Home

AXS срещу DOGE срещу 900% ръст на VC Spectra (SPCT): Кое да изберем през 2023 г.?

19.09.2023 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
AXS срещу DOGE срещу 900% ръст на VC Spectra (SPCT): Кое да изберем през 2023 г.?

Axie Infinity (AXS) и Dogecoin (DOGE) са сред алткойните, които трябва да се наблюдават, тъй като крипто пазарът леко се възстановява.

И все пак, растежът на VC Spectra (SPCT) краде светлината на прожекторите с набиращата инерция предварителна продажба.

Този съвсем нов децентрализиран хедж фонд предлага на потребителите примамливи дивиденти, като инвестира в процъфтяващи блокчейн и технологични стартъпи. Разберете как да се включите по-късно. Но първо, най-новите развития за Axie Infinity (AXS).

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Axie Infinity (AXS) поскъпва с 27% след увеличаване на броя на портфейлите

Подобно на много от водещите алткойни, засегнати от спада в крипто b, Axie Infinity (AXS) достигна дъно от $4.05 за първи път от юни 2021 г. насам. И все пак, през последните няколко дни токенът се възстанови с 27%, достигайки връх от $5.13 поради изненадващото нарастване на броя на уникалните активни портфейли (UAW) и други фундаментални фактори.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


По време на изкачването UAW на Axie Infinity (AXS) нарасна с над 77% до 24,300 за 24 часа, според Dapp Radar. Отчетен е и 9% скок на транзакциите на Axie Infinity (AXS) през последните седем дни до 240,710. Макар да не е ясно защо изведнъж са се появили нови потребители, Axie Infinity (AXS) остава лидер по обем на търговията за метаверсии и гейминг проекти. 

Като се има предвид това, прогнозите за Axie Infinity (AXS) предполагат, че проектът може да приключи годината с високи темпове. Axie Infinity (AXS) може да достигне поне $6 преди 2024 г. и минимум $15 през 2024 г. Нека сега обърнем внимание на анализа на прогнозите за цените на Dogecoin (DOGE). 

Били Маркъс обяви Dogecoin (DOGE) за мъртъв

Мъртъв ли е Dogecoin? Въпреки че токенът DOGE все още съществува, съоснователят му Били Маркъс смята, че общността му е мъртва. Отговаряйки на потребител на Dogecoin (DOGE) в X/Twitter, който се оплакваше от спада в ангажираността, съоснователят отговори, изразявайки убеждението си, че общността е мъртва “от повече от година”. 

За съжаление, данните от LunarCrush корелират с това твърдение, като през последната година се забелязва спад в много социални показатели за Dogecoin (DOGE). Друго притеснение е, че Мъск не е писал в Twitter за Dogecoin (DOGE) от края на юли 2023 г.

Въпреки това прогнозите за цената на DOGE са бичи. Понастоящем се търгува на цена от $0.062, като най-вероятният връх на Dogecoin (DOGE) е $0.10. може да достигне до 2024 г., и поне $0.15 по някое време през същата година. Все пак предстоящият ръст на VC Spectra (SPCT) може да се представи по-добре спрямо оценките на AXS и прогнозите за цената на DOGE.

Демократизация на рисковия капитал за обещаващи стартиращи компании чрез VC Spectra (SPCT)

Макар че пазарите на меме и мета токени са в разгара си, те остават спекулативни. Това се различава от VC Spectra (SPCT), което го прави най-добрата крипто инвестиция в сравнение с Axie Infinity (AXS) и Dogecoin (DOGE). VC Spectra (SPCT) е нов децентрализиран хедж фонд за обещаващи стартъпи в областта на блокчейн и технологиите. 

Една от целите му е демократизиране на инвестирането в тези доходоносни пазари за всички, независимо от пристрастията. В същото време VC Spectra (SPCT) има стратегически подход към компаниите, които финансира, чрез интензивна комплексна проверка. Освен това, използвайки арсенал от сложни стратегии, интелигентността на VC Spectra (SPCT) ще се задейства, за да управлява рисковете и да максимизира печалбите. 

И така, как инвеститорите могат да се включат във VC Spectra (SPCT)? Сдобивайки се с функционалният токен на платформата, SPCT, потребителите трябва да получат страхотни предимства като право на глас, ексклузивни отстъпки за нови ICO и дивиденти от печалбите на VC Spectra.

Предварителната продажба на този токен е в етап 3, като се търгува на ниска цена от $0.033. След като приключи предварителната продажба, новата стойност на SPCT трябва да достигне $0.080, което представлява 142.42% възвръщаемост на инвестицията за тези, които купуват сега, и огромните 900% за тези, които са купили по време на етап 1 на публичната предварителна продажба.

Освен това ще може да се възползвате от ограничения 50% бонус при депозит, за да увеличите притежанията си.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Новият японски премиер е про-крипто, Dogecoin & Pepe Unchained изригват?

Японският политически пейзаж прави сериозна стъпка напред към крипто бъдещето с новоизбрания премиер Шигеру Ишиба.

01.10.2024 14:50 3мин. четене Alexander Zdravkov

Ако Cardano падне с 20%, Brett, Avalanche и FoxLetFun могат да бъдат най-добрите ви алтернативи!

Пазарът на криптовалути не е чужд на волатилността и Cardano (ADA) може да бъде следващият токен, който ще бъде подложен на значителен натиск за понижение.

01.10.2024 10:32 5мин. четене Kosta Gushterov

Конкурент на Tron (TRX) и Toncoin (TON) под $0.08 ще се бори за място в топ 10 на криптовалутите след 2024 г.

Без значение дали инвеститорите разполагат с ресурси за финансиране на целия имот или само на малка част от него, именно Rexas Finance актуализира тази амбиция.

01.10.2024 10:31 5мин. четене Kosta Gushterov

Каква е причината за тези скокове на цените? 3 криптовалути, които може да донесат печалба: SHIB, CUTO и ETH

Крипто пазарите отново се възстановяват, създавайки предпоставки за голямо рали през октомври.

01.10.2024 10:05 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.