Home

Може ли да забогатеете с 1,000 лева инвестиция в новата меме криптовалута Sonik? 

22.08.2023 17:43 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Може ли да забогатеете с 1,000 лева инвестиция в новата меме криптовалута Sonik? 

Меме криптовалутите са страхотен начин за генериране на висока доходност за тези, които обичат да рискуват.

Това се случи на хиляди крипто ентузиасти, които инвестираха рано в Биткойн и Етериум. Същото се случи и на трейдъри, които усетиха огромния потенциал на меме монети като Dogecoin, Shiba Inu и Pepe.

Всеки от тези токени се изстреля след старта си, като някои от тях предоставиха ROI от 100x в рамките на няколко седмици. През 2021 г., Dogecoin скочи с цели 125x – един инвеститор, известен като “SlumDOGE Millionaire” съобщи, че е спечелил $1 милион за отрицателно време на пазара.

В тази статия ще разгледаме Sonik, един токен, който може да предостави шанс за добра доходност пред ранните инвеститори.

Sonik – стейкинг меме криптовалутата, която може да напълни джобовете на ранните си инвеститори

Sonik Coin е ново попадение в света на криптовалутите, но вече успява да привлече внимание и капитал. Стартира през миналата седмица, като досега събра над $250,000 в своята предпродажба. С токеномика, фокусирана върху стейкинга и амбициозни планове за бъдещето, Sonik може би предлага уникална възможност за ранните си инвеститори.

Как се движи $SONIK на фона на $DOGE и $BTC?

Сега е подходящ момент да сравним цената на Sonik с тази на други криптовалути в началото на тяхното съществуване. Dogecoin започна с цена, която беше почти несъществена ($0.0004), a Биткойн стартира на стойност доста под един долар ($0.0009). Всичко това навява на мисълта, че ранните инвеститори, които са били достатъчно търпеливи, са генерирали огромни печалба.

В момента Sonik има цена от $0.000014, което оставя място за значителен растеж, ако инвеститорите решат, че този проект има потенциал. При добро стечение на обстоятелствата, $SONIK може да достигне цена от $0.0014, което би означавало цели 100 пъти скок.

Токеномика и стейкинг

Един от най-забележителните аспекти на Sonik е неговата токеномика. Проектът предвижда 50% от токените да бъдат предложени в предварителната продажба, докато 40% са специално за стейкинг. Останалите 10% са отредени за ликвидност на DEX борсите.

Стейкингът е особено привлекателен, тъй като предлага на инвеститорите възможност за пасивен доход чрез задържане на токените си, вместо да ги търгуват активно. Така се стабилизира цената на токена, защото инвеститорите имат шанс да спечелят пасивен доход, вместо да търгуват директно след края на предпродажбата.

От снимката можем да видим, че годишният процент доходност достига до внушителните 231%, което означава, че една инвестиция от 1.000 лева, която се заключи за една година, може да донесе потенциално до 3,310 лева на следващата година, като в това уравнение дори не включваме сценарий за увеличение на цената. 

Ако цената се покачи 10х, то не само началният ви капитал ще се увеличи, но и стейкнатите токени също. Тоест, вместо да разполагате с 10,000 лева от вашата инвестиция, вие ще имате 33,100 лева, или 33Х реализирана доходност. 

Макар да няма гаранции, че това ще се случи, мнозина инвестират дребни суми, с които се надяват, че след няколко месеца или година, техният капитал ще се повиши многократно.

Общност и бъдещи планове

Sonik е криптовалута, която се стреми към създаване на силна и ангажирана общност. Екипът зад проекта има амбициозни планове, като целта е да достигнат пазарна капитализация от $100 милиона. Особено важно е, че няма стъпаловидно ценообразуване в предпродажбата или други усложнени механизми, които биха могли да забавят стартирането на проекта. С ниския праг за краудфъндинг от едва $2.098 милиона, Sonik е готов да стартира бързо и ефективно.

Освен това, не са планирани средства за екипа, което беше и една от основните критики към проекти като Ripple, които отделят цели 20% за основателите си.

Защо да инвестирам в $SONIK вместо в традиционните криптовалути?

Разбира се, тук идва и основният въпрос – дали Sonik предлага най-добрите възможности за инвеститорите. Нека видим и три причини, заради което поне трябва да се замислите:

1. Ниска цена на придобиване

Ниската цена на придобиване е една от най-атрактивните характеристики на Sonik, особено за младите и начинаещи инвеститори. За разлика от утвърдени криптовалути като Биткойн, където една монета вече струва над $26,000, Sonik предлага възможността за масово придобиване на токени на много по-ниска цена. Това означава, че с дребна инвестиция, можете да станете собственик на милиони Sonik токени.

Възможността да купите голямо количество токени на ниска цена ви предоставя възможността да заемете значителна позиция на пазара, което би било много по-трудно с криптовалути с висока стойност като Биткойн или Етериум.

В този случай, имате шанса да се възползвате от евентуални ценови скокове, а не просто да “оберете трохите от масата” с минимален брой токени на по-скъпите криптовалути.

Това прави монетата привлекателен избор, особено за тези, които са нови в света на криптовалутите и искат да експериментират с малка инвестиция.

2. Покупка без такси

Един от големите плюсове на инвестиране е възможността за закупуване на Sonik токени без такси. Тъй като може да купите токените директно от официалния сайт на проекта, няма нужда да се притеснявате от комисионни или други такси, които биха могли да увеличат общата стойност на вашата инвестиция. Това може да звучи като дребно предимство, но дори 1-2% разлика в таксите може да има голямо влияние върху вашата печалба в дългосрочен план.

Мнозина инвеститори се оплакват, че крипто борсите “изяждат” техните печалби чрез различни такси и спредове. При $SONIK, единственото, което заплащате, е мрежовата такса, която не зависи от проекта – тя се изплаща директно на Етериум мрежата.

Пасивен доход

Стейкингът е един от начините за получаване на пасивен доход. С едната разлика, че вместо безсрамно ниските лихви по банковите депозити, тук имате шанс за реален доход, който да надмине нивата на инфлация.

И макар да поемате риск, в случай че цената се срине, то едно увеличение дори с 44% на цената, би означавало удвояване на вашите печалби в рамките на една година. 


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Bittensor и Render водят след намаляването на лихвите на Фед, дали този нов PropFi токен ще изпревари AI монетите

Bittensor и Render са едни от водещите монети в момента, особено след неотдавнашното намаляване на лихвения процент на Фед.

29.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Крипто кит, който държеше Avalanche (AVAX) от $3 до $100 наблюдава нов алткойн на цена под $0.08

Пазарен участник занимаващ се с крипто търговия, който извлече огромна полза от това, че държеше Avalanche (AVAX) от една от най-ниските цени на оценка от $3 до рекордната ѝ стойност от $100, се завърна в света на блокчейн.

29.09.2024 10:20 6мин. четене Kosta Gushterov

Търговец на Shiba Inu (SHIB), който спечели $1.2 милиона през май, инвестира в нова 10x монета, прогноза за цената на Toncoin (TON)

Известен търговец, който купи меме монетата Shiba Inu (SHIB) на стойност $2,700 през януари 2021 г. и реализира печалба от $1.2 милиона през май 2024 г., сега се насочва към DTX Exchange – нова монета, която може някога да осигури 10x печалба.

29.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

IntelMarkets (INTL) на цена $0.018 може да е по-обещаваща опция от Етериум (ETH) и Cardano (ADA) – научете защо

Позиционирането за огромни печалби в сектора на криптовалутите може да бъде толкова лесно, колкото намирането на евтини и стабилни алткойни в ранните им етапи.

29.09.2024 6:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.