Home

Етериум китове натрупаха $94 милиона само за 7 дни – очаква ли ни възстановяване?

28.08.2023 11:00 2мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Етериум китове натрупаха $94 милиона само за 7 дни – очаква ли ни възстановяване?

Големи инвеститори се възползваха от неотдавнашния спад на цената на Етериум миналата седмица, за да увеличат дяловете си, както съобщава Lookonchain, компания за блокчейн анализи.

През този период стойността на Етериум (ETH) временно спадна под $1,600.

Признаците сочат, че заможните инвеститори със значителни дялове в Етериум са се възползвали от възможността, предоставена от нестабилността на цената, за да придобият повече ETH, проявявайки увереност в потенциалните бъдещи печалби.

Въз основа на данни от Lookonchain четирима основни играчи на пазара на криптовалути са натрупали ETH на обща стойност $94 милиона през последните седем дни.

Тези значителни покупки от страна на големите инвеститори, се случиха, докато ETH преживяваше най-значителния си спад от юни насам. Цената се срина от над $1,700 в четвъртък до приблизително $1,540 в рамките на няколко часа. 

Биткойн (BTC), който представлява около 46,4% от общата капитализация на криптопазара, също преживя спад, като се потопи под $26,000, преди да се възстанови и да надхвърли границата от $26,000 в рамките на няколко часа.

На 19 юли портфейл, който държеше Етериум и бешe неактивен в продължение на осем години, прехвърли на активи на стойност над $116 милиона към портфейл на борсата Kraken, което предизвика значително любопитство в крипто общността. 

Освен това друг адрес, неактивен в продължение на 8.1 години, наскоро се събуди, като прехвърли 191 Етериум токена на стойност около $317,000.

Действията на тези китове, купуващи Етериум въпреки неотдавнашния спад на цената му, предполагат възможността за предстоящо възходящо движение на пазара.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Oправда ли очакванията airdrop събитието на Hamster Kombat?

Hamster Kombat, популярна игра в Telegram, която позволява на потребителите да печелят чрез докосване на екрана (tap-to-earn), наскоро пусна своя токен HMSTR на няколко известни борси.

29.09.2024 21:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Какво може да сигнализира възстановяването на цената на Етериум?

През последните седмици Етериум показа забележително възстановяване на цените, което накара някои анализатори да предположат, че това може да е само началото на обещаваща тенденция за алткойна.

29.09.2024 20:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Coinbase добави нов алткойн към пътната карта за листване

Coinbase, водеща борса за криптовалути в Съединените щати, обяви добавянето на предстоящ проект за повторен стейкинг на Етериум (ETH) към плановете си за листване.

29.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

XRP регистрира бичи импулс на фона на регулаторната несигурност

На фона на различни спекулации относно потенциални обжалвания от страна на SEC, XRP успешно преодоля съпротивата на симетричен триъгълник при $0.605, което показва бичи тренд в движението на цените на алткойните.

29.09.2024 18:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.