Home

Китовете изкупуват Shiba Inu, Dogecoin остава конкурентен, Everlodge доминира с предпродажбен импулс

14.09.2023 14:15 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете изкупуват Shiba Inu, Dogecoin остава конкурентен, Everlodge доминира с предпродажбен импулс

Прогнозите сочат, че криптовалутата Shiba Inu (SHIB) скоро ще повиши стойността си, тъй като Whale Alert, авторитетна платформа за проследяване на блокчейн, отбеляза как инвеститор е купил 704.41 милиарда токена на стойност 5,99 млн. долара от Gemini.

В допълнение, Dogecoin (DOGE) намери стабилност на границата от $0.062 и скоро може да демонстрира облекчение на дневните графики. Освен това Everlodge (ELDG) се разпродава бързо, като някои анализатори прогнозират 280% ръст по време на предварителната продажба и 30-кратен ръст при стартирането.

Обобщение

  • Shiba Inu може нарасне до $0.00001078 до края на 2023 г.
  • Dogecoin може да се изкачи до $0.098 до края на годината
  • Анализаторите прогнозират, че Everlodge може да се покачи с 280% по време на предварителната продажба и с 30x при пускането на пазара

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Докъде може да се изкачи Shiba Inu (SHIB) през 2023 г.

Shiba Inu (SHIB) се натрупва от китове с бързи темпове. Например, неотдавна кит купи 708.41 милиарда SHIB, но седмица по-рано друг кит прехвърли 4.67 трилиона токена на стойност $38.7 милиона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Заможните притежатели на криптовалутата Shiba Inu са натрупали общо 5 трилиона токена SHIB, равняващи се на $44 милиона, само през последната седмица.

Това увеличение на криптовалутата може да увеличи цената на Shiba Inu в дългосрочен план. През изминалата седмица Shiba Inu се търгуваше между $0.00000728 и $0.00000775. Според прогнозата за цената на Shiba Inu тя ще се изкачи до максималната точка от $0.00001078 до края на годината.

Прогноза за бъдещата цена на Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE) е най-големият мем-койн и след създаването си през 2023 г. вдъхнови много конкуренти в индустрията. Въпреки това, макар и да е забавна и лекомислена криптовалута, Dogecoin се хареса на криптообщността и се изстреля нагоре, за да се превърне в една от най-големите криптовалути по отношение на пазарната капитализация. В резултат на това днес мнозина следят развитието и актуализациите около цената на Dogecoin.

Според данните на графиката криптовалутата Dogecoin се търгуваше между 0,060861 и 0,064477 долара през изминалата седмица. Според прогнозите на анализаторите обаче прогнозата за цената на Dogecoin я поставя на 0,098 USD до края на 2023 г.

Everlodge (ELDG) може да поскъпне с 280% по време на предварителната продажба и 30 пъти при стартирането

Един от най-бързо растящите проекти е Everlodge, който в момента е в етап 5 на предварителната си продажба. Родният му токен, ELDG, се търгува на цена от едва $0.016 и ще се увеличи до $0.018 по време на Етап 3.

Освен това анализаторите прогнозират, че криптовалутата може да нарасне с 280% до края на предварителната продажба и с 30x при стартирането. Но защо Everlodge спечели толкова много внимание? Платформата ще бъде иновативен пазар, който дава възможност на всеки да получи достъп до инвестиции в недвижими имоти. Те могат да изградят диверсифицирани портфейли от имоти, започвайки само от $100.

Традиционно има много проблеми, свързани с пазарите. От сложни структури на собственост, високи разходи и ограничен достъп до луксозни ваканционни хотели и жилища, не всеки би могъл да се възползва от предимствата на индустрията.

Но с Everlodge физическите лица могат да купуват само части от тези имоти. Впоследствие платформата дигитализира, изработва и фракционира тези имоти като NFT. В резултат на това всеки може да закупи дял, който може да си позволи. Те също така получават клуб за награди, включващ безплатни нощувки, които могат да бъдат продавани.
Притежателите на токенa могат да го стейкват за пасивен доход и да участват в управлението. Освен това платформата осигурява прозрачност и доверие между съсобствениците, като записва всички важни данни, като например актове и детайли, върху метаданните на всеки NFT.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG)

Уебсайт: https://www.everlodge.io/
Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.