НАЧАЛО Прессъобщения

Chainlink (LINK) си партнира с известни компании, а Shiba Budz (BUDZ) предоставя неограничени възможности чрез своята екосистема

26.09.2023 19:00 3 мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink (LINK) си партнира с известни компании, а Shiba Budz (BUDZ) предоставя неограничени възможности чрез своята екосистема

Shiba Budz (BUDZ) се превърна в уникален участник в крипто сектора, който предлага неограничени възможности чрез своята иновативна екосистема.

Като използва блокчейн технологията, Shiba Budz (BUDZ) революционизира игралната индустрия, създавайки път не само за геймърите, но и за новодошлите в света на криптовалутите.

В тази статия ще разгледаме как Shiba Budz (BUDZ) предоставя неограничени възможности чрез своята екосистема и как се движи в правилната посока с непрекъснатите си усилия за развитие.

Shiba Budz: Подсилване на децентрализираните игри

Shiba Budz (BUDZ) използва блокчейн технологията за подобряване на процедурите за игри и изграждане на верижни пазари за безопасни и прозрачни транзакции, за да насърчи децентрализираните игри.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Shiba Budz (BUDZ) се ангажира да децентрализира меме игрите и да въведе междуверижна оперативна съвместимост, за да могат други игрални общности да се възползват от тяхната среда. Тази отвореност позволява по-голяма потребителска база, което увеличава ликвидните басейни за операциите на платформата.

Портфейлът TreeHouse: Врата към екосистемата на Shiba Budz

Портфейлът TreeHouse Wallet е ключов компонент на екосистемата на Shiba Budz (BUDZ) . Потребителите могат лесно да получат достъп до този портфейл, който не е наложен, чрез магазините за приложения, като им предоставя дигитална платформа за участие в игрите на TreeHouse.

Портфейлът TreeHouse Wallet включва функции като DeFi интеграция и действа като сигурен канал за плащане в допълнение към това, че позволява на клиентите да проучат други финансови перспективи в криптовалутната индустрия. Както за геймърите, така и за начинаещите, този удобен за ползване портфейл разкрива цял нов свят от възможности.

Play-to-Earn моделът: Печелене на пари в реалния свят чрез игри

КомпаниятаShiba Budz (BUDZ) усъвършенства play-to-earn подхода в своята платформа за игри TreeHouse. Това означава, че като участват в игри в рамките на екосистемата, играчите могат да получат стойност в реалния свят чрез блокчейн токени. Shiba Budz (BUDZ) гарантира, че собствеността е установена и валидирана чрез токенизиране на активи в игрите, осигурявайки определен вид защита на интелектуалната собственост. Смарт договорите се справят с компенсацията автоматично, когато активите се търгуват или използват в нови игри, като предоставят на играчите непрекъснати ползи.

Chainlink (LINK): Сключване на партньорства и увеличаване на популярността

Докато Shiba Budz (BUDZ) се фокусира върху революционизирането на децентрализираните игри, Chainlink (LINK) прави значителни стъпки в осигуряването на партньорства с известни компании. Тези партньорства не само увеличиха експозицията на Chainlink (LINK), но и проправиха пътя за повече възможности в крипто пространството.

Децентрализираната оракулска мрежа на Chainlink (LINK) гарантира, че данните от реалния свят могат да взаимодействат сигурно и надеждно със смарт договори, което я прави ценно допълнение към екосистемата.
Например, за да се съпостави с други крипто компании, които подкрепят надеждността и прозрачността в областта на дигиталните активи, Chainlink (LINK) се присъедини към базираната в Лондон счетоводна компания Harris & Trotter LLP, която ще действа като нейн одитор за всички проверки за доказване на резервите (Proof-of-Reserve).

Заключение

Екосистемата на Shiba Budz (BUDZ) предлага възможности за геймърите и новодошлите в света на криптовалутите чрез иновативния си портфейл TreeHouse Wallet, “play-to-earn” модела и прозрачната среда за игри.

След като Chainlink (LINK) си осигури партньорства и увеличи експозицията си, позицията на Shiba Budz (BUDZ) като водещ играч в индустрията на крипто игрите се затвърждава благодарение на нейното непрекъснато развитие и потенциал за партньорства.

Регистрирайте се и се присъединете към общността чрез уебсайта: https://shibabudz.org/

Връзки към социалните медии: Telegram: https://t.me/ShibaBudzP2E и X (Twitter): https://twitter.com/ShibaBudz


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения относно компанията.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

SEC продължава войната си срещу XRP, защо инвеститорите трябва да преминат към ALGT?

Доверието на инвеститорите пострада в резултат на продължаващия спор между SEC и XRP на Ripple. SEC иска да накаже Ripple за предполагаемо разпространение на незаконни ценни книжа. Сега инвеститорите са предпазливи по отношение на перспективите на XRP занапред в резултат на спада в цената ѝ.

20.05.2024 9:10 4 мин. четене

Retik Finance (RETIK) обявява дата за листване на борсата, китовете на Polygon (MATIC) се подготвят да купуват

Обявяването на датата за листване на борсата на Retik Finance (RETIK) предизвика вълнение на пазара на криптовалути.

20.05.2024 9:10 5 мин. четене

ETFSwap (ETFS) триумфира преди листването на крипто борсата с потенциал за 40,000x ROI

Предпродажбата на ETFSwap (ETFS) предизвиква вълнение и има потенциал за възвръщаемост на инвестициите (ROI) от над 40,000Х, предизвикано от листване на крипто борси.

19.05.2024 20:00 4 мин. четене

Изпълнителният директор на крипто проект от топ 25 разкрива 3 алткойни през 2024 г.

Намирането на следващата голяма инвестиционна възможност в бързо развиващия се свят на криптовалутите може да бъде както вълнуващо, така и обезкуражаващо.

19.05.2024 17:50 5 мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към етериум адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.