Home

Топ 3 горещи криптовалути за покупка през септември – Stellar, Arbitrum и Pomerdoge

08.09.2023 13:22 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 3 горещи криптовалути за покупка през септември – Stellar, Arbitrum и Pomerdoge

Като една от най-бързо развиващите се индустрии, крипто пазарът предлага големи възможности за инвеститорите. За тези, които търсят обещаващи активи през септември, Stellar (XLM), Arbitrum (ARB) и Pomerdoge (POMD) са отлични възможности.

В тази статия ще разгледаме защо тези три криптовалути се считат за най-добри избори от много хора в крипто общността.

Натиснете тук, за да научите повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD)

Колко високо може да стигне Stellar (XLM) през септември?

Stellar (XLM) е една от пионерските децентрализирани платформи за бързи, евтини и сигурни трансгранични плащания. Преди настоящия пазарен спад, който засегна целия крипто пазар, графиката на Stellar беше в бичата зона.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Цената на Stellar демонстрира съпротива в условията на неотдавнашния мечи пазар, като се възстанови, когато по-широкият крипто пазар се понижи. При неотдавнашния спад на цената обаче монетата XLM падна до $0.1100 – което е важно ниво за криптовалутата.

Образувайки двойно дъно при $0.1100, крипто експертите очакват, че цената на Stellar ще бъде печеливша, когато крипто пазарът се възстанови. Ако Stellar възпроизведе неотдавнашното си представяне, XLM може да се покачи до $0.1500 през септември.

Колко високо може да стигне Arbitrum (ARB) през септември?

Мрежата Arbitrum е една от най-добрите възможности за мащабиране на втори слой за смарт договори на Етериум, което им позволява да функционират с намалени разходи и по-висока пропускателна способност. Монетата Arbitrum се превърна в една от най-популярните криптовалути заради отличителните си оптимистични ролкъти.

Ръстът на Arbitrum може да бъде засвидетелстван във възхода ѝ по време на срива на крипто пазара. Докато цените на криптовалутите падаха, Arbitrum отбеляза увеличение на броя на потребителите. Освен това Nansen заявиха, че общите активи на Arbitrum са достигнали $5.77 милиарда.

Въпреки че монетата Arbitrum е мечи настроена заедно с крипто пазара, крипто експертите очакват промяна в тенденцията. След като Pendle Finance въведе Chainlink Feeds в мрежата, цената на Arbitrum може да реагира положително. Цената на Arbitrum ще се стреми да си възвърне $0.900, преди да претендира за границата от $1 през септември.

Колко високо може да стигне Pomerdoge (POMD) през септември?

През последните няколко месеца Pomerdoge (POMD) показва силен бичи импулс на фона на притока на инвеститори. През този период проектът е набрал над $2 милиона от инвеститори за развитието на своята екосистема за игри.

Инвеститорите твърдо подкрепят Pomerdoge, тъй като той въвежда нов модел за “play-to-earn” игри. Аватарите и героите за игра (наречени Pomers) в рамките на играта Pomerdoge са моделирани по меме монети, което допринася за вълнуващата игра.

Pomerdoge се стреми да възнагради потребителите за времето, прекарано в игра, като им позволява да продават и разменят колекционерски предмети в играта срещу пари на пазара на Pomerdoge. Освен това ще има седмични конкурси и състезания с награди, които могат да достигнат до $100,000.

Платформата е загрижена и се ангажира с опазването на активите на потребителите. В резултат на това SolidProof и Cyberscope извършиха цялостен одит на платформата и нейните смарт договори. Като добре закръглен проект, крипто експертите прогнозираха рали от $0.0115 до $0.15 през септември за POMD.

Научете повече за предварителната продажба на Pomerdoge (POMD) днес:

Уебсайт: https://pomerdoge.com

Twitter: https://twitter.com/pomerdoge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.