Home

VC Spectra (SPCT) срещу Litecoin (LTC) и Stellar (XLM): Кой ще постигне по-големи печалби през 2023 г.?

22.08.2023 10:42 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
VC Spectra (SPCT) срещу Litecoin (LTC) и Stellar (XLM): Кой ще постигне по-големи печалби през 2023 г.?

През август 2023 г. Litecoin (LTC) и Stellar (XLM) станаха свидетели на нови развития в своите платформи. И все пак Litecoin (LTC) се потапя все по-ниско след третото си халвинг събитие, което постави инвеститорите му в лоша позиция. 

Междувременно Stellar (XLM) си подава ръка с нови партньори, за да разшири влиянието си на пазара. Но именно VC Spectra (SPCT) печели надпреварата за доверието на инвеститорите над своите конкуренти, след като наскоро приключи частната си сийд продажба, набирайки $2.4 милиона.

Но решаващият въпрос, на който трябва да се отговори, е кой ще постигне по-големи печалби през 2023 г.?

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Третото халвинг събитие тласка Litecoin (LTC) надолу

Цената на Litecoin (LTC) се понижи с 14% от $91.39 до $78.3 след VC Spectra (SPCT), което се случи на 2 август 2023 г. Този халвинг има значителни последици за миньорите на Litecoin (LTC), тъй като намалява възнагражденията им наполовина.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Първоначално имаше оживление и изглеждаше, че секторът за добив на Litecoin (LTC) е на възходяща траектория, показвайки обещаващи признаци на разрастване. И все пак, ако се вникне по-дълбоко в мрежовата статистика на Litecoin, се очертава различен разказ. 

Анализът на цената на Litecoin (LTC) показва, че тя се понижава. Хаш рейтът на Litecoin (LTC) също отбеляза спад от 16% от 847.85 TH/s на 2 август до 712.70 TH/s на 16 август.

Тази низходяща тенденция в цената на Litecoin (LTC) може да се отдаде на намаляването на възнаграждението за миньорите от 12.5 LTC на 6.25 LTC. Това е видно от спада в хеширащата мощност на Litecoin (LTC), който измерва изчислителната мощност, която мрежата осигурява.

Stellar (XLM) обединява усилията си с MoneyGram в скорошен ход

Цената на Stellar (XLM) се повиши с 8% през последния месец от $0.12 до $0.13. Увеличението на цената обаче е незначително в сравнение с впечатляващия скок от 76% на цената на Stellar (XLM) на 13 юли 2023 г.

Стойността на Stellar (XLM) се повиши от $0.09 до $0.16 за един ден след частичната победа на Ripple срещу Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ на 13 юли. Въпреки това цената на Stellar (XLM) показва плоско движение на графиката след високия скок.

При едно ново развитие Stellar (XLM) инвестира в MoneyGram на 15 август, за да разшири пазарното си влияние. Но изглежда, че новината все още няма положителни последици за Stellar (XLM), тъй като цената на токена се понижи с 1.4% от $0,134 до $0.128 през последните 24 часа. 

Очаква се цената на Stellar (XLM) да претърпи рязка корекция през следващите седмици, като продължи да се понижава.

VC Spectra (SPCT) гарантира печалби до 220% през 2023 г. за нови инвеститори

VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд и платформа за търговия, която гарантира на своите инвеститори сигурни и безопасни инвестиционни възможности. VC Spectra (SPCT) привлича вниманието на инвеститорите поради своята реална полезност и потенциал за по-висока възвръщаемост на инвестициите (ROI).

Причината, поради която VC Spectra (SPCT) владее сърцата на инвеститорите, е, че във VC Spectra (SPCT) работят технически експерти и инвестиционни гурута, които внимателно анализират пазара и идентифицират инвестиционни възможности с висок потенциал за печалба.

VC Spectra (SPCT) е токен по BRC-20 стандарт, който следва дефлационна рамка като Биткойн. В момента VC Spectra (SPCT) е във втори етап на публичната си предварителна продажба с цена на токена от $0.025. Това е увеличение с 212.5% спрямо цената от първи етап, която е $0.008. 

Инвеститорите от първи етап ги очаква печалба от 900% до края на публичната предварителна продажба на VC Spectra. Но не всичко е загубено.

VC Spectra (SPCT) гарантира огромна 220% печалба за тези, които се присъединят сега и допълнителни печалби, след като се присъедини към основните борси през 2023 г. 

Не забравяйте, че колкото повече чакате, толкова по-ниски са печалбите.Така че не забравяйте да се качите на вагона, докато все още има време.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Крипто кит, който държеше Avalanche (AVAX) от $3 до $100 наблюдава нов алткойн на цена под $0.08

Пазарен участник занимаващ се с крипто търговия, който извлече огромна полза от това, че държеше Avalanche (AVAX) от една от най-ниските цени на оценка от $3 до рекордната ѝ стойност от $100, се завърна в света на блокчейн.

29.09.2024 10:20 6мин. четене Kosta Gushterov

Търговец на Shiba Inu (SHIB), който спечели $1.2 милиона през май, инвестира в нова 10x монета, прогноза за цената на Toncoin (TON)

Известен търговец, който купи меме монетата Shiba Inu (SHIB) на стойност $2,700 през януари 2021 г. и реализира печалба от $1.2 милиона през май 2024 г., сега се насочва към DTX Exchange – нова монета, която може някога да осигури 10x печалба.

29.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

IntelMarkets (INTL) на цена $0.018 може да е по-обещаваща опция от Етериум (ETH) и Cardano (ADA) – научете защо

Позиционирането за огромни печалби в сектора на криптовалутите може да бъде толкова лесно, колкото намирането на евтини и стабилни алткойни в ранните им етапи.

29.09.2024 6:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Може ли този алткойн да надмине Етериум с рали от 2,000%? Инвеститорите в PropFi наблюдават!

Етериум отдавна е носител на стандарта за децентрализирани финанси и интелигентни договори, но бързо развиващото се криптопространство винаги търси следващото голямо нещо.

28.09.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.