Home

Септември се очаква да бъде месецът на меме монетите: Тази меме криптовалута може да бъде голям хит

28.08.2023 18:30 4мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Септември се очаква да бъде месецът на меме монетите: Тази меме криптовалута може да бъде голям хит

Меме монетите се намират под път и над път на крипто пазара и определено ще продължим да виждаме нови такива. Въпреки това съществуват много малко меме криптовалути, които наистина имат съдържание и потенциал. 

Пазарът и инвеститорите имат късмет, защото има нова меме монета, наречена Rizz Monkey (RZZMNKY), която показва този скрит X фактор.

В статията ще навлезем в детайли относно този токен и ще ви разкрием всичко, което трябва да знаете за него.

Какво е Rizz Monkey?

Проектът Rizz Monkey се характеризира с невероятен чар, като се позиционира като една от най-обсъжданите меме криптовалути в момента. Отличава се с уникални характеристики като благотворителни инициативи, включително подкрепа за организации за защита на животните.

Поради тези детайли и вълнуващите планове за бъдещето, Rizz Monkey се издига над стандартните меме монети и предлага не само забавление, но и реална стойност, с която да допринесе за по-доброто бъдеще на животинските видове.

В момента етапът на предпродажба на $RZZMNKY е в ход и интересът е голям. Затова инвеститорите трябва да следят отблизо развитието на проекта, ако искат да станат част от него.

Има много неща, които да очакваме с нетърпение. В момента акцентът е върху предпродажбата и провеждането на кампании в социалните медии. След като този етап приключи, екипът ще се съсредоточи върху позиционирането на токена в централизирани и децентрализирани борси (CEX и DEX), както и платформи като CoinMarketCap.

След това вниманието ще се пренасочи към партньорства, общностни събития, маркетингови кампании, благотворителни инициативи и генерално общо разрастване на проекта.

Какво трябва да знаем за предварителната продажба на Rizz Monkey?

Токенът $RZZMNKY е създаден върху BSC (Binance Smart Chain) и предпродажбата му е разделена на три етапа, следвани от позициониране на различни борси. В текущия етап цената на RZZMNKY е $0.000005637, като в следващия етап тя ще се увеличи до $0.000006264. Токенът ще бъде позициониран на борсата с начална цена от $0.00000696.

55% от токените са заделени за предпродажбата и 20% за позициониране на борсите. Екипът получава 20% от общата наличност, докато 5% са отделени за маркетинг. Общата наличност на токени е 696969696, което е референция към популярната “интересна” числова последователност.

Използването на механизъм за твърда граница (hard cap) ограничава броя на токените в обращение, което осигурява внимателно управление на динамиката и контролиран пазарен капитал в началните етапи. Пълната наличност на токени ще стане достъпна два месеца и половина след предпродажбата, което дава време за поддържане на възходяща траектория на токена.

Освен това е въведен механизъм за удължено освобождаване (vesting), за да се предотвратят бързи и импулсивни продажби на токени веднага след старта. Разпределението на токените за инвеститорите се извършва на порции от 10% през период от 10 седмици.

Как да закупя Rizz Monkey?

Покупката на $RZZMKNY е доста проста. Първо, трябва да посетите уебсайта. Тъй като е BSC токен, трябва да се уверите, че портфейлът ви е достъпен на BEP-20 мрежата.

След това можете да закупите токена с BNB, USDT, ETHB или BTCB. Изберете една от тези валути, за да осъществите сделката на уебсайта. Кликнете на бутона за покупка, за да финализирате плащането, и ще може да ги заявите, когато датата настъпи.

Токенът първо ще бъде предоставен на PancakeSwap, но със сигурност скоро ще намери място и на други борси.

Защо да закупя Rizz Monkey вместо Биткойн или други алткойни?

Закупуването на Rizz Monkey вместо Биткойн или други алткойни може да предложи няколко уникални предимства. Септември обикновено е слаб месец за Биткойн, а алткойните, които вече са листнати, също могат да пострадат от нестабилния пазар. Според CoinMarketCap, индексът за пазарни настроения продължава да бъде 35 от 100, което показва лек песимизъм.

В този ред на мисли, Rizz Monkey предлага по-голяма стабилност поради своята предпродажба, при която цената само ще се увеличава. Това създава усещане за сигурност и предпазливост, особено за нови инвеститори, които искат да избегнат волатилността, характерна за крипто пазара.

Освен това, Rizz Monkey е не просто меме криптовалута, но и проект с благотворителни инициативи. Това го прави не само забавен, но и социално отговорен избор. Освен атрактивната си цена и предстоящите планове за разширение, Rizz Monkey има и стратегически планове за партньорства и общностни събития, които биха могли да увеличат стойността на токена в средносрочен и дългосрочен план.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Кои криптовалути ще скочат най-много през октомври на фона на бичия тренд?

Септември завърши с впечатляващ ръст на крипто пазара, като някои водещи проекти отбелязаха стабилни печалби.

30.09.2024 14:15 3мин. четене Alexander Zdravkov

Топ 4 най-добри ускорители на Биткойн транзакции

Биткойн ускорителят е услуга, предназначена да ускори времето за потвърждение на вашата транзакция, дори когато мрежата е претоварена.

30.09.2024 13:41 5мин. четене Kosta Gushterov

Celestia поскъпва на фона на новината за набиране на $100 милиона, SUI и FXGuys може да надминат очакванията на инвеститорите

В голямо положително развитие за крипто пространството, Celestia (TIA) затвори последния си кръг на финансиране в размер на $100 милиона, докато Sui (SUI) се представи добре в класацията, като нарасна с 47% за една седмица.

30.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Съперник на Solana (SOL) реализира 1.67x за по-малко от месец; Ентусиастите прогнозират 2,500% печалби до 2025 г.

Разрастването на криптовалутите доведе до промени и в един от секторите, които предизвикват хайп като решенията за токенизирани реални активи (RWA).

30.09.2024 10:05 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.