Home

Hedera (HBAR) и TRON (TRX) се издигат, но печалбите на VC Spectra (SPCT) доминират

18.08.2023 12:20 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Hedera (HBAR) и TRON (TRX) се издигат, но печалбите на VC Spectra (SPCT) доминират

Hedera (HBAR) и TRON (TRX) продължават да се покачват благодарение на последните вълнуващи разработки в платформите. Hedera получи зелен сигнал от FedNow за ново партньорство, което тласна цената на HBAR към нови висоти.

От друга страна, TRON (TRX) отбеляза значителен ръст, след като блокчейнът наскоро прие ново предложение. Междувременно VC Spectra (SPCT) остава доминиращ играч с изключително успешни текущи кръгове на финансиране, след като набра $2.4 милиона в частната си сийд продажба.

Но остава въпросът как VC Spectra (SPCT) постига изключителни печалби в условията на силна конкуренция?

>>КУПEТЕ SPCT ТОКЕНИ СЕГА<<

Hedera (HBAR) се покачва, тъй като FedNow предлага ново партньорство

Цената на Hedera (HBAR) скочи с 28% от $0.056 до $0.072 за 24 часа между 14 и 15 август 2023 г., заемайки водеща позиция сред основните криптовалути. Това беше значителен подвиг за Hedera (HBAR) на пазара.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.


Този внезапен скок на Hedera (HBAR) може да се дължи на ново развитие в крипто пространството. На 14 август 2023 г. FedNow, която функционира в рамките на Федералния резерв на САЩ, добави Dropp, платформата за микроплащания на Hedera (HBAR) към списъка на своите доставчици на услуги.

Очаква се възходящата тенденция в цената на Hedera (HBAR) да продължи и през следващите месеци. Прогнозите са, че HBAR ще има бичи характер, докато поддържа цената си над границата от $0.050.

TRON (TRX) запазва равнището си на фона на нови събития

От началото на август 2023 г. TRON (TRX) се бори да пробие границата от $0.08. След страхотно представяне на крипто пазара през последните десет дни на юли 2023 г., на 31 юли 2023 г. TRX спадна с 3.5%.

Този спад на цената съвпада с експлойта на Curve DAO (CRV), който се случи на 30 юли 2023 г. Оттогава насам цената на TRON (TRX) се колебае между $0.071 и $0.079 на крипто пазара. На 12 август 2023 г. обаче TRON (TRX) обяви, че блокчейнът е преминал през предложението на комисията, наречено “89”.

Предложението има за цел да даде възможност за използване на инструкцията PUSH0 в рамките на TRON виртуална машина. Тази стъпка има за цел да запази съвместимостта с Етериум виртуална машина (EVM) и да предостави на разработчиците и потребителите на TRON (TRX) еквивалентни ползи. Въпреки новото развитие, TRON (TRX) остава на плосък път в графиката.

VC Spectra (SPCT): Омагьосва инвеститорите, докато конкурентите му се борят

Във време, когато различни токени, като Hedera (HBAR) и TRON (TRX), търсят положителна посока, VC Spectra (SPCT) води в надпреварата за вниманието на инвеститорите поради впечатляващите си перспективи. VC Spectra (SPCT) е децентрализиран хедж фонд, който предлага реална полезност и потенциал за високи печалби.

Платформата VC Spectra (SPCT), която променя парадигмата, предефинира гледната точка на инвеститорите и взаимодействието им с криптовалутите, като подчертава осезаемата полезност и стремежа към увеличаване на печалбата. VC Spectra (SPCT) е BCR-20 токен, изграден върху блокчейна на Биткойн. VC Spectra (SPCT) предлага токен, който може да се използва за получаване на значителни печалби чрез инвестиции в различни ICO и блокчейн стартъпи, заедно с фонда VC Spetra.

VC Spectra (SPCT) завърши своята частна сийд продажба, като набра впечатляващата сума от $2.4 милиона. Това беше последвано от първи етап на публичната предварителна продажба на проекта, при която VC Spectra (SPCT) беше оценена на $0.008. Понастоящем VC Spectra (SPCT) се намира във втори етап на предварителна продажба и се търгува на стойност $0.025.

Научете повече за предварителната продажба на VC Spectra тук:

Предварителна продажба: https://invest.vcspectra.io/login

Уебсайт: https://vcspectra.io 

Телеграм:https://t.me/VCSpectra

Twitter: https://twitter.com/spectravcfund


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Може ли този алткойн да надмине Етериум с рали от 2,000%? Инвеститорите в PropFi наблюдават!

Етериум отдавна е носител на стандарта за децентрализирани финанси и интелигентни договори, но бързо развиващото се криптопространство винаги търси следващото голямо нещо.

28.09.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.