Това е последната от поредицата промени, които крипто борсата направи в своята платформа. Много хора смятат, че Binance прави тези промени, за да отговори на правни проблеми с регулаторните органи в Съединените щати.

Освен това съобщението доведе до понижаване на цените на засегнатите алткойни. Някои от алткойните загубиха до половината от стойността си. Това показва, че Binance става по-внимателна заради вниманието, което получава от регулаторните органи.

Освен това изходът от правната битка между Binance (BNB) и SEC може да окаже значително въздействие върху бъдещето на регулирането на криптовалутите.

Ако SEC успее в делото си, това може да доведе до по-строги регулации за борсите за криптовалути, както и за други крипто предприятия.

Цената на Binance Coin (BNB) също се понижи през последните дни. В момента BNB се търгува на цена от $212, което не отразява драстични движения през последните 7 дни. Освен това Binance Coin е с около 69% под най-високата си стойност за всички времена (ATH) достигната при нивото от $690.93.

Everlodge (ELDG): Разбиване на бариерите пред притежаването на недвижими имоти

Пазарът на недвижими имоти е скъп, недостъпен и отнема много време. Средната цена на жилищата само в САЩ е над $400,000, а продажбата на едно жилище отнема средно 60 дни.

Everlodge е нова революционна платформа, която използва блокчейн технологията, за да демократизира собствеността върху недвижими имоти. С помощта на ELDG всеки може да закупи част от ваканционен имот от висок клас само за $100.

Платформата ще работи чрез фракциониране на незаменяеми токени (NFT) на имоти с висока стойност. По този начин един имот може да има множество собственици, всеки от които притежава фракция от имота. Това дава възможност на хората да инвестират в недвижими имоти, които иначе не биха могли да си позволят.

Освен това платформата ще предлага редица други предимства на своите потребители. Например, те ще могат да получават пасивен доход от инвестицията си, като отдават под наем своите части от имота на други потребители. Потребителите ще получават и безплатни престои в хотели от групата Everlodge и ще могат да разменят безплатните си престои срещу пари.

Освен това в момента ELDG е в средата на предварителната си продажба, а токените се търгуват само за $0.018. Това е огромна възможност за инвеститорите, тъй като се очаква токените да повишат стойността си с 280% до края на предварителната продажба.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Ентусиасти посочват най-интересните алткойни за 2024 г: KAS, TON, ADA, CYBRO и SOL са водещи в групата

Експертите посочиха няколко алткойна, които са готови за значителни печалби през следващата година.

05.10.2024 16:50 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Артър Хейс губи $47К от PEPE и MOG, инвеститорите в DOGEN очакват потенциален скок от 700% до края на 2024 г.

Меме монетите завладяват крипто света, предлагайки на инвеститорите възможността да видят нереални печалби за кратко време.

05.10.2024 14:01 4мин. четене Alexander Stefanov

Търговецът, който спечели милиони от Shiba Inu, разкрива 4 алткойна, с които може да изгради портфейл от $10 милиона – DeFi монета оглавява неговия списък

Криптотрейдър, който направи милиони по време на стремителния възход на Shiba Inu, наскоро разкри четирите си най-добри алткойна за изграждане на портфейл от $10 милиона.

05.10.2024 13:07 5мин. четене Kosta Gushterov

Chainlink (LINK) очаква пробив при $10, FTT се бори за 5X печалба – но ентусиастите препоръчват този токен за 150Х потенциал

Chainlink изглежда готов за сериозен ценови скок, който потенциално може да пробие тавана от $10.

05.10.2024 13:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.