Home

Bitcoin Spark срещу Binance Smart Chain: Битка на две екосистеми

03.10.2023 17:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Spark срещу Binance Smart Chain: Битка на две екосистеми

Екологията на криптовалутите е конкурентна ниша, в която новите и подобрени проекти с усъвършенствани технологии заплашват да надделеят над старото поколение блокчейни.

Сферата преживява бърз растеж, тъй като технологиите продължават да опростяват Web3 инфраструктурата.

Конкуренцията в пространството е здравословна, тъй като насърчава иновациите и увеличава случаите на използване на дигиталните икономики в реалния свят. Един конкретен сблъсък, на който станахме свидетели, е между Binance Smart Chain и нова мрежа, наречена Bitcoin Spark.

Какво представлява Binance Smart Chain (BSC)?

Екосистемата на Binance е дигитална инфраструктура, задвижвана от блокчейн технологията. Екосистемата разполага с мрежа, позната като Binance Smart Chain, която осигурява алтернативна мрежа на основната мрежа на Ethereum. Мрежата поддържа въвеждането на смарт договори, които са по-ефективни от тези, наблюдавани в мрежата на Ethereum.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.


Binance Smart Chain използва консенсусен механизъм, познат като доказване на залог (PoS), за да валидира мрежата. Собственият функционален токен на мрежата е BNB, по-известен като Binance Coin. Binance Smartchain е високопроизводителна мрежа, която съвпада с Ethereum Virtual Machine (EVM).

Binance Smart Chain срещу Bitcoin Spark

Новата Web3 платформа, Bitcoin Spark, се развива по-бързо от мрежи като Binance Smart Chain. Bitcoin Spark планира стартирането на революционна крипто мрежа, чиято полезност може да се сравнява само с големи мрежи като Binance Smart Chain.

Подобно на Binance Smart Chain, мрежата на Bitcoin Spark ще предлага на потребителите смарт договори, които ще им позволяват да внедряват децентрализирани приложения, за да насърчават растежа на Web3 технологиите и иновациите. Подобно на мрежата Binance Smart Chain, основната мрежа Bitcoin Spark предоставя на потребителите на Web3 платформа, съвместима с EVM.

Мрежата Bitcoin Spark разполага със слой за смарт договори, от който потребителите ще се възползват, използвайки различни езици за програмиране, включително такива като Solidity и езици, които работят с байткода на EVM. Предлагането на различни езици на разработчиците от трети страни увеличава мащабируемостта на мрежата и насърчава много разработчици да използват мрежата за своите дейности по Web3 кодиране.

Bitcoin Spark също така наподобява BNB на Binance Smart Chain, като предоставя функционален токен, наречен BTCS. В момента токенът BTCS съществува като ERC-20 токен в подкрепа на текущото ICO събитие преди стартирането на мрежата, което ще се осъществи скоро след края на ICO-то. След официалния старт екипът на Bitcoin Spark ще интегрира мостов механизъм за междуверижен обмен на токени.

Първоначалните пулове за ликвидност, които ще бъдат създадени в подкрепа на тази функция, включват Binance Smart Chain, Polygon и Ethereum пулове. Първоначално BTCS ще бъде единственият мостов актив от и към мрежата Bitcoin Spark. С течение на времето разработчиците ще осигурят постоянно увеличаване на броя на мостовите токени, за да разширят свързаността на мрежата и да увеличат обема на транзакциите.

Bitcoin Spark вече премина успешни одити на смарт договорите от три одиторски компании: Contract Wolf, Vital Block и Cognitos. Сред тези дружества Vital Block и Cognitos извършиха одит на основателите на платформата и на процесите по опознаване на клиентите (KYC).

След стартирането на проекта разработчиците ще наблюдават финализирането на мрежовия контрол, рекламите за добив, публикувани в платежната система BTCS, и интеграцията на BRC-20 токени в основната мрежа Spark.

Тези ексклузивни функции превръщат Bitcoin Spark във възможен заместител на най-добрите алтернативни Bitcoin проекти.

Възползвайте се от текущото ICO на Bitcoin Spark, като закупите токени BTCS на преференциална цена.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Материалът е написан и прeдоставен от съответната компания.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Искате да умножите своя Tether? Polygon, Book of Meme и FoxLetFun са три от най-евтините криптовалути!

Тъй като Tether (USDT) е стабилна монета, много инвеститори търсят начини да умножат притежанията си в USDT, като инвестират в евтини криптовалути с висок потенциал за растеж.

02.10.2024 14:27 4мин. четене Kosta Gushterov

Новата криптовалута Flockerz стартира ударно в България? Предлага 7,000% стейкинг награди

Flockerz ($FLOCK) е меме криптовалута още от самото начало. Проектът стартира този месец и за кратко време събра над $347,000.

02.10.2024 13:32 3мин. четене Alexander Zdravkov

Пространството за меме монетите се разраства, тъй като Dogecoin, Raboo и Pepe може да се подготвят за печалби

Докато Dogecoin и Pepe са доказали своята стойност, Raboo се разглежда като следващата криптовалута, която може да избухне.

02.10.2024 13:24 4мин. четене Kosta Gushterov

Експертите се разделят между Uptober за Bitcoin и Solana или Pumptober за предпродажба, която може да донесе 10,000%

С началото на октомври експертите са разделени по въпроса дали месецът ще донесе огромни печалби за утвърдени играчи като Bitcoin и Solana.

02.10.2024 10:38 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.