Home

Tron (TRX) се бори със съпротивата от $0.080, VC Spectra (SPCT) ще стигне първо до там

07.09.2023 9:30 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron (TRX) се бори със съпротивата от $0.080, VC Spectra (SPCT) ще стигне първо до там

Изглежда, че Tron (TRX) се бори със съпротивата от $0.075, което представлява предизвикателство за възходящия импулс на актива.

Междувременно един от най-добрите DeFi проекти, VC Spectra (SPCT), развълнува крипто общността с бързия си напредък, което предполага, че може да постигне амбициозните си цели преди Tron. Тъй като двата дигитални актива се борят за доминация, всички погледи са насочени към това кой ще триумфира пръв.

>>КУПУВАНЕ НА ТОКЕНИ SPCT СЕГА<<

TRON (TRX) изпитва затруднения със съпротивата от $0.080

На 31 август Tron (TRX), една от водещите криптовалути, обяви следващата си дестинация за Tron Builder Tour. Tron разкриха, че си партнират с Блокчейн клуба на Принстън за съвместно събитие, организирано от Huobi Ventures в университета, насрочено за 23 септември.

И все пак, Tron (TRX) се сблъска с препъни камък при нивото на съпротива от $0.080. Въпреки възходящия импулс, наблюдаван от средата на август, тази съпротива, в комбинация с 50-дневната SMA, възпрепятства бичия му път. Анализаторите отбелязват, че макар при настоящата пазарна тенденция монетата TRX да е достигнала връх при $0.077, пробивът до очаквания връх от $0.090 зависи от преодоляването на тази съпротива. Ако не успее да го направи, TRX може да се оттегли до дъно от $0.060.


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Понастоящем монетата TRON се търгува на цена от $0.078, което представлява леко повишение от 1.4% през последните 24 часа. Тя се е увеличила с 1.33% от $0.075 на 31 август. Обемът на търговията с Tron (TRX) е намалял с 31.61% от $174 милиона до $119 милиона за същия период. Трейдърите на TRX бяха загубили ентусиазма си заради нивото на съпротива на цената на Tron.

Въпреки това, сегашното ограничаване на TRX между линиите на пълзящите средни стойности предполага възможно движение в диапазона в скоро време. Текущата траектория на монетата Tron изглежда обещаваща, но е възпрепятствана от съпротивата от $0.075, обозначаваща свръхпокупна пазарна зона. Същевременно VC Spectra (SPCT) е настроена да пробие съпротивата от $0.080 по-скоро.

VC Spectra (SPCT): На бърза писта към $0.08

VC Spectra (SPCT) е иновативен децентрализиран протокол за управление на активи, който прави вълни в блокчейн и финтех пространството. Токенът SPCT, изграден върху основата на блокчейна на Биткойн, бързо се превръща във фаворит сред инвеститорите.

Отвъд обикновеното притежание на токена, SPCT предлага на своите инвеститори обогатено преживяване, характеризиращо се с осезаеми награди, дивиденти и чувство за принадлежност към трансформиращо финансово движение. Това е насърчило стабилна общност около VC Spectra и е породило солидно пазарно доверие, което сигнализира за бича тенденция за токена.

Токенът успешно премина към Етап 3 на публичната си предварителна продажба, като цената му е убедителна – $0.025. Ранните птици от Етап 1 станаха свидетели на астрономическа печалба от 212.5%. Като закупят токени SPCT сега, инвеститорите могат да получат значителна възвръщаемост скоро. Очаква се скок от 32%, когато SPCT се изкачи до $0.033 в предстоящия Етап 4.

Но истинската съблазън се крие малко по-надолу по пътя. Когато VC Spectra приключи предварителната си продажба, се очаква цената на токена да се покачи до $0.08. Това представлява зашеметяващ скок от 220% спрямо цената за закупуване на Етап 3.

Тъй като както анализаторите, така и инвеститорите държат очите си залепени за крипто пазара, мнозина са съгласни, че VC Spectra (SPCT) е на път да достигне границата от $0.08 преди своите колеги. С пътна карта за периода след 2023 г., подкрепена от прозрачни и етични инвестиционни практики, VC Spectra не се стреми само към краткосрочни печалби. Тя изгражда наследство сред новите проекти DeFi. Посланието е ясно за тези, които са встрани: Достигането на VC Spectra до $0.08 не е въпрос на “дали”, а на “кога”.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra:
Купете предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login
Уебсайт: https://vcspectra.io
Телеграм: https://t.me/VCSpectra
Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Tази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.