Home

Bitcoin Spark: Новият претендент, който предизвиква Етериум и Solana

23.08.2023 19:42 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Spark: Новият претендент, който предизвиква Етериум и Solana

Навлизането на Bitcoin Spark с иновативни решения, които оспорват господството на утвърдени платформи като Етериум и Solana създава вълнение.

Bitcoin Spark навлиза като претендент, който може да промени пейзажа на крипто пазара чрез своя консенсусен механизъм, наречен доказателство за процес (Proof-Of-Process, PoP), предназначен да наруши статуквото.

Bitcoin Spark (BTCS)

Навлизането на Bitcoin Spark с блокчейн технология на високо ниво наруши предизвика гиганти като ETH и SOL. PoP блокчейн технологията се стреми да предложи решения на всички предизвикателства, пред които са изправени блокчейн системите, включително мащабируемост, разходи и децентрализация.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Уникалният подход на BTCS гарантира, че възнагражденията за миньорите не се определят единствено от суровата изчислителна мощ или размера на залога, а чрез система, насърчаваща децентрализацията и повишаваща сигурността.

Проекта разгръща приложение, което улеснява влизането в екосистемата на BTCS и улеснява добива, валидирането, наградите и достъпа до други продукти и услуги, като например BTCS портфейл и създаване на dApps в бъдеще. 

BTCS набляга на сигурността и достъпността за мрежовите миньори. Платформата позволява на участниците да потвърждават окончателността на транзакциите чрез нелинейна система за възнаграждения, управлявана чрез усъвършенстван алгоритъм. 

Пускането на BTCS в основната мрежа включва стабилно приложение за различни операционни системи, което позволява на миньорите да предоставят изчислителната мощ на своето устройство на мрежата. 

Тази първоначална фаза включва решаване на шестнайсетични хеш пъзели по PoW метода, като наградите са структурирани нелинейно, за да се предотврати прекомерната централизация на добивната мощност. 

Миньорите могат да регулират разпределението на ресурсите на устройствата си за добив въз основа на своите предпочитания, като по този начин насърчават гъвкавостта. Приложението работи в защитена виртуална среда, отделна от операционната система на устройството, като гарантира безопасността на миньорите, докато те получават компенсация за своя принос.

Какво е Етериум?

Етериум е най-големият алткойн с пазарна капитализация от $215 милиарда долара и е популярна децентрализирана платформа за dApps и смарт договори. Тя поставя основата, върху която другите платформи изграждат своите системи.

Основният фокус на Етериум е върху осигуряването на платформа за разработчиците за създаване и внедряване на приложения и въвеждане на концепции за смарт договори. Тези договори могат да налагат транзакции при изпълнение на определени условия, като елиминират посредниците. 

Родната криптовалута на мрежата на Етериум, ETH, изпълнява различни функции в рамките на платформата, включително заплащане на такси за транзакции, участие в механизма за консенсус (добив или залагане) и служи като средство за размяна. Гъвкавата инфраструктура на Етериум е допринесла за създаването на различни dApps, DeFi платформи, NFT и др.

Мъртва ли е Solana?

Solana не е мъртва, но връзката ѝ с FTX почти нанесе на SOL фатален удар.

Solana се стремеше да се утвърди със своята уникална скорост, мащабируемост и сигурност. Solana беше създадена с ясна цел: да позволи извършването на огромен брой транзакции в секунда, без да се прави компромис със сигурността. 

Сътрудничеството с ключови играчи в крипто и технологичния сектор отвори нови възможности за платформата, демонстрирайки нейния потенциал за разнообразни случаи на използване. Въпреки периодичните временни прекъсвания, реакцията на Solana е похвална, демонстрирайки своята отдаденост към потребителите чрез бързо решаване на проблемите и прозрачна комуникация. 

Разработчиците постоянно разширяват границите на платформата, а инвеститорите показват непоколебима вяра в нейния потенциал.

Популярността на Solana е очевидна от нарастващия брой децентрализирани приложения (DApps) и проекти, изградени на нейна основа. Въпреки това тя се бори с обвиненията на FTX и делата на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (BTC), които трябва да води.

Повече за Bitcoin Spark и ICO тук:

Уебсайт: https://bitcoinspark.org/

Купете BTCS: https://network.bitcoinspark.org/register


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Solana се насочва към $350, Floki и Toncoin растат, а FoxLetFun се стреми да се увеличи 10 пъти и да завладее сцената на меме монетите

Крипто пазарът продължава да се раздвижва с вълнуващи промени от ключови играчи като Solana (SOL), Floki (FLOKI) и Toncoin (TON).

29.09.2024 14:22 5мин. четене Alexander Zdravkov

Bittensor и Render водят след намаляването на лихвите на Фед, дали този нов PropFi токен ще изпревари AI монетите

Bittensor и Render са едни от водещите монети в момента, особено след неотдавнашното намаляване на лихвения процент на Фед.

29.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Крипто кит, който държеше Avalanche (AVAX) от $3 до $100 наблюдава нов алткойн на цена под $0.08

Пазарен участник занимаващ се с крипто търговия, който извлече огромна полза от това, че държеше Avalanche (AVAX) от една от най-ниските цени на оценка от $3 до рекордната ѝ стойност от $100, се завърна в света на блокчейн.

29.09.2024 10:20 6мин. четене Kosta Gushterov

Търговец на Shiba Inu (SHIB), който спечели $1.2 милиона през май, инвестира в нова 10x монета, прогноза за цената на Toncoin (TON)

Известен търговец, който купи меме монетата Shiba Inu (SHIB) на стойност $2,700 през януари 2021 г. и реализира печалба от $1.2 милиона през май 2024 г., сега се насочва към DTX Exchange – нова монета, която може някога да осигури 10x печалба.

29.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.