Home

Как да купя най-популярната меме криптовалута в предварителна продажба?

19.09.2023 16:00 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да купя най-популярната меме криптовалута в предварителна продажба?

Меме криптовалутите са феномен, който не бива да се пренебрегва. Всички знаем успешните истории на Dogecoin, Shiba Inu и последния пресен пример от тази година - $PEPE.

Но докато някои крипто инвеститори се чудят кой е подходящият момент да закупят популярни алткойни от индустрията, то мнозина обръщат своя фокус към вероятно най-голямата предварителна продажба за годината – тази на Wall Street Memes.

С какво Wall Street Memes печели сърцата на инвеститорите си?

Wall Street Memes е наистина изключителен пример за криптовалута, която успешно завладява вниманието и интереса на инвеститорите. Един от най-големите успехи на проекта е това, че той успява да събере над $25 милиона в предварителната си продажба. Това е първата криптовалута от дълго време насам, която постига такъв успех, и това непременно привлича внимание.

Цената на токена в момента е едва $0.0337, което открива огромен потенциал за печалби. Анализи и прогнози сочат, че Wall Street Memes може да предложи до 10-20Х рентабилност, което е нещо, което всеки инвеститор би желал да чуе и вижда като привлекателна възможност.

Третият и също значим фактор за успеха на Wall Street Memes е огромната им популярност в социалните медии. С над 270,000 фенове в Twitter, монетата не само демонстрира силната си общност, но също така предоставя платформа за непрекъснато взаимодействие и енгейджмънт със своите последователи. В комбинация, тези фактори правят Wall Street Memes една от най-обещаващите нови криптовалути на пазара.

Стейкинг възможностите също са налице

Допълнително към всички вече изброени предимства, Wall Street Memes предлага и стейкинг възможности, които добавят още един слой на атрактивност към проекта. Стейкинг пулът на криптовалутата предлага годишна доходност от 57%, което е невероятно стимулиращо за инвеститорите, търсещи пасивен доход. С почти 350 милиона стейкнати токена, стейкингът също така демонстрира силното участие и доверие в общността на проекта.

Този аспект от Wall Street Memes отваря вратата за друга таргет аудитория – крипто стейкърите, които са всъщност инвеститори, търсещи устойчив и дългосрочен ръст на своите активи.

Чрез стейкинга, Wall Street Memes не само “протяга” своите ръце към широк кръг от инвеститори, но също така предлага една солидна и привлекателна опция за диверсификация на портфейла.

Стейкингът, така или иначе, добавя допълнителна стойност и атрактивност към вече динамичния и вълнуващ екосистемен подход на Wall Street Memes, като много крипто инфлуенсъри вече са заинтересовани от проекта.

Защо да закупите Wall Street Memes сега?

Ако се чудите защо точно Wall Street Memes и защо сега, то в следващите редове ще видите основните причини:

  1. За първи път от много време насам криптовалута успява да генерира над $25 милиона в своята предварителна продажба.
  2. Още преди края на ICO-то са обещани Tier-1 листинги, които могат да увеличат експозицията на токена $WSM сред други инвеститори.
  3. Цената е все още достъпна – $0.0337 на токен, като се очаква след само седмица да скочи до $0.08-$0.12.
  4. Има вероятност токените за предварителната продажбата да се изчерпят по всяко време в следващите дни.
  5. Всички собственици на токени могат да се възползват от стейкинг пула и да увеличат своя капитал преди листингите.

Как да закупя Wall Street Memes?

Ако искате да грабнете един от последните си шансове да купите $WSM на все още ниска цена, то можете да видите как да закупите Wall Street Memes токени:

  1. Посетете сайта на предварителната продажба на Wall Street Memes
  2. Свържете крипто портфейла си с този на предварителната продажба
  3. Купете токени $WSM
  4. Стейкнете своите токени в пула, за да можете да грабнете възможно най-големите награди
  5. Заявете своите токени в края на предвариетлната продажба (точно преди листването).


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.