Home

Как да купите Биткойн (BTC) и Everlodge (ELDG) евтино? Ръководство за начинаещи

26.08.2023 11:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Как да купите Биткойн (BTC) и Everlodge (ELDG) евтино? Ръководство за начинаещи

Потопете се в света на крипто инвестициите с това ръководство за начинаещи за покупка на Биткойн (BTC) и проучване на иновативния токен Everlodge (ELDG).

Открийте най-евтиния начин за закупуване на двете монети сега.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите

Стабилността на Биткойн в последно време: Анализ на ценовите тенденции

Биткойн (BTC) напоследък демонстрира необичайно ниво на стабилност, като през август разликата между неговите ленти на Болинджър е едва 2.9%, което отразява тесен търговски диапазон за обикновено волатилния актив.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


През последните седмици Биткойн (BTC) изпитваше минимални ценови колебания, като се колебаеше около $26,000. Това доведе до забележително нисък 30-дневен годишен коефициент на променливост от 17%.

За тези, които искат да се потопят в света на Биткойн (BTC), без да инвестират голяма част от стредствата си, има няколко рентабилни метода за придобиване на тази дигитална валута.

Един от разпространените варианти е да се използват борси за криптовалути като Coinbase, Binance или Kraken. Тези платформи позволяват на потребителите да свържат банковите си сметки и да закупят Биткойн (BTC) директно, като използват фиатна валута. Освен това партньорските пазари като LocalBitcoins дават възможност на купувачите да намерят продавачи, готови да приемат различни методи на плащане, включително пари в брой.

Как да купя Биткойн евтино

Съществуват няколко начина, по които можете да закупите Биткойн, като например DEXs, CEXs, Биткойн (BTC) ATM, брокери и P2P платформи. Въпреки това, най-рентабилният метод за придобиване на BTC е използването на криптоборса, благодарение на техните ниски такси.

  • Стъпка 1: Проучете и изберете реномирана борса за криптовалути, известна с конкурентни такси и удобен за ползване интерфейс.
  • Стъпка 2: Регистрирайте се в избраната борса, като предоставите необходимата лична информация и потвърдите самоличността си, както се изисква.
  • Стъпка 3: Депозирайте средства в сметката си в борсата, като използвате предпочитан метод за плащане, например банков превод или дебитна/кредитна карта.
  • Стъпка 4: Поставете лимитирана поръчка, а не пазарна поръчка. Това ви позволява да посочите цената, която сте готови да платите, като по този начин увеличавате шансовете си да купите на по-ниска цена.
  • Стъпка 5: Натиснете бутона за покупка, за да завършите сделката. Сега изчакайте монетите да влязат в сметката ви.

Everlodge (ELDG) предизвиква индустрията на недвижими имоти

Everlodge (ELDG) предизвиква сектора на недвижимите имоти, като гениално обединява частичната собственост върху имоти, привлекателността на разпределеното във времето ползване на собственост и трансформиращата сила на NFT.

Това новаторско съчетание превръща Everlodge в трансформираща сила в индустрията. От разкошни вили до първокласни хотели, първокласните имоти претърпяват дигитална трансформация в NFT, вграждайки данните за собствеността в метаданните на смарт договорите. Тези NFT са разделени, като предлагат иновативна входна точка към пазара на луксозни недвижими имоти. С нарастването на стойността на имотите се увеличава и стойността на съответните NFT части.

Everlodge обаче е нещо повече от инвестиционна платформа; това е цялостно преживяване в областта на недвижимите имоти. Отличителна характеристика е Клубът за награди, предоставящ безплатни престои и възможност за препродажба на тези престои.

В сърцето на екосистемата на Everlodge се намира токенът ELDG, който отключва привилегии като намалени цени и пасивен доход чрез стейкинг. На цена от $0.010 при първоначалната предварителна продажба се очаква токените ELDG да нараснат с 280%, с потенциал за забележително 30-кратно увеличение при стартирането на платформата.

Как да купя Everlodge (ELDG) евтино

Понастоящем ELDG може да се закупи само на уебсайта на Everlodge чрез крипто портфейл. Ето едно кратко ръководство, което ще ви помогне да започнете.

  • Стъпка 1: Започнете, като посетите официалния уебсайт на Everlodge, където се провежда предварителната продажба.
  • Стъпка 2: Свържете предпочитания от вас крипто портфейл с уебсайта Everlodge. Уверете се, че портфейлът поддържа токена ELDG (ERC-20).
  • Стъпка 3: Изберете количеството ELDG токени, което искате да придобиете в предварителната продажба.
  • Стъпка 4: Прегледайте данните за покупката и потвърдете транзакцията. Следвайте предоставените инструкции, за да финализирате плащането, като използвате свързания си крипто портфейл.
  • Стъпка 5: При успешно завършване на транзакцията ще получите потвърждение на уебсайта и в крипто портфейла си.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Solana се насочва към $350, Floki и Toncoin растат, а FoxLetFun се стреми да се увеличи 10 пъти и да завладее сцената на меме монетите

Крипто пазарът продължава да се раздвижва с вълнуващи промени от ключови играчи като Solana (SOL), Floki (FLOKI) и Toncoin (TON).

29.09.2024 14:22 5мин. четене Alexander Zdravkov

Bittensor и Render водят след намаляването на лихвите на Фед, дали този нов PropFi токен ще изпревари AI монетите

Bittensor и Render са едни от водещите монети в момента, особено след неотдавнашното намаляване на лихвения процент на Фед.

29.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Крипто кит, който държеше Avalanche (AVAX) от $3 до $100 наблюдава нов алткойн на цена под $0.08

Пазарен участник занимаващ се с крипто търговия, който извлече огромна полза от това, че държеше Avalanche (AVAX) от една от най-ниските цени на оценка от $3 до рекордната ѝ стойност от $100, се завърна в света на блокчейн.

29.09.2024 10:20 6мин. четене Kosta Gushterov

Търговец на Shiba Inu (SHIB), който спечели $1.2 милиона през май, инвестира в нова 10x монета, прогноза за цената на Toncoin (TON)

Известен търговец, който купи меме монетата Shiba Inu (SHIB) на стойност $2,700 през януари 2021 г. и реализира печалба от $1.2 милиона през май 2024 г., сега се насочва към DTX Exchange – нова монета, която може някога да осигури 10x печалба.

29.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.