Home

Кои криптовалути да закупим след новината за крипто лиценза на Twitter (X)

31.08.2023 18:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои криптовалути да закупим след новината за крипто лиценза на Twitter (X)

Последните новини около Twitter (X) гласят, че платформата е получила лиценз, който ѝ позволява да участва в крипто операции.

Това безспорно ще бъде новина от голям калибър за цялата индустрия, която може да вдигне цената както на Биткойн, така и цената на меме криптовалутите.

В тази статия ще разгледаме как именно меме криптовалути като любимата на Илон Мъск – Dogecoin и новите Wall Street Memes и Sonik, биха могли да се окажат големите печеливши в тази ситуация.

Какво означава този лиценз за Twitter (X)?

“Rhode Island Currency Transmission”, лицензът, който е законово задължителен за компании, извършващи финансови операции, свързани с изпращане и приемане на пари от името на потребителите, вече е одобрен и за X. Това позволява на компанията да управлява и прехвърля както традиционни средства, така и криптовалути. Решението беше взето на 28 август, както бе съобщено от Националната система за лицензиране в множество щати (NMLS).

Този напредък е важен момент в стремежа на Илон Мъск X да се превърне в приложение, в което ще се включват плащания както във фиатни пари, така и в криптовалути. Първоначално се очаква платежната функция на X да поддържа само стандартни валути, но Мъск ясно е указал на разработчиците в компанията да подготвят системата така, че в бъдеще да може лесно да се добави и функционалност за криптовалути.

Одобрението идва, след като X вече получи сходни лицензи в Мичиган, Мисури и Ню Хемпшир, които бяха одобрени на 5 юли. Така X вече има право да извършва трансфери в общо седем щата на САЩ.

Меме криптовалутите набират инерция

Меме криптовалутите като Dogecoin продължават да набират инерция и това на фона на все по-изразен интерес от страна на инвеститорите и обществеността. Илон Мъск, който отдавна е считан за “покровител” на $DOGE, не спира да го споменава в социалните медии, което неизменно провокира движение на пазара. След последните новини около получаването на лиценз от страна на Twitter (X), много се спекулира дали Dogecoin ще намери място като платежно средство.

Търговските данни показват, че $DOGE вече отбелязва над 4% ръст на дневна база, което е изненадващо стабилен показател. Въпреки лекия спад на цената през нощта, инвеститорските настроения са умерено оптимистични. Очакванията са, че в близко бъдеще криптовалутата може да покаже още по-значим ръст, особено ако Мъск продължи да го подкрепя или ако Dogecoin намери приложение в неговите проекти.

Въпреки това има две други меме криптовалути като $WSM, които могат да се окажат още по-успешни от DОGE в близко бъдеще.

Wall Street Memes ($WSM) – може би кандидат за топ 5 на меме криптовалутите

Само четири седмици остават до листването на Wall Street Memes ($WSM) на елитни крипто борси (Tier 1), а настроението в крипто общността е приповдигнато. Листването на тези престижни платформи може да е ключовият момент, който вероятно ще изстреля $WSM сред топ 5 на меме криптовалутите и ще го нареди сред любимеца на Мъск – $DOGE, $SHIB и меме сензацията на годината $PEPE.

Проектът вече се е доказал като един от най-обещаващите в този сегмент. С над 260,000 фена в Twitter и събрани доста над $25 милиона досега, $WSM създаде голям шум в крипто сферата. Меметата, свързани с проекта, редовно генерират десетки хиляди импресии, а общността е активна и ангажирана.

Един от основните фактори, които може да наклонят везните в полза на $WSM, е стейкингът. С над 244 милиона стейкнати токена и внушителна годишна доходност от 82%, проектът предлага допълнителни стимули за дългосрочно задържане на токена, като по този начин създава стабилност и увереност сред инвеститорите.

Съчетанието от силна общност, солидна финансова подкрепа и предстоящо листване на топ борси прави $WSM един от най-обещаващите кандидати за влизане в топ 5 на меме криптовалутите. Само времето ще покаже дали този потенциал ще бъде реализиран, но засега бъдещето изглежда обещаващо.

Sonik – меме криптовалута със страхотен стейкинг механизъм

Sonik е една от най-обещаващите нови криптовалути на пазара, с над $752,000 събрани в рамките на кратко време. Тази впечатляваща стартова сума е още една индикация за потенциала на този проект. С ниска начална цена, Sonik предлага достъп за тези, които искат да инвестират в криптовалути, но не искат да рискуват големи суми. Тази ниска цена от едва $0.000014 позволява на инвеститорите да придобият множество токени с относително малка инвестиция, което е страхотен начин да се увеличи позицията на пазара.

Освен това проектът предлага годишна доходност от 91%, което рядко се вижда в традиционните финансови инструменти и дори бие $WSM. С такава висока доходност, Sonik не само привлича вниманието на инвеститори, но също така предлага и реална възможност за увеличаване на стойността на вашата инвестиция през времето.

Съчетанието на ниска цена, висока доходност и успешна начална фаза на събиране на средства прави Sonik един от най-горещите нови проекти в крипто индустрията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Solana се насочва към $350, Floki и Toncoin растат, а FoxLetFun се стреми да се увеличи 10 пъти и да завладее сцената на меме монетите

Крипто пазарът продължава да се раздвижва с вълнуващи промени от ключови играчи като Solana (SOL), Floki (FLOKI) и Toncoin (TON).

29.09.2024 14:22 5мин. четене Alexander Zdravkov

Bittensor и Render водят след намаляването на лихвите на Фед, дали този нов PropFi токен ще изпревари AI монетите

Bittensor и Render са едни от водещите монети в момента, особено след неотдавнашното намаляване на лихвения процент на Фед.

29.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Крипто кит, който държеше Avalanche (AVAX) от $3 до $100 наблюдава нов алткойн на цена под $0.08

Пазарен участник занимаващ се с крипто търговия, който извлече огромна полза от това, че държеше Avalanche (AVAX) от една от най-ниските цени на оценка от $3 до рекордната ѝ стойност от $100, се завърна в света на блокчейн.

29.09.2024 10:20 6мин. четене Kosta Gushterov

Търговец на Shiba Inu (SHIB), който спечели $1.2 милиона през май, инвестира в нова 10x монета, прогноза за цената на Toncoin (TON)

Известен търговец, който купи меме монетата Shiba Inu (SHIB) на стойност $2,700 през януари 2021 г. и реализира печалба от $1.2 милиона през май 2024 г., сега се насочва към DTX Exchange – нова монета, която може някога да осигури 10x печалба.

29.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.