Home

Предстои бичи обрат при Cardano (ADA) и Polkadot (DOT)? Everlodge (ELDG) може да реализира 30х ръст

16.09.2023 11:30 3мин. четене
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Предстои бичи обрат при Cardano (ADA) и Polkadot (DOT)? Everlodge (ELDG) може да реализира 30х ръст

Както повечето трейдъри знаят, пазарът на криптовалути често се характеризира с волатилност, като токените преживяват както върхове, така и спадове.

Но Cardano (ADA), Polkadot (DOT) и Everlodge (ELDG) – тези токени се открояват като имащи потенциални да променят играта.

Тази статия се впуска в тези три видни проекта и изследва потенциала за бичи възход.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Cardano (ADA): Бичи признаци

Cardano (ADA) отдавна е любимец на крипто общността поради уникалния си подход към блокчейн технологията. С фокуса си върху устойчивостта Cardano се утвърди като стабилна платформа за смарт договори. Въпреки неотдавнашните пазарни колебания, Cardano показа устойчивост и много експерти смятат, че на хоризонта се задава бичи обрат.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В последните новини за Cardano, любителят на проекта, наречен “ADA Whale”, сподели, че инфлацията на ADA на годишна база намалява. Понастоящем, в епоха 435, този показател възлиза на 3.6%, което е значително намаление във времето.

Това намаляване на инфлацията е в съответствие с дългосрочния ангажимент на Cardano за разумна токеномика, което го прави привлекателен избор за инвеститори, търсещи устойчивост. Поради тези причини пазарните анализатори прогнозират, че цената на Cardano ще достигне $0.37 до края на 2023 г.

Polkadot (DOT): Възможен възходящ тренд

Polkadot (DOT) е друг проект с огромен потенциал. За да поясним, парачейн моделът на Polkadot позволява на множество блокчейн вериги да работят заедно, насърчавайки сътрудничеството и мащабируемостта.
Неотдавна миграцията на NFL Rivals към мрежата Polkadot отбеляза значителен етап. Играта наскоро достигна исторически връх в броя на дневните активни потребители, което отразява нарастващия интерес и приемането на блокчейн инфраструктурата на Polkadot.

Това разширяване на случаите на използване в реалния свят в рамките на екосистемата Polkadot демонстрира нейния капацитет да подкрепя иновативни проекти и да привлича по-широка потребителска база.

Поради това експерти в областта прогнозират, че цената на криптовалутата Polkadot ще достигне $6.64 до декември 2023 г.

Everlodge (ELDG): (EDGD): Очаква се масиран скок

Everlodge (ELDG) е предстоящ блокчейн проект, който има идеята да революционизира пазара на недвижими имоти. Той предлага децентрализиран пазар за собственици на имоти и пътници, като елиминира посредниците и намалява разходите.

Нещо повече, този децентрализиран пазар ще дигитализира и издаде монети на вили и хотели от висок клас под формата на NFT, които след това се фракционират. В резултат на това проектът отваря пазара на недвижими имоти за всички, а не само за тези с високи доходи. Сега всеки може да стане частичен собственик на имот в блокчейн само за $100.

Освен това, след като стойността на имота се увеличи, ще се увеличи и цената на NFT. Също така инвестициите в недвижими имоти са известни със своята неликвидност. Продажбата на даден имот може да отнеме месеци или дори години. Everlodge въвежда ликвидност на пазара, като позволява на потребителите да търгуват с NFT, обезпечени с недвижими имоти, на вторичните пазари.

Това означава, че инвеститорите могат бързо да купуват и продават своите притежания на недвижими имоти, осигурявайки ново ниво на ликвидност.

Предстоящото стартиране на Everlodge предоставя възможност на ранните инвеститори да влязат в началния етап. Нещо повече, ако родният токен ELDG успее да си осигури листване на Uniswap или на някоя от първокласните борси (Tier-1 CEX), той може да отбележи значително 30х увеличение.

Понастоящем един токен ELDG струва само $0.016, тъй като се намира в етап 2 на предварителната продажба – 60% увеличение спрямо началната цена.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет. Препоръчваме на читателите да извършат собствено проучване, преди да вземат каквито и да било решения.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

С огромната сума от $9.3 милиона, събрана по време на предварителната продажба, може ли Algotech (ALGT) да детронира утвърдени играчи като THORChain (RUNE) и zkSync (ZK)?

Търговията с криптовалути изисква постоянни иновации. Инвеститорите жадуват за инструменти, с които да се ориентират в сложността и да вземат информирани решения.

26.06.2024 12:33 4мин. четене

Сблъсък между Arbitrum и Solana, решения за мащабиране, докато WW3 Shiba се превръща в новата революция на криптовалутите

Arbitrum (ARB) и Solana (SOL) се сблъскват, тъй като нуждата от скорост и по-ниски транзакции се превръща в тема за разговор в крипто пространството.

26.06.2024 11:50 3мин. четене

Инвеститорите в Етериум продават над $500 милиона в ETH и PEPE, а капиталът се насочва към алткойн на стойност $0.04

В изненадващ обрат на пазара на криптовалути се наблюдава огромна промяна, тъй като инвеститорите продадоха Етериум (ETH) и Pepe (PEPE) на стойност над $500,000,000, пренасочвайки капитала си към по-малко известен алткойн с цена от едва $0.04.

26.06.2024 11:40 3мин. четене

Китовете напускат Shiba Inu и Ethena насочвайки се към един от топ изборите на анализаторите за 2024 – Raboo

Във вечно динамичните пазари на криптовалути се появи интересна тенденция. Китовете (големите инвеститори) изместват фокуса си от добре познати монети като Shiba Inu и Ethena.

26.06.2024 10:30 4мин. четене

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.