Home

Оман открива център за добив на криптовалути за $350 милиона, бичи новини за Bitcoin, Monero и Bitcoin Spark

28.08.2023 17:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Оман открива център за добив на криптовалути за $350 милиона, бичи новини за Bitcoin, Monero и Bitcoin Spark

Последните доклади сочат, че султанатът на Оман е разкрил нова операция за добив на дигитални валути и хостинг на данни на стойност $350 милиона.

Това е вторият център за добив, който се открива в държавата през последните десет месеца. Този ход показва, че крипто индустрията се разраства в сравнение с други технологични иновации. Сектора вече е привлякал няколко мащабни и малки предприемачи в блокчейн екосистемата. 

В крипто екосистемата се появиха и други развиващи се функции, включително внедряването на смарт договори. Тези функции подобриха работата и ефективността на блокчейн технологията. Новият форк на Биткойн има различни характеристики, включително интегрирана, развита система за смарт договори и процес на валидиране на двоен консенсус, който позволява прозрачност в технологията на главната книга.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Потребителите на блокчейн трябва да се радват на новата платформа, тъй като тя има съществени характеристики, необходими за експоненциален растеж.

Прогноза за цената на Биткойн

При сегашните колебания на крипто пазарите Биткойн успя да се покачи леко. Според спекулациите на анализаторите цената на токена може да избухне по време на предстоящия бичи ръст, който се очаква да се случи през първото тримесечие на 2024 г. Повечето алткойни, като например Етериум, са силно зависими от Биткойн, тъй като той бе първият крипто актив и доста допринесе за първия крипто бичи пазар през 2013 г. 

Bitcoin Spark очарова инвеститорите

С предстоящите крипто проекти на ниво предварителна продажба, Bitcoin Spark привлича много крипто фанатици.

Проектът има за цел да осигури платформа за множество процеси за генериране на доходи, които носят пасивен доход на членовете на общността. Новият участник разполага с механизъм, който позволява на потребителите на блокчейн да участват в процеса на добив и да получават възнаграждения. 

За да насърчи пълната децентрализация, платформата разполага с уникална система, която улеснява линейното разпределение на възнагражденията между по-големите и по-малките членове на общността. Проектът има отчетлива пътна карта, която очертава пътя на проекта към успеха. 

Bitcoin Spark разполага с децентрализирано приложение, което улеснява дейностите по добив. Мрежата използва двата интегрирани механизма – доказателство за залог и доказателство за работа, които позволяват отдаването под наем на изчислителна мощност на устройствата, извършващи добив. 

Тези електронни устройства се нуждаят от интернет скорости, започващи от 50 MBps, за да добиват BTCS токени. Въпреки това добивът все още не е започнал. 

Екипът на Bitcoin Spark ще генерира удобна за потребителя програма, която може да се приспособи към Windows, OS, Linux, IOS, Mac и Android, позволявайки на потребителите да добиват от всяко устройство. Красотата на метода е, че данните не се съхраняват извън оперативната памет; използва се единствено изчислителната мощност. Този механизъм за обработка подобрява сигурността. 

Подобно на други мрежи, приложението ще работи като портфейл за мрежата на Bitcoin Spark. По време на дебюта мрежата няма да бъде съвместима с EVM портфейли като Metamask.

Лицата, които биха искали да държат или да закупят местната валута (BTCS) в Metamask, ще трябва да извършват дейността в Етериум с обвити (wrapped) BTCS.

Освен това платформата има уникален метод за генериране на приходи, който ще включва реклами и отдаване под наем на изчислителна мощност на членовете на общността. Екипът ще взема 3% от приходите, генерирани от отдаване под наем на процесорна мощност и 50% от рекламите. 

Останалата част от приходите ще бъде включена в пуловете за добив на енергия за участниците в мрежата.

Понастоящем проектът се намира в третата си фаза на предварителна продажба. Участниците, които желаят да придобият по-евтини ICO токени, могат да обърнат внимание на настоящата трета фаза на предварителна продажба на проекта, когато всеки BTCS токен струва $2. Всички лица придобили токени от предварителната продажба на проекта от третата фаза ще получат 12% бонус за покупката на всеки токен.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Solana се насочва към $350, Floki и Toncoin растат, а FoxLetFun се стреми да се увеличи 10 пъти и да завладее сцената на меме монетите

Крипто пазарът продължава да се раздвижва с вълнуващи промени от ключови играчи като Solana (SOL), Floki (FLOKI) и Toncoin (TON).

29.09.2024 14:22 5мин. четене Alexander Zdravkov

Bittensor и Render водят след намаляването на лихвите на Фед, дали този нов PropFi токен ще изпревари AI монетите

Bittensor и Render са едни от водещите монети в момента, особено след неотдавнашното намаляване на лихвения процент на Фед.

29.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Крипто кит, който държеше Avalanche (AVAX) от $3 до $100 наблюдава нов алткойн на цена под $0.08

Пазарен участник занимаващ се с крипто търговия, който извлече огромна полза от това, че държеше Avalanche (AVAX) от една от най-ниските цени на оценка от $3 до рекордната ѝ стойност от $100, се завърна в света на блокчейн.

29.09.2024 10:20 6мин. четене Kosta Gushterov

Търговец на Shiba Inu (SHIB), който спечели $1.2 милиона през май, инвестира в нова 10x монета, прогноза за цената на Toncoin (TON)

Известен търговец, който купи меме монетата Shiba Inu (SHIB) на стойност $2,700 през януари 2021 г. и реализира печалба от $1.2 милиона през май 2024 г., сега се насочва към DTX Exchange – нова монета, която може някога да осигури 10x печалба.

29.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.