Home

Проучване на най-добрите инвестиционни опции, докато Биткойн е изправен пред спад на стойността

28.09.2023 22:02 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Проучване на най-добрите инвестиционни опции, докато Биткойн е изправен пред спад на стойността

Спадът на Биткойн (BTC) поради повишаването на лихвите от страна на Фед предизвиква интерес към алткойни като VC Spectra (SPCT) и Toncoin (TON). Проучете защо инвеститорите променят фокуса си.

През 2023 г. Биткойн (BTC) претърпя 20% спад в цената, повлиян главно от решението на Федералния резерв на САЩ да повиши лихвените проценти, което го направи по-малко привлекателен за инвеститорите. Това тласна инвеститорите към други топ алткойни с голям потенциал, включително VC Spectra (SPCT) и Toncoin (TON). 

Нека да проучим защо инвеститорите се пренасочват именно към тези топ алткойни.  

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Биткойн (BTC) поевтинява, след като Фед обяви увеличение на лихвените проценти

Биткойн (BTC) се сблъска с множество ценови колебания през 2023 г., като от края на август 2023 г. цената му спадна с около 20%. Спадът в цената на Биткойн беше насърчен от различни фактори, като например плана на Федералния резерв на САЩ за увеличаване на лихвените проценти.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


През септември Фед обяви плановете си да увеличи лихвените проценти, за да се бори с нарастващата инфлация в икономиката. Това обаче направи по-рисковите активи като Биткойн (BTC) по-малко привлекателни за инвеститорите. Това доведе до спад на цената на Биткойн от $28,003 до $26,296 в периода между 29 август и 25 септември. 

Спадът на цената на Биткойн и представянето на цената му през последните месеци накара инвеститорите да си зададат въпроса: Безопасно ли е да се купува Биткойн сега? Поради неотдавнашното решение на Фед относно лихвените проценти, прогнозата за цената на BTC посочва, че отговорът е Да! 

След заседанието си на 19-20 септември Фед обяви решението си да остави лихвения процент стабилен в размер от 5.25 до 5.5%. Поради това експертите твърдят, че BTC ще направи възстановяване на цената до $28,992 до края на 2023 г.

VC Spectra (SPCT): Топ DeFi монета, която се противопоставя на пазара

Докато регистрираха загуби през последния месец, инвеститорите намериха утеха в една от топ DeFi монетите – VC Spectra (SPCT). 

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който предлага на инвеститорите изгодни инвестиционни възможности в блокчейн и финтех проекти на ранен етап. 

Платформата използва AI технологии с изкуствен интелект, за да гарантира, че инвестицията има минимален рисков потенциал, като същевременно генерира значителна възвръщаемост за инвеститорите. Освен на доходоносни блокчейн и финтех проекти, VC Spectra (SPCT) помага на инвеститорите да се насладят и на нови ICO с висок потенциал за възвръщаемост. 

При VC Spectra (SPCT) се наблюдава значителен ръст на цените в текущата й предварителна продажба. В момента в третия етап на предварителната му продажба, токенът струва $0.033.

Това е 312.5% увеличение спрямо първоначалната му цена от $0.008 по време на предварителната продажба на етап 1 и 200% увеличение спрямо продажната му цена на етап 2 от $0.011. И това не спира дотук!

Според пазарните анализатори VC Spectra (SPCT) ще продължи да увеличава стойността си през следващите седмици, достигайки $0.080 преди края на 2023 г. Докато това представлява 10-кратна възвръщаемост на инвестициите за ранните инвеститори на етап 1, тези, които купят SPCT сега, могат да получат 142.42% възвръщаемост на инвестициите! 

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Усъвършенстването на мрежата на Toncoin (TON) стимулира приемането и растежа

Toncoin, родната криптовалута на блокчейн платформата TON, отбеляза рязък ръст в цената през последните месеци поради оптимистичното развитие на мрежата. Едно такова развитие е ъпгрейдът на мрежата на Toncoin (TON) през август 2023 г. 

Актуализацията увеличи мащабируемостта и сигурността на Toncoin (TON), като увеличи приемането му сред потребителите и разработчиците. Това доведе до стратегически партньорства между Toncoin (TON) и други забележителни платформи като Telegram и Opera Mini.

Нарастващото приемане на Toncoin (TON) се прояви и в цената на токена. Между август и септември 2023 г. Toncoin (TON) поскъпна от $1 на $2. Освен това експертите са оптимистично настроени за бъдещето на Toncoin (TON), като прогнозите показват увеличение до $3.43 до края на 2023 г. 

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Експертите се разделят между Uptober за Bitcoin и Solana или Pumptober за предпродажба, която може да донесе 10,000%

С началото на октомври експертите са разделени по въпроса дали месецът ще донесе огромни печалби за утвърдени играчи като Bitcoin и Solana.

02.10.2024 10:38 4мин. четене Kosta Gushterov

Dogecoin и Shiba Inu преминаха през ценово рали, докато настроенията на пазара бяха бичи; Lunex Network може да е готова да последва примера им

След продължителен период на пазарни разпродажби, който накара крипто ентусиастите да се питат дали бичият пазар е приключил, оптимистичната инерция най-накрая излезе на преден план.

02.10.2024 10:25 4мин. четене Kosta Gushterov

Портфолиото на този крипто милиардер се отказва от Shiba Inu и Dogecoin, като увеличава дела си в нов токен на цена под $0.10

Един от крипто милиардерите е променил тактиката си и продава Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), две от най-търсените меме монети, за една доста по-малко известна, но много привлекателна криптовалута:Rexas Finance (RXS).

02.10.2024 8:43 5мин. четене Kosta Gushterov

Pepe (PEPE) на Ethereum има нов DeFi конкурент с евентуален 1,000% потенциал

Макар че Pepe (PEPE) доминира на сцената на меме токените на Етериум от 2022 г. насам, се появява нов претендент, който може да има потенциала да разтърси пазара.

02.10.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.