Home

Монети под $1, които трябва да наблюдавате: VC Spectra (SPCT), Stellar (XLM) и Cardano (ADA)

08.09.2023 12:15 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Монети под $1, които трябва да наблюдавате: VC Spectra (SPCT), Stellar (XLM) и Cardano (ADA)

С очакваната печалба от 220%, VC Spectra (SPCT) може да се превърне в една от най-добрите криптовалути, според експертите. 

Междувременно Stellar (XLM) се подготвя за стартирането на основната мрежа Soroban през септември 2023 г. на фона на падащите цени. Cardano (ADA), от друга страна, стартира Cardano Catalyst Testnet, с помощта на IOHK, тъй като цената му се акумулира. 

Нека разберем защо някои от експертите наричат VC Spectra (SPCT), Stellar (XLM) и Cardano (ADA) най-добрите криптовалути за покупка под $1. 

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

VC Spectra (SPCT) създава история с печалбите от предварителната продажба

VC Spectra (SPCT) предлага решения на проблемите с липсата на прозрачност, манипулирането на цените и високата волатилност, разпространени на крипто пазара. Работейки като децентрализиран фонд за рисков капитал, управление на активи и платформа за търговия, VC Spectra (SPCT) е изградена върху мрежата на Биткойн.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


VC Spectra (SPCT) използва смарт договори и изкуствен интелект, за да осъществи финансова революция. В компанията работят експерти рискови капиталисти, които избират най-добрите ICO и най-добрите DeFi проекти, в които да инвестират. 

Чрез тези инвестиции VC Spectra (SPCT) генерира стабилни и устойчиви печалби за своите потребители. Тези печалби са защитени чрез стратегии за управление на риска, като например хеджиране и диверсификация на портфейла. 

Собственият управленски токен на VC Spectra, SPCT, се придържа към стандарта за токени BRC-20. Притежателите на токени получават възнаграждения въз основа на притежаваните от тях активи. Тъй като VC Spectra (SPCT) е децентрализирана, потребителите имат пълен контрол върху своите активи. 

VC Spectra в момента провежда Етап 3 на публична предварителна продажба на токена SPCT на цена от $0.025 за токена. SPCT ще достигне цена от $0.08, когато приключи предварителната продажба и ще осигури ръст за инвеститорите на Етап 3 от 220%. 

Тъй като VC Spectra (SPCT) решава реални проблеми и осигурява огромни печалби, инвеститорите се насочват към нея. Някои от експертите смятат, че криптовалутата може да се нареди сред най-добрите криптовалути, в които да инвестирате. 

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

Stellar (XLM) поскъпва, след като туит намеква за основната мрежа Soroban

Тестнетът Soroban на Stellar (XLM) е достъпен от март 2023 г. насам. На 2 септември в загадъчен туит Stellar (XLM) обяви, че нещо голямо предстои след 10 дни. 

Крипто аналитиците и експертите намекват, че именно тогава може да е предстоящото стартиране на основната мрежа Soroban. 

В резултат на това общността на XLM се сплоти зад токена. Монетата Stellar поскъпна с 8% от $0.112 на 2 септември до $0.121 на 5 септември. 

Тъй като Stellar се подготвя за огромен растеж на екосистемата, експертите са оптимистично настроени за XLM. Това е така, защото токенът се оказа един от малкото проекти, които се противопоставиха на мечия пазар на криптовалутите. 

Прогнозата за цената на Cardano става бича, тъй като ADA навлиза в акумулация

На 25 август беше обявена новината за Cardano относно стартирането на тестовата мрежа Project Catalyst на Cardano. Това доведе до положителна прогноза за цената на Cardano, но мечият пазар задържа токена. 

Когато на 29 август излезе новината за победата на Grayscale срещу SEC, на крипто пазарите се наблюдаваше облекчителен отскок. Cardano (ADA) също стана свидетел на ръст от 6.1% от $0.261 на 25 август до $0.277 на 30 август. 

Cardano (ADA) се понижи със 7.5% от върха от 30 август, за да се акумулира на около $0.258 на 8 септември.

С оглед на масовия растеж на екосистемата на Cardano, експертите имат положителна прогноза за цената на монетата. 

Това доведе до определянето на Cardano (ADA) и Stellar (XLM) като най-добрата криптовалута за покупка, заедно с VC Spectra (SPCT). 

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.