Home

5 причини, поради които инвеститорите преминават от Cardano и Tron към нова, променяща играта криптовалута

20.08.2023 11:21 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
5 причини, поради които инвеститорите преминават от Cardano и Tron към нова, променяща играта криптовалута

Неотдавна новa криптовалута, предифинираща сектора на дигиталните активи привлече вниманието на елита от сектора, предизвиквайки преход от утвърдени платформи като Cardano (ADA) и Tron (TRX).

Този нововъзникващ участник, Everlodge (ELDG), който в момента е във фаза на предварителна продажба, е на път да революционизира една индустрия на стойност трилион долара. В тази статия са разгледани петте убедителни причини, които движат този преход.

Присъединете се към предварителната продажба на Everlodge и спечелете луксозна почивка на Малдивите


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Everlodge (ELDG): Промяната в сферата на недвижимите имоти, която привлича притежателите на Cardano (ADA) и Tron (TRX)

Чрез дигитализиране на имотите под формата на незаменяеми токени (NFT) Everlodge демократизира достъпа до висок клас недвижими имоти, като прави постижимо за всеки да инвестира в луксозни имоти, а инвестициите започват от $100.

  • Революционна интеграция на NFT и недвижими имоти:

Чрез превръщането на луксозни активи в NFT, Everlodge предлага осезаема стойност на дигиталната собственост. Това сливане гарантира, че стойността на токена е подкрепена от активи от реалния свят – характеристика, която Cardano и Tron не са капитализирали напълно.

  • Демократична инвестиционна платформа:

Everlodge демократизира инвестициите в луксозни недвижими имоти. Нейният уникален модел на частична собственост означава, че ваканционните жилища от висок клас, които някога са били изключителна собственост на богатите, сега са достъпни за по-широка аудитория.

  • Иновативна екосистема с токена ELDG:

Токенът ELDG е олицетворение на ангажимента на общността на Everlodge и ключът към отключването на безброй ползи в платформата. От залозите до търговските отстъпки, ELDG токенът обещава цялостно крипто изживяване, което Cardano и Tron може да не предложат в същия капацитет.

  • Everlodge Launchpad – свързване на инвеститори и разработчици на имоти:

Функцията Launchpad на платформата е майсторски ход, който създава симбиотични връзки между разработчиците на имоти, търсещи финансиране и инвеститорите, които са на лов за проекти с висок потенциал в ранен етап на развитие. Този подход на сътрудничество е иновация, която отличава Everlodge в една индустрия с оборот от трилиони долари.

  • Очакван финансов растеж:

С първоначалната цена на токена ELDG, определена на $0.01, финансовите експерти прогнозират ръст от 280% само по време на фазата на предварителна продажба. След това те смятат, че тенденцията ще продължи, като стойността на всеки токен се очаква да нарасне до $1 в близко бъдеще.

Като се имат предвид тези пет предимства, не е изненадващо, че умелите крипто инвеститори преминават от Cardano и Tron към Everlodge. Като инвестират в ELDG токените сега, ранните инвеститори могат да си осигурят място в авангарда на новата ера за луксозните недвижими имоти.

Общата заключена стойност на Cardano (ADA) срещу доминиращата позиция на Етериум: 

Cardano, задвижвана от грандиозната си визия за промяна на блокчейн пейзажа, може да се похвали с архитектура, изградена за мащабируемост и сигурност, подкрепена от новия консенсусен алгоритъм Ouroboros PoS.

Въпреки това пропастта между стремежите и действителната пазарна реализация е голяма. От върха си от $3.09 през 2021 г. Cardano се обезцени с огромните 90% до около $0.29 към момента на писане на статията.

Причината за предизвикателствата? Забележимо изоставане в реалната реализация и понякога ледников темп на развитие. Това става ясно, когато се съпостави общата заключена стойност (TVL) на Cardano от $177 милиона с внушителните $30 милиарда на Етериум.

Въпреки че някои пазарни експерти хранят искрица надежда за Cardano, очаквайки потенциално рали до близо $1, огромната му пазарна капитализация от $14 милиарда хвърля надвиснала сянка върху всяко по-голямо движение, което надминава това, което се очаква от Everlodge.

Tron (TRX): Предизвикателства в конкурентен пейзаж

Tron изгря на крипто сцената през 2017 г., като бързо набра популярност и последователи благодарение на своя лидер Джъстин Сън. Платформата, целяща да предизвика промяна в децентрализираната сфера на развлекателното съдържание, влезе в заглавията на вестниците с придобиването на BitTorrent през 2018 г.

С напредването на времето обаче блясъкът около Tron се притъпи. Сега, заемайки 14-то място по пазарна капитализация, монетата се колебае на скромните $0.076 за токен, което е далеч от върха на монетата през 2018 г. от $0.30.

Дори и с възхитителна TVL, възлизаща на $5.50 милиарда, когато се съпостави с огромната TVL на Етериум, равняваща се на $30 милиарда, ограниченията на Tron стават очевидни. Това несъответствие подчертава борбата на Tron да се съревновава с господството и приемането на Етериум.

Докато Трон се бори да запази позициите си в жестоко конкурентния пейзаж на първи слой, Everlodge е водещ в преструктурирането на пазара на недвижими имоти, който е на стойност $280 трилиона. Двата проекта са на противоположни траектории и е ясно, че крипто елитът ги забелязва.

Научете повече за предварителната продажба на Everlodge (ELDG) днес:

Уебсайт: http://www.everlodge.io/

Телеграм: https://t.me/everlodge


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

IntelMarkets (INTL) на цена $0.018 може да е по-обещаваща опция от Етериум (ETH) и Cardano (ADA) – научете защо

Позиционирането за огромни печалби в сектора на криптовалутите може да бъде толкова лесно, колкото намирането на евтини и стабилни алткойни в ранните им етапи.

29.09.2024 6:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Може ли този алткойн да надмине Етериум с рали от 2,000%? Инвеститорите в PropFi наблюдават!

Етериум отдавна е носител на стандарта за децентрализирани финанси и интелигентни договори, но бързо развиващото се криптопространство винаги търси следващото голямо нещо.

28.09.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.