Home

Ще получат ли купувачите на Shiba Inu и Dogecoin очакваната възвръщаемост на инвестициите? Мнозина се обърнаха към Everlodge за 20х растеж

05.09.2023 11:17 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ще получат ли купувачите на Shiba Inu и Dogecoin очакваната възвръщаемост на инвестициите? Мнозина се обърнаха към Everlodge за 20х растеж

Криптовалутата Shiba Inu (SHIB) отбеляза рязък ръст на активността след стартирането на Shibarium и достигна нови важни етапи. 

Много от хардкор ентусиастите на меме монети все още се интересуват от бъдещето на Dogecoin (DOGE) въпреки липсата на какъвто и да е технологичен напредък през този месец.

Най-голямо внимание обаче бе отделено на криптовалутата Everlodge (ELDG), която може да скочи с 20х при стартирането си.

Обобщение

  • Shiba Inu ще достигне $0.00001078 до края на 2023 г.
  • Dogecoin ще достигне $0.098
  • Everlodge ще скочи с 20х

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Прогноза за бъдещата цена на Shiba Inu (SHIB)

При криптовалутата Shiba Inu (SHIB) се наблюдава по-високо ниво на активност още от стартирането на мрежата Shibarium. Въз основа на данни от блокчейн анализатора, известен като Shibariumscan, в мрежата се наблюдава рязък скок от 100,000 адреса до 300,000 адреса. Освен това общият брой на транзакциите достигна границата от 520,000.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


В резултат на това мнозина сега са оптимистично настроени за бъдещето на криптовалутата на Шиба Ину. Наскоро цената на Shiba Inu се колебаеше между $0.00000791 и $0.00000842, запазвайки позицията си на 16-та по големина криптовалута по отношение на пазарната капитализация. Анализаторите обаче предвиждат масивен ръст, тъй като според прогнозата за цената на Shiba Inu тя може да достигне $0.00001078 до края на годината.

Бъдеща динамика на Dogecoin (DOGE)

Криптовалутата Dogecoin (DOGE) също отбеляза голяма активност, но в отрицателна посока. Отскоро стойността му е около ценовия диапазон от $0.066, а през последния месец се наблюдава спад от 23%. Впоследствие, въпреки че този низходящ тренд накара много инвеститори да се притеснят, има потенциал за възстановяването му.

Цената на Dogecoin достигна дъното си при $0.060. Това показва, че сега криптовалутата Dogecoin има бича перспектива и че в исторически план тя е успявала да се изкачи обратно нагоре след толкова дълбок спад. Всъщност цената би могла да премине над 50-дневната до 200-дневната SMA, които се оценяват на $0.070. Въз основа на прогнозата за цената на Dogecoin, тя ще се изкачи до $0.098. 

Очаква се Everlodge (ELDG) да поскъпне с 20х

Въпреки че Shiba Inu и Dogecoin могат да се възстановят, те може да не осигурят на инвеститорите очакваната възвръщаемост на инвестициите. В резултат на това те започнаха да се диверсифицират чрез Everlodge – проект, подготвен да направи пълна революция в сектора на недвижимите имоти, който е на стойност трилиони.

Това е първата в света блокчейн платформа и пазар, които ще помогнат на всеки в световен мащаб да стане собственик на луксозен хотел, вила или друг наличен имот само за $100. Блокчейн платформата дигитализира активите на недвижимите имоти и след това изработва NFT срещу луксозни ваканционни жилища. 

След това те се фракционират, за да може инвеститорите на дребно да ги закупят на по-малки единици. Освен това стойността на всяко NFT е пропорционална на недвижимия имот. Ако стойността на имота се увеличи през следващите години, ще се увеличи и стойността на NFT. Всички приходи от наем също ще постъпват пасивно при собствениците на NFT въз основа на техния дял. 

Членовете могат да получат достъп и до клуб за награди, който ще им даде възможност да печелят безплатни престои във всички луксозни имоти на платформата. Проектът се намира на етап 1 от предварителната си продажба, а ELDG, местният токен, използван за залагане и управление, се предлага на цена от само $0.012.

В резултат на това анализаторите прогнозират, че при пускането на пазара ще настъпи покачване от 20х. 

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Защо PEPE, DOGE и Dogen може да доминират по време на следващия бичи крипто пазар

Предстоящият бум на криптовалутите привлича вниманието към някои дигитални монети.

07.10.2024 18:40 4мин. четене Kosta Gushterov

Dogwifhat скача с почти 20% за ден, този токен дава 3,500%+ стейкинг награди

Dogwifhat (WIF), една от водещите меме криптовалути на Solana блокчейн мрежата, направи впечатляващ скок от близо 20% в рамките на 24 часа.

07.10.2024 13:46 3мин. четене Alexander Zdravkov

$500 в тези 3 конкурента на Dogecoin може да се превърнат в $50,000, преди DOGE отново да достигне $0.7

Dogecoin (DOGE) отдавна е една от най-популярните мемори монети, но изкачването ѝ до $0.7 по време на бичия поход през 2021 г. изглежда като далечен спомен.

07.10.2024 10:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Тенденции при криптовалутите за 2024 г: Етериум, Polygon, Toncoin, Brett, Dogwifhat и FoxLetFun (FLF)

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, се появява нова вълна от тенденциозни криптовалути, които предлагат комбинация както от утвърдени гиганти, така и от вълнуващи нови проекти.

07.10.2024 10:01 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.