Home

Chainlink и Bitcoin Spark: Вземане на правилни инвестиционни решения на днешните крипто пазари

01.09.2023 9:15 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Chainlink и Bitcoin Spark: Вземане на правилни инвестиционни решения на днешните крипто пазари

Ако бяхте купили Биткойн токени, когато активът струваше $1, можеше вече да сте милиардери, но огромна част от инвеститорите пропуснаха този шанс.

Ето друга възможност да влезете в крипто сектора с нещо, притежаващо потенциала на Биткойн. През последните седмици две известни криптовалути, Chainlink (LINK) и Bitcoin Spark (BTCS), предизвикват вълнение в крипто пространството.

Преглед на предназначението и технологията на Chainlink (LINK)

Chainlink играе важна роля в децентрализираните финанси (DeFi) и смарт договорите. Технологията на проекта преодолява пропастта между блокчейните и информацията от реалния свят, като позволява на смарт договорите да взаимодействат с външни данни.

Също така Chainlink се използва за достъп до множество блокчейни. Платформата също така предоставя надеждни данни на приложенията в DeFi екосистемата.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Крипто аналитиците предвиждат увеличение от 5.46% през 2023 г. Това са прогнози, основани на пазарен анализ и те нямат тежест, тъй като криптовалутите са нестабилни. 

Преглед на Bitcoin Spark (BTCS)

Bitcoin Spark е усъвършенствана криптовалута, която използва консенсусен механизъм, познат като доказателство за процес (Proof-of-Process, PoP), за да предефинира начина, по който взаимодействаме с дигиталните активи. 

Въпреки че Биткойн може да се сблъска с предизвикателства като бавни транзакции, високи такси за газ, сложен добив и липса на смарт договори, Bitcoin Spark е решението на всички тези проблеми. 

Добивът на Биткойн е скъп поради вида на оборудването, включено в процеса на добив. От своя страна високите разходите за оборудване затрудняват средния по големина инвеститор в добив на Биткойн.

Bitcoin Spark има за цел да промени това, като комбинира консенсусните механизми, познати като доказателство за работа (Proof-of-Work, PoW) и  доказателство за залог (Proof-of-Stake, PoS) в уникален консенсусен механизъм – PoP – позволяващ справедливи възнаграждения както за малките, така и за големите участници. Bitcoin Spark позволява на повече лица да добиват токени, като по този начин повишава сигурността.

Таксите, събрани в процеса на добив, отиват в майнинг пулове, като дава възможност за автоматизирано обратно изкупуване чрез стабилни монети. 

Екипът на BTCS ще създаде удобен за ползване софтуер за добив за всички устройства и ще гарантира, че той е функционален, без да оказва влияние върху живота на батерията.

Фактори, които трябва да вземете предвид, когато инвестирате в криптовалути

С възхода на дигиталните активи хората проучват пазара, преди да закупят каквато и да е дигитална валута. Съществуват няколко процедури за проучване, но е от значение да се провери уебсайтът на криптовалутата за социални връзки, техните бели книги и информация за търговия.

Социалната връзка ще ви насочи към техните общности, бялата книга ще ви даде подробна информация за проекта, а вие можете да започнете да търгувате, като използвате информацията за търговия, предоставена на уебсайта. 

Въпреки че Chainlink и Bitcoin Spark обещават солидна инвестиционна възможност, е сигурно, че крипто пазарът е нестабилен и се влияе от други фактори.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Solana се насочва към $350, Floki и Toncoin растат, а FoxLetFun се стреми да се увеличи 10 пъти и да завладее сцената на меме монетите

Крипто пазарът продължава да се раздвижва с вълнуващи промени от ключови играчи като Solana (SOL), Floki (FLOKI) и Toncoin (TON).

29.09.2024 14:22 5мин. четене Alexander Zdravkov

Bittensor и Render водят след намаляването на лихвите на Фед, дали този нов PropFi токен ще изпревари AI монетите

Bittensor и Render са едни от водещите монети в момента, особено след неотдавнашното намаляване на лихвения процент на Фед.

29.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Крипто кит, който държеше Avalanche (AVAX) от $3 до $100 наблюдава нов алткойн на цена под $0.08

Пазарен участник занимаващ се с крипто търговия, който извлече огромна полза от това, че държеше Avalanche (AVAX) от една от най-ниските цени на оценка от $3 до рекордната ѝ стойност от $100, се завърна в света на блокчейн.

29.09.2024 10:20 6мин. четене Kosta Gushterov

Търговец на Shiba Inu (SHIB), който спечели $1.2 милиона през май, инвестира в нова 10x монета, прогноза за цената на Toncoin (TON)

Известен търговец, който купи меме монетата Shiba Inu (SHIB) на стойност $2,700 през януари 2021 г. и реализира печалба от $1.2 милиона през май 2024 г., сега се насочва към DTX Exchange – нова монета, която може някога да осигури 10x печалба.

29.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.