Home

Ethereum изправен пред риска да падне под $1,600, a Tradecurve Markets се появява с над 5,000% възвръщаемост на инвестициите

14.09.2023 12:15 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ethereum изправен пред риска да падне под $1,600, a Tradecurve Markets се появява с над 5,000% възвръщаемост на инвестициите

С неотдавнашния мечи пазар, инвеститорите през изминалата седмица бяха скептично настроени по отношение на това дали Ethereum (ETH) все още ще задържи дневното си ниво на подкрепа от $1,600.

От друга страна, бичите дейности около Tradecurve Markets накараха много инвеститори да се присъединят към проекта в очакване на 5,000% възвръщаемост на инвестицията.

Обобщение:

  • Докато Ethereum е изправен пред спад под $1,600, инвеститорите се обръщат към Tradecurev заради потенциалното покачване на цената му
  • Като първи проект, който въвежда глобалния финансов пазар в крипто пространството, крипто експертите прогнозираха 50х покачване на цената на Tradecurve Markets

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Ethereum (ETH) е изправен пред риска да се търгува под дневната си средна точка

Ethereum (ETH) през изминалата седмица, задържа дневното ниво на подкрепа от $1,600, Инвеститорите се опасяват, че цената на Ethereum може да спадне през следващите седмици. Тази прогноза може да се отдаде на неотдавнашните мечи дейности на по-широкия крипто пазар.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Освен това се наблюдава спад в метриките на веригата в мрежата на Ethereum. Основно няколко анализатори биха могли да припишат неотдавнашния спад на Ethereum на неотдавнашните притежания на адреси на портфейли, които не държат до 1,000 ETH като минимални депозити. Това е най-ниската стойност за Ethereum през последните 6 месеца.

Освен това сравнително високата такса за транзакции на Ethereum ограничи интереса на потребителите и инвеститорските дейности, което основно катализира възхода на Ethereum на пазара. При тези спадащи показатели цената на ETH рискува да падне под нивото от $1,600.

Ако цената на Ethereum падне под това ниво, през следващата седмица стойността на водещия алткойн може да достигне дъно от $1,500. В резултат на това инвеститорите насочват погледа си към крипто проекти, които са по-печеливши, като например Tradecurve Markets с обещаната възвръщаемост на инвестициите от 5000%.

>> Регистрирайте се за предварителната продажба на Tradecurve Markets<<

Tradecurve Markets (TCRV) се появява с над 5,000% възвръщаемост на инвестициите

Tradecurve Markets се очертава като топ крипто проект със своята хибридна платформа за обмен – включваща както централизирани, така и децентрализирани възможности. Това означава за инвеститорите, че сега те могат да търгуват със своите криптовалути анонимно и сигурно, без да имат причина да преминават през процеси за опознаване на клиентите (KYC).

Това означава, че потребителите ще имат пълна опека над своите портфейли, пълен контрол над средствата си плюс допълнителното предимство да създадат безпроблемен акаунт, свободен от всякакъв вид лична информация. Друга отличителна характеристика е включването на финансови инструменти за търговия в платформите.


Освен това, като хибридна платформа, преобладаващите проблеми на централизираните борси (CEX), като ограничените възможности за търговия, липсата на поверителност, прекомерните такси и намалените печалби на потребителите, се решават от Tradecurve Markets.

С Tradecurve Markets инвеститорите ще имат възможност да търгуват с редица финансови продукти и деривати като форекс, акции, суровини и др. DEX елементът на платформата ще позволи на потребителите да извършват сделки с бързи скорости и почти незабавни тегления и депозити.

Като проект, който в момента се намира на пети етап от предварителната продажба, токенът на Tradecurve Markets се оценява на $0.025, като за по-малко от две седмици е събрал над $4.5 милиона. В рамките на DeFi пространството Tradecurve Markets е наречено новото ICO на Binance с прогнозираната възвръщаемост на инвестициите от 5,000% поради обещаващата възможност, която предлага.

За повече информация относно предварителната продажба на Tradecurve Markets (TCRV):

Кликнете тук за достъп уебсайта на проекта

Кликнете тук за достъп до предварителна продажба на проекта

Кликнете тук за достъп до Twitter страницата на проекта


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.